Есенната тема на ЯНУАРЧЕТА 2011 (54)

• 56 565
  • 745
  •   1
Отговори
# 645
И от нас една честитка за Дара и Рая. Да са здрави, усмихнати и да строяват малките братчета/сестрички.

Фея, бързо оздравяване. Буби, и на вас. И на бате Марти, и дано няма други болни.

Кажете нещо интересно. Как минават рождените дни, как се готвите? Изобщо идвайте тук да си говорим.

# 646
Честит Рожден Ден, Дара и Рая! Бъдете много щастливи, мили деца! Много здрави, много усмихнати слънца!    Hug

# 647
  • София
Честит рожден ден на Дарчето и Райчето!
Да са живи и здрави и все така прекрасни!

Фея, съчувствам ти искренно... И ние сме в серия, ужас просто. На 1-ви Вики ни изненада с температура, за щастие еднократна. След два дни повърна... Сега вече трети ден Алекс е с температура, утре вече ще го водя при педиатърката, че сериозно взех да се притеснявам...

Отделно сега излезе 2-ро зъбче, което беше съпроводено с безсънни нощи, та съм яко зомбясъла, но и това ще мине, знам от опит!:)))

# 648
Честит 4 Рожден Ден на прекрасните Дара и Рая! Да са здрави, усмихнати и много да радват мамите и татковците си Hug Heart Eyes Heart Eyes

На всички болнички - бързо да се оправяте!!!! Hug Ужасни са тези серии......Ама то няма как, и в къщи един като се разкиха и разкашля и се подреждаме всички. Sad Да не би да пропусне някой Wink Confused

От утре пак наново- -работа,у-ще, градина Whistling Whistling

Прегръщам Ви Hug

# 649
Мохита, да, Дара е със суха кожа. И нашият педиатър каза да не правим нищо, освен тоалетно мляко след баня.

тутинка, страхотни ти бяха силуетите! изобщо не личи, че са правени на ръка! Браво!

какче, как е Алекс? Няма ли да го видим най-после? Simple Smile

инка, и Дара много обича да се конти, а аз хич не съм такава. явно е някакъв период на осъзнаване на това, че са момиченца. тя Дара винаги си е била такава де Simple Smile

емили, това за колата е ужасно!

пепинка, уби ме с твоя хайку коментар - кратък и ясен Simple Smile)))
и да ти кажа 3 ч. навън много ме впечатли Simple Smile

мале, амнезия, 4090...настръхва ми косата Simple Smile
а наистина имате ли планове за още деца?

буби, как сте? ти оправи ли се?

На Дара рд мина. Беше в клубче и не мога да разбера аз ли нещо не правя като хората или просто някак по друг начин трябва да се процедира, но от 10 поканени деца дойдоха 5 в резултат на което партито мина някак вяло. Е, дара се забавляваше и затова си струваше, но за догодина бая ще се замисля какво да направя. Иначе тя си поръча торта Хелоу Кити и това успяхме да измайсторим с мм:

# 650
Честит Рожден Ден на Влади на Бубето и на Кали на Пепита! Нека бъдат живи и здрави, много весели и щастливи за радост на всички, които ги обичат! Hug  Heart Eyes  Hug

# 651
Честит рожден ден на Влади и Кали! Да са живи и здрави прекрасните пораснали момиченца, да са мили и добри, и да се радват на прекрасно детство!  Hug

# 652
Елч, мерси, че питаш, мила. Аз съм много по-добре, хремата ми отмина, циститът и той отшумява, единствено го усещам по това, че като се събудя сутрин веднага трябва да се изстрелям към 00.
Тъпото е, че Митачето пак или още е болен, не знам кое от двете. Беше тръгнал да се пооправя, един сопол влачеше бистър, който като че ли отшумяваше, но ето че преди два дни всичко с нови сили, че и нови симптоми. Според педи е лепнал нещо ново, а аз вече сили нямам от тоя маратон... Сега се моля всичко да отшуми до няколко дни и да си стъпи на краката, както и Зори да се държи. Плановете за детско парти отпаднаха всякак, но това е положението. Като има болни, нищо не става.  Tired Ще караме с бабите и дядовците.

И по този случай, понеже виждам, че вече е 13ти, да ви почерпя виртуално за здравето на моето голямо момиченце.

# 653
Буби, Честит 4-ти Рожден Ден на прекрасната Зори! Много здраве, късмет, усмивки и незабравимо детство й желая!Да расте красива, умна и добричка като теб! Hug  Heart Eyes  Hug
Взимам си едно от любимите къпкейкчета за нейно здраве! А вие всички оздравявайте бързо, че много неприятно.... Praynig

Честит Рожден Ден и на Марти на кака Рала! Да е жив и здрав, голям късметлия и много да радва всички! Hug

Пепинка, Честит 2-ри Рожден Ден на Бо! Жив и здрав, палав, весел и щастлив да расте! Heart Eyes

# 654
  • sofia
Ей, какви хубави рожденици днес, бъдете мнооооого усмихнати и щастливи. Весел празник ви желая.
На всички, които съм изпуснала ви честитя на патерици. Надявам се сте имали прекрасни купони

# 655
Честит рожден ден на Зоринка, Марти и на всички които съм пропуснала. Да са здрави , малко палави и много щастливи! Ние сме леко кашлящи и сме в къщи. Кашля само като спи. Ама и аз нещо явно имам нужда от почивка и без разправии излязох в болничен тази седмица. Плана е да е добре за РД

# 656
  • София
И аз да поздравя днешните рожденици и тези от последните дни, които съм пропуснала! Да са здрави и щастливи!
Боян има рожден ден в събота - запазили сме в Острова на съкровищата на Гоце Делчев. Миналата година му хареса там, дано всичко е ок и тази!

# 657
Ех, че много рожденичета, мили мами, да са ви живи и здрави дечицата, да растат много усмихнати, спокойни и щастливи!   bouquet
Хубаво изкарване на празника!

всички болнички бързо да оздравяват  Hug

елч, не се ядосвай, че не са дошли децата, редно е да се обадят родителите, вярно, но пък сезона е такъв че има доста вируси и може в това да е причината. Според мен, не е редно клубовете да предлагат пакети, заради това се получава така.

# 658
Честит рожден ден на всички сладки рожденици от тези дни! Да са ви живи и здрави, много щастливи и усмихнати.

# 659
Благодаря, момичета!  Hug Прекрасни сте, много ви обичам!

Честит рожден ден и на Марти, и на малък Бо! Да са здрави тези прекрасни малки мъже, да са щастливи и да носят само радост и гордост вкъщи!  Hug

newsm59 baloni baloni baloni Gift Gift

Общи условия

Активация на акаунт