Есенната тема на ЯНУАРЧЕТА 2011 (54)

• 56 566
  • 745
  •   1
Отговори
# 630
Ето ме и мен. Успявам да ви прочета през телефона, но ми е трудно да пиша. Все още сме три броя възрастни с три деца, но от събота оставаме само двамата с ММ Simple Smile Тогава май ще стане по-интересното  Laughing

Честито на всички с поводи. Много съм пропуснала и естествено благодаря ви за пожеланията. Simple Smile

Елч определено при мен се оказа, че всяко следващо е по-голямо - 3200, 3350 и 4090. Мисля друго да не раждам, че ще вземе да се окаже 5 кила  Mr. Green

Децата засега приемат добре бебето. Деница ѝ се радва много, въпреки че надали осъзнава за какво иде реч.

# 631
  • sofia
Ей, рожденицитеееее , здрви и усмихнати, щастливо детство и послушни родители

# 632
Хей - да растат здрави и много щастливи рождениците - малее кога изминаха цели 4 години  Heart Eyes

# 633
Момичета, благодаря ви, че се сетихте за Сами!   Hug Да са живи и здрави и другите рожденичета днес! Да имат много късмет децата ни и да са щастливи!

Сутринта занесохме хартиената торта в градината, почерпка за госпожите и фотоапарат. Съжалявам, че не мога да ви покажа тортата, макар да бях предубедена, ММ я направи много хубава. Хубави снимки са направили, Сами е доволен. Вечерта вкъщи празнувахме, но вече сме по леглата, защото явно Сами се измори днес и стана нещо нервен.

Децата в групата са 23.Вчера ММ попита колко деца са в момента, за да знаем от колко парчета да направим тортата. Те казаха 23. А едно съседче, в групата на Сами разбрахме че е болно. Казах на ММ да прави 24 парчета, пък каквото остане те ще ни го върнат. Днес на снимката 15 деца, и нищо не върнаха. Не ми е за това, но бяхме обещали да занесем на болното момиченце едно парченце, че то много обича Сами...  Wink

Пепинка, амнезия, адис  Hug радвам се, че все пак намирате време за нас. Радвам се когато пишете, защото знам колко ви е ценно времето. Прегръщам ви и много ви се радвам.

Елч, как сте?

# 634
Честит рожден ден на Сами! Да е здрав и умен и много радост да носи на мама и тати.

# 635
Честит рожден ден на патерички на Сами и на Дани на бим бим! Да са здравички и с много късмет!
Бим Бим отдавна не е писала  Sad

# 636
Емили, Сиана почти не спи през деня, кара на дремки само и е предимно в ръцете ми  Simple Smile за това и ако не съм ангажирана с някакво занимание като разглеждане на книжки и учене с някое от децата, защото и с Ивайла си имаме учебни занимания то друго като не мога да свърша съм пред компютъра. така че, мога да се включвам често, още повече сега като е студено и няма възможност за разходки  Simple Smile
радвам се, че рд е минал добре, значи тм е бил майстора на тортата  Simple Smile

Много ми се иска да пусна Ивайла на дг, имам чуството че ощетявам детето, но ето че сега Марти след 4дена ходене на у-ще е с гнойна ангина, дано да е вирусна. моите ли са кекави незнам, давам витамини, имуностимуланти и пак.

# 637
Мила Еми, честит рожден ден на сладкото ти момченце Сами! Да ти е жив и здрав му пожелавам от сърце, да е щастлив и да расте добър и мил като прекрасната си майка!

Съжалявам, че закъснявам с един ден да честитя, но нещата вкъщи се закучиха. При мен хремата много се проточи и се усъмних за синузит, днес ходих да си правя снимка и съм щастлива, че синусите са ми чисти, имам леко изкривяване на носната преграда, което явно спомага възпаленията. Освен това се сдобих и с цистит, който в момента уж се стремя да излекувам без АБ. Помня, че Бубето и Какче имат лош опит с цистит - момичета, споделяйте какво правите!
Митачето още точи сополи... Просто кеф отвсякъде.  ooooh!

Пепинка, прегръщам ви много цялото семейство. Знам, че време нямаш никакво, аз се каня да ти звъня от 100 години, но нито сме за срещи тия дни, нито нищо. А моето сладурче Бо не искам да страда, малко сладко момченце, гушкам го много!  Heart Eyes Hug

Тути, Нелката е прекрасна! А за тортата нямам думи!   bouquet

# 638
  • sofia
Буби, Неоринал Ср, аз на кораба направих цистит и беше драматично. Беше ден във вода, а в аптеката на кораба само Аб, и то след преглед (100€) ако искаш. Дадоха ми АБ, който е две хапчета, пиеш сега и двете и след час ти няма нищо. Снимала съм го и ще ти го пусна във фейса за всеки случай Sad

# 639
  • София
Честит рожден ден на патерички на Сами и на Дани на бим бим! Да са здравички и с много късмет!
Бим Бим отдавна не е писала  Sad

Тук съм Зайке, но сайта ме изхвърляше и трябваше да сменям паролата, та затова не влизах.... Благодаря за пожеланията и че се сети за нас

Честит рожден ден и на Сами! Да е здрав и да радва мама  Hug

# 640
Люба, това на кораб да ти се случи наистина е много гадно. А мед.застраховка не важи ли в такива случаи? Не че това е най-важното наистина, по-важното е, че ти е минало, за да не ти се скапе пътуването. Аз като че ли съм по-добре, но ще се следя и наистина ще пия повече време червена боровинка, пък дано не се повтаря!  Whistling

# 641
Много ви благодаря момичета! Hug

Буби, пожелавам бързо оздравяване!  Hug

# 642
Елч, Честит Рожден Ден на прекрасната Дара! Да ви е жива и здрава, винаги усмихната и щастлива, много да ви радва! Hug

Пепинка, Честит Рожден Ден и на твоето прекрасно Райче! Желая й здраве, безгрижно и щастливо детство, да бъде най-добрата и грижовна кака!  Hug

Да са живи и здрави и другите рожденичета днес!!!

# 643
Здравейте и от нас.

Здраве и щастливо детство на днешните рожденици и на тези , които сме пропуснали - да растат безгрижно и много да радват мама и тате.   ura bigdance2 newsm59

Скрит текст:
Ние отново сме в "серия" (единия , другия или и двамата)  Tired. И това ще мине , но успявам на 2-3 дни веднъж да седна на компютъра -  поне да следя темите.

# 644
Честит рожден ден на Дара и Рая. Да са много здрави, все толкова щури и много усмихнати. Весел празник момичета.

Общи условия

Активация на акаунт