Как жените с дълги маникюри ...... Проба за петъчна.

• 48 523
  • 414
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Как жените с дълги маникюри си бършат дупет@т@ ?!
Сега си давам сметка защо  натоканите кифли си имат/носят със себе си тези  малки сладки декоративни  кученца  Mr. Green

Сега сериозно  Laughing
Дългия маникюр възбужда ли мъжете ? По-секси ли е жаната с дълги  цветни нокти ?  Rolling Eyes
Дългите нокти не пречат ли за извършването на някои дейности  Rolling Eyes ?
Или красотата иска жертви  Laughing

От КМ да 'помагат'  Grinning

Тц - не ме възбуждат. По-скоро всякакви "икстеншъни" ми действат анти...Това закачени за кожата железа или пластмаса...не знам, защо се мисли, че е възбуждащо, или пък татуирана на рамото рецепта на запържено свинско с бамбук на китайски...Тъпо. По-хубаво от натуралното няма.

# 376
  • София
Как жените с дълги маникюри си бършат дупет@т@ ?!
Сега си давам сметка защо  натоканите кифли си имат/носят със себе си тези  малки сладки декоративни  кученца  Mr. Green

Сега сериозно  Laughing
Дългия маникюр възбужда ли мъжете ? По-секси ли е жаната с дълги  цветни нокти ?  Rolling Eyes
Дългите нокти не пречат ли за извършването на някои дейности  Rolling Eyes ?
Или красотата иска жертви  Laughing

От КМ да 'помагат'  Grinning

Тц - не ме възбуждат. По-скоро всякакви "икстеншъни" ми действат анти...Това закачени за кожата железа или пластмаса...не знам, защо се мисли, че е възбуждащо, или пък татуирана на рамото рецепта на запържено свинско с бамбук на китайски...Тъпо. По-хубаво от натуралното няма.
Напълно съм съгласен; освен това е много важен "маникюрът" - педикюрът на краката; Той действа дори по-възбуждащо, мен ако питате....

# 377
  • София - Рим и обратно
Това с педикюра е проверено, възбужда Simple Smile.
И на мен ми иде да кръцна на Антигона острилките. Иначе, хубави нокти и пръсти, но формата ми е потресаваща.

# 378
Прекалено дълъг и аз не харесвам ..... за онази снимка - без коментар отврат е. Обаче си падам по картинките. Но, няма да си кривя душат - заплесвам се по-дълъг маникюр, нормално дълъг може би 5-7мм. и аз искам, но не мога да го поддържам толкова дълъг....За това си имам голяма плочка Laughing

# 379
Поддържането на хубав педикюр е от значение и при мъжете  Peace Добре оформени и чисти мъжки нокти са също толкова приятна гледка за нас колкото и за вас. Нищо не ме отблъсква повече от пуснати на автопилот нокти на краката, с всякакви извънземни неща под тях, и с косми по пръстите!  Sick Същото важи и за ръцете - чисти и скъсени с нокторезачка,пила, или каквото там ползвате по ваш вкус. Не изгризани и изпочупени, без каквито и да е "хигиенични" нокти!

Скрит текст:

# 380
  • Sofia
   Бляк! Sick

# 381
  • UK
Защо, по дяволите, и палеца? Кутрето сякаш не беше достатъчно отвратително  Sick

# 382
'Щото пичът е естет. Стреми се и към симетрия.  bowuu

# 383
  • София
Не харесвам дълги нокти по принцип. Като цяло ми е гнусно, колкото и хубаво да са нарисувани и оформени.
Но и изрязаните нокти до живец ме потрисат, аз като съм правила тази грешка съм страдала по няколко дни от болки или дискомфорт. 
напоследък много бързо ми растат ноктите и като станат прекалено дълги и започвам все да ги чопля, да ги меря един с друг, догнусява ми от мене си с тези дълги нокти  Laughing

# 384
  • Варна
Защо, по дяволите, и палеца? Кутрето сякаш не беше достатъчно отвратително  Sick

Може да е китарист.

http://www.guitarnewsdaily.com/guitarists-nails.html

# 385
  • UK
Баща ми ми е обяснявал защо си пуска такъв нокът на кутрето - той е електротехник, и с него си разделя кабелите, примерно ако му трябва един, не може да го хване с пръсти, но с нокът е удобно. Е, никога не го е пускал толкова дълъг като на снимката.

# 386
основно се пуска за бъркане в уше, като няма вече мобифони с големи антени, а тия айфончета как да оправиш ушето

# 387
основно се пуска за бъркане в уше, като няма вече мобифони с големи антени, а тия айфончета как да оправиш ушето

hahaha
Трябва да измислят някакво "приложение".

# 388
Ще хаби много батерия...  tooth

# 389
и аз съм за къс и едноцветен маникюр. Без перлен лак  Sick и "звездички"  Sick #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт