Как жените с дълги маникюри ...... Проба за петъчна.

• 48 507
  • 414
  •   1
Отговори
# 45
Аз като ходех с гел лак, доста ми израстваха ноктите за 2-3 седмици и се затруднявах да пускам водата в тоалетната. Като тръгна да натискам бутончето, не можеше да хлътне добре.
Та камо ли да си пусна като тези от заглавната картинка.
За мъжете не знам, но досега не съм попадала на някой, на когото орловите нокти да са му фетиш.

# 46
Аз като ходех с гел лак, доста ми израстваха ноктите за 2-3 седмици и се затруднявах да пускам водата в тоалетната. Като тръгна да натискам бутончето, не можеше да хлътне добре.

Натискаш с кокалчето на показалеца.  Laughing

Винаги съм се чудила какъв е проблемът с дългите нокти и ходенето до WC? Явно хората доста се омазват, докато си вършат тоалета, щом се чудят дали и при другите е така.  Sick  Ми не не е така!

И да, при нормална хигиена на ръцете 15мм нокът е точно толкова  чист, колкото и 1мм нокът.
Спете спокойно!  Mr. Green

# 47
  • Varna
Desss,
Напомни ми за една случка от времето когато нямаше тези акрилни магии за нокти.
Седя аз на пейката и си правя лаф с дечурлигите и госпоЙците които скоро ще имат абитуриентска.
Идва една сладурка и се хвали с изкуствените си ноктенца които  пробва за първи път, но преди абутуриентската вечер. Абе да види дали ще и е комфортно. А аз съм голям зевзек и и викам....Абе какчИ с тези дългите ноктенца като ти се допишка как шЪ сваляш гаЧитИ? шЪ фръкне някой нокът.
На следващият ден момата ми вика, че съм излязла права и показва, липсата на нокътя. Laughing

Но явно си е до свикването с дълги нокти. Как го правят някои жени newsm78 браво им!

Аз пиша  бързичко - десетопръстната система-370 удара в минута,   и дълги нокти на мене ми пречат, не само при писане И да искам да имам дълги нокти не мога да си отгледам- много са меки моите, но пък и не съм фен на дълги нокти. Фаворит ми е френския маникюр.

ей, такава големинка мога да си разреша.

# 48
  • София
Изглеждат ми гнусни и отблъскващи. За сценичен тоалет или спешъл случай приемам, но аз не слагам  подобно нещо. Поддържам делови маникюр. Sunglasses Sunglasses Sunglasses Peace

# 49
В ежедневието смятам подобни изрисувани и дълги нокти за откровен кич  Peace
Ако работиш в кабаре - ок. Но иначе  newsm78

# 50
  • София
Лакирам се с кеф, но не понасям картинки и лепенчици, кичозно ми е. Винаги слагам едноцветен.

От дълги нокти ме е гнус, даже страх  newsm43

Имах едно гадже навремето, винаги беше лакиран с черен лак. Отиваше му  Mr. Green

# 51
  • Tам през Атлантическия океан

Имах едно гадже навремето, винаги беше лакиран с черен лак. Отиваше му  Mr. Green

аз па на един лакирах краката докато спи  Mr. Green
бях го видяла от нЕкакъв фимл и го приложих  Mr. Green

# 52
Аз харесвам мъже с черен лак, но да не е моят.  Mr. Green
Харесвам дълги нокти, но не като тези на картинката горе. Най-много 2-3 мм. Червени нокти обожавам, но лепенки, рисунки, камъчета и подобни не мога да понасям. И със зелен, син и жълт лак така и не свикнах, макар че правих много проби. Карам я на червено и нюд. Френски маникюр с онова отрязаното бяло нещо също никак не харесвам.

# 53
Майко мила...Къде попаднах... А педикюр в черно правим ли на мъжете?
 ooooh!

# 54
А педикюр в черно правим ли на мъжете?
 ooooh!

Мисля, че е по-популярен от мъжкия черен маникюр.

# 55
Ох, нали съм и аз една такава ... забелязвам напоследък, много е модно това рисуване по тия нокти, бе. Лошото, че почнаха да го правят и жени, на чиито щерки по би отивало да имат пеперудки на палците. Гледаш ги такива невзрачнички, с дрехи от мол2, обаче купили валчер* за маникюр и с нацъфтели пръсти ходят. Барем поне петите да си изжулят.

# 56
  • София

Имах едно гадже навремето, винаги беше лакиран с черен лак. Отиваше му  Mr. Green

аз па на един лакирах краката докато спи  Mr. Green
бях го видяла от нЕкакъв фимл и го приложих  Mr. Green

Десс, ти на краката, а аз на бившия веднъж за отмъщение (беше ми изхвърлил една синя Собиески) му лакирах ноктите на ръцете. Помня, че беше някакво ярко червено, аз тогава все така се носех. После изсипах лакочистителя в мивката. На сутринта трябваше да тръгне така на работа..полудя този мъж, ей. Много бях гадна  Mr. Green

Аз все още обичам черен лак на мъж, но също като Чек, не на моя.

# 57
Как жените с дълги маникюри си бършат дупет@т@ ?!
Сега си давам сметка защо  натоканите кифли си имат/носят със себе си тези  малки сладки декоративни  кученца  Mr. Green

Сега сериозно  Laughing
Дългия маникюр възбужда ли мъжете ? По-секси ли е жаната с дълги  цветни нокти ?  Rolling Eyes
Дългите нокти не пречат ли за извършването на някои дейности  Rolling Eyes ?
Или красотата иска жертви  Laughing

От КМ да 'помагат'  Grinning

време беше за раздвижване, абе викам кво става в тоя клюкарник умрела работа

таа по темата, лично мен не ме кефят дълги нокти, но по ме заинтригува това как си бършшат дупетата и ся ше взема аз да пусна такива дълги нокти че да тествам лично

само някой ако може да каже начин да не се начупят, че като минат едно ниво и се почва с разпада  Mr. Green

# 58
  • Tам през Атлантическия океан
но по ме заинтригува това как си бършшат дупетата и ся ше взема аз да пусна такива дълги нокти че да тествам лично

само някой ако може да каже начин да не се начупят, че като минат едно ниво и се почва с разпада  Mr. Green

По-лесно ще бъде да си хванеш нЕкоя с нокти  Mr. Green и да ти , нали , таковата .... покаже как  Flutter

# 59
да по-лесно ще е аз да я хвана, че ако тя ме хване с тия нокти страшно става  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт