Искам да кажа ... (5)

• 36 859
  • 765
  •   1
Отговори
# 540
  • До хладилника, който обичам
Тия бисери, подозирам, си ги  менкат в градината. Но  не може  да се отрече, че  ги ползва на място и то  така, че да ме жегне ooooh!
Валери, и аз така  го възприех, но  ми  се  докривя, че едва ли не  ние, двамата, сме възприети  като  някакъв общ неин  враг.
Изпускам нещата. Факт.
Менкат не, ами оттатък Grinning
И да, адски неприятно е.
Ако с нещо ти помага, става все по-зле Laughing и драматизацията достига небивали висоти. Разбира се, девойките са далеч по-склонни на такива театрални представления. И обичайно наистина си го мислят и си вярват, понеже границата измислено/чуто/видяно - реалност, не е съвсем ясна и просто не умеят да разграничат достатъчно добре кое е пресилен похват, целящ да увеличи емоциите на публиката и кое е подходящо за употреба в реалния живот с живи хора - чувстват се обидени, пренебрегнати, онеправдани, неразбрани, необичани, нещастни, и целият ми живот е ужасен, а това е НАЙ-отвратителния ден в живота ми Mr. Green
Мисля, че ако се съсредоточа и повторя произволен монолог на дъщеря ми, ще взема Оскар или поне Еми за главна драматична женска роля.
Пригответе се, тийн-годините идват Laughing и с помощта на телевизията и колективния детскоградински ум, следван от начално училище, няма да сгреша, ако кажа, че предвестници на юношеството (т.нар. tween) могат да се видят още от 8-9 нагоре при момичетата, 9-10 при момчетата.

# 541
Нино, айде на кънки!!! Тази година ще ходя с дъщеря ми, ама имам нужда да ходя и малко сама  Grinning

Айде, ще проверя как са през седмицата, можеш ли и то през деня, да няма гъчканица, утре ще звънна и следващата седмица отиваме.

Иначе искам да кажа, че рождения ден беше готин. Но малеее, не ми спря устата. Имам мазол на езика.

# 542
  • Пловдив
До характер и темперамент е. Подозирам, че с едното си дете няма да разбера какво е пубертет. Родено е на 40 години, спокойно и улегнало. Другия е циркаджия обаче и ще има изпълнения като за три пубертета. За третия е рано да се каже Simple Smile

# 543

Нино, може ли да направиш някоя магийка, да не вземат да ми отменят полета утре, че има планувана стачка на Луфтханза.

Няма да го отменят, но ми донеси шоколад от където ще ходиш. Щото за следващия път не гарантирам.

# 544
Ям пуканки и чета страааашни коментари в една затворена фейсбук група. Мисля, че ако претенциите и самоопределянето по акъл, изиканост и класа бяха реалност, нямаше да можем да се разминем по тая земя от български принцеси.

# 545
  • HH
Няма да го отменят, но ми донеси шоколад от където ще ходиш. Щото за следващия път не гарантирам.

Слава тебе Нино  newsm20

За шоколада лесна работа, но в България ще си дойда чак за Коледа.

# 546
  • в дяволитите очички на моето тормозче
- Аз не знам кои сте  вие  двамата...и два PeaceС баща  й  се  опулихме  и  ми се  дорева Tired
Май съм твърде  строга  с нея...А като съм по-мека,  се опитва  да  ми се качи на главата...
Бронте, позната история. При нас дори имаше: "Искам да умра! Защо ми е да живея - само за да ми се карате ли".  ooooh! Че и на психоложка ходих, но жената каза да държа фронта и изобщо да не се трогвам от подобни изблици. Да покажа кой командва парада и никакви такива от типа "ние сме приятелки". Просто ужасен период имахме, сега леко се е укротила, но определено си е инат. А как отговаря на татко си! Толкова е устата и така го затапва понякога, че го виждам как едва се удържа да не се разсмее. Имам чувството, че понякога дяволът се вселява в нея, някаква ужасия. А когато е мила и добра няма равна на себе си! Но тези настроения си ги пази само за вкъщи. Пред хората, и особено в градината, е безупречна.

Боже, тия деца ooooh!  Все едно  са  се  наговорили  какви да  ги дрънкат ooooh!
И кво викаш, да  не  отстъпвам  от вече извоювани позиции, а newsm78
Пък  аз все  гледам да избягвам  директната принуда , ама  очеизвадно  ще  трябва  да  сложа  желязна ръкавица  на  кадифената  си  ръчичка hahaha

Ям пуканки и чета страааашни коментари в една затворена фейсбук група. Мисля, че ако претенциите и самоопределянето по акъл, изиканост и класа бяха реалност, нямаше да можем да се разминем по тая земя от български принцеси.

Сподели, де smile3502

Последна редакция: ср, 15 окт 2014, 22:46 от Бронте

# 547
О, не, не, не, то е някаква невероятна претенция всичкото, за величие, умения и класа. Няма смисъл. Сигурно си вярват част от тези жени, ама на мен ми е доста несериозно цялото нещо. Тип "от Искаро по-длибоко нема" е разговорът. Дъвча си пуканките и вдигам вежди изумено, друго нямам какво да направя (понеже като коментирах с нормален въпрос, ме изкараха куку-руку, а повечето коментари са като коментарите под произволна статия в жълт Труд). Само мога да им пожелая на жените каквото мислят за себе си, да им се сбъдне, божем с толкова високи изисквания без съмнение светът ще бъде едно прекрасно място за всички ни Laughing

# 548
  • София
Ох, с моя син не го усещам пубртета, интересно дали дребната ще е драма куин по момичешки като при вас Simple Smile

# 549
Само мога да им пожелая на жените каквото мислят за себе си, да им се сбъдне Laughing

"Няма  повече  сълзи  от онези, пролени  заради сбъднати  мечти"- не си спомням  точно  цитата, ама в този смисъл беше Simple Smile

Ох, с моя син не го усещам пубртета, интересно дали дребната ще е драма куин по момичешки като при вас Simple Smile

Бърди, девойките  са  ужасен  ужас-с-с-с Grinning

# 550

И аз със сина ми не го усетих, но дребната играе за три. Аз тук веднъж разправях, че като беше на две години я хванахме да репетира различни видове плач пред голямо огледало. Откак се роди не е спряла с драмите и вече е ужас.

# 551
  • София
Ама много се впечатлявате. На моето като му кажа "Хайде да мием зъбките и да лягаме", отговаря "Съсипа ми живота!", комбинирано със сърцераздирателен рев.

# 552
  • тук-там
....., на майките с по-малки деца - да не се увличат по модерните методи на възпитание и просто да "бъдат" до децата си. Което, естествено не означава 24-7. Даже напротив.  Дайте им шанс да дишат и да правят бели.
Имам две дъщери и нито една не е имала "пубертетски период" - нито бебешки, нито 12-16.
Имало е тръшкания, естествено, но те никога не са били свързани с "домашните".
Ако пък 5г дете ми наговори репликите от ....поста на Бронте? -май беше - дълбоко бих се замислила.
Просто тези думи не са присъщи за речника в тази възраст. Peace

# 553

Просто тези думи не са присъщи за речника в тази възраст. Peace

Така е. Знам. Но  ги изрече. Затова с Бу коментирахме откъде може  да  ги е  взаимствала Thinking

А ти в  какъв смисъл  казваш, че би  се замислила  на мое  място? В каква  насока?
Таквоз, това не е  заяждане, просто  искам да видя  и  друга гледна  точка Peace

# 554
Ох, Бронте, хич не се изненадвам на това което си написала.Имам приятелка, чиято дъщеря е за Оскар с артистичността си и постановките.Та като се оплаквам от моята щерка, тя ме успокоява с думите : И по-зле ще става!
Така че, здрави нерви и търпение ти желая  Hug

Общи условия

Активация на акаунт