Есенната тема на ЯНУАРЧЕТА 2011 (54)

• 56 570
  • 745
  •   1
Отговори
# 615
Адис Аз Али не я пускам сама,ама и тя не иска. Определено е от страхливите Peace А училището й е на 5 спирки с трамвая от нас + около 5 мин.ходене пеша /пресичане на две големи кръстовища/. Засега сме водене -взимане..... От класа имат само едно дете което отива и се прибира само. В началото на учебната година класната им изрично помоли родителя да напише бележка че детето ще се прибира само. Peace

Какче ooooh! Купона е пълен,нали Crazy Ама пък си е готино с две  Wink Hug

Hug

# 616
Ехеее, момичетаа, За Много Години!!!
Аз надниквам за малко, нещо изгубих навика да пиша  Wink Зачетох се, виждам все хубави новини и повече бебчета, това е страхотно  Hug
Иначе ние сме добре, гледам че обсъждате торти, аз вече поръчах и ще нося в градината, а официалното парти  Wink ще е в събота.
Незнам как е при вас, които сте с моми, ама мен Ема ме побърква с претенции, за дрехи, коса, сега иска да и пробия ушите и въобще лигави истории, чак се чудя от къде ги вижда тези неща newsm78

Това е от мен, аз ще почета още малко, по-стари писания, да навлеза в нещата.

Лека от мен  Hug

# 617
рал, то щом се пътува и с трамвай, значи не й е близо у-щето на детето. нашето е на 5мин., но се пресичат две улици, квартални, но пък карат като луди на тях. Точно това ми е притеснението, пресичането, че незнам вашите как са, но моето дете е много разсеяно. При нас също искат бележка. Навън като беше топло съм го оставяла сам за по-малко и то когато е наблизо, вкъщи също остава сам, не го е страх, от у-ще също сам се е прибирал няколко пъти и мисля да пробваме, някои деца от неговя клас сами се прибират отдавна. Радва се, когато му се гласува доверие, но незнам дали е достатъчно голям.

# 618
Ох мен много ме е страх с пресичането по улиците. Марина като беше малка чак от четвърти клас започна да ходи напълно сама, хем че ни е близо училището. На три пъти е имала леки произшествия с пресичане. Шофьорите са безотговорни и се кара като на състезание по градски улици. Умирам от страхове.

Мен тази сутрин отивайки за работа една кола ме бутна, но Слава Богу минах само с голяма уплаха, и чантата ми понесе някак си удара. И тоя усети че ме удари, но не спря. 

# 619
Леле Емили   Sad Crossing Arms Думи нямам! Бог да ни пази нас и децата.

# 620
Инка, привет! Разписвай се по-често!  Wink И при нас има драми какво да се облича, и какво не. Има предпочитания кифличка, да не говорим, че току й скимне да вади летните рокли и се кани да ги облича... ooooh!

Емили, добре, че нищо ти няма! Това е безобразие!  Hug

# 621
  • sofia
Еми, как не спря, защо не му запомни номера и не се обади в полицията? Знам, че щяха да те забавят и тн, но поне да беше спрял егати да пита как си, да се извини

# 622
  • София
Еми, ужас, бил е малкия дявол...!

# 623
емили, ужас направо и да не спре... Hug
Аз пък не мога да си обясня, у-щето се намира до дг, дели ги една ограда и точно там където пресичат най-много децата имаше легнал полицай, който махнаха...безумно просто.

Честит имен ден на всички, които празнуват днес! Да са живи и здрави!   bouquet

инка, включвай се по-често  Hug

какче, не спи ли малкия нощно време, гледам по късните часове пишеш?

# 624
  • Пазарджик
Привет и от мен  Hug

Днес малката ми принцеса има рожден ден,да ни е жива и здрава!
Еми снимка за теб мила  Hug

да почерпя за нейно здраве

# 625
Тути, да е жива и здрава малката принцеса! Много да ви радва и много да се обичате

Буби, аз от доста време съм се примирила и разрешавам да си облича летните рокли. Обикновено си слага клин и блузка с дълъг ръкав и отгоре задължително рокля без ръкави  Mr. Green

# 626
Тути  Hug Hug Hug Честит Рожден Ден на красивата ти пораснала принцеса Нели! От сърце й пожелавам здраве, много късмет, щастливо и приказно детство, както и много да ви радват с кака си!  Heart Eyes

Благодаря ти мила за снимките!Страхотна си! Нели е невероятна, а за тортата нямах съмнение, че ще е вълшебно красива!   bouquet

Честит Имен Ден на малки и големи, които празнуват днес! Heart Eyes Да са живи и здрави, с много късмет!

Буби, Дейзи, много ми стана смешно с лятното обличане. Малки сладурки!

Последна редакция: ср, 07 яну 2015, 15:42 от Emilly1212

# 627
  • Пазарджик
Честит рожден ден на Сами и Ема,много здраве и усмивки им желая!  Hug

# 628
ЧНГ, скъпи мои,  малки и големи.
Амнезия - честита рожба Невена. Бъдете здрави, заедно и се обичайте.
Липсвате ми, но няма смогване. Андрея расте и реве,  Боби го преживява много трагично и реве и се тръшка по две,  Рая е най- добре. Тя приема всичко философски и бързо и минава. Времето лети и не ни достига. Ръцете също Simple Smile
Иначе 3 часова разходка при минусови температури е нещо нормално. Оказа се, че в нашето семейство, никой не обича да си седи в къщи.

# 629
Пепинка, разсмя ме искрено  Simple Smile
амнезия, нещо не се включва, сигурно не може да смогне и тя.

Тути, да ти е жива и здрава Нелката, много да ви радва и да расте много усмихната и щастлива!   bouquet

Емили, Инка, да са ви живи и здрави дечицата! Да са късметлии и да растат много щастливи!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт