Детската градина- всичко, което ни вълнува-10

• 30 525
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
  • Бургас
А тук е 20 градуса навън ... може би това забравих да спомена  newsm78

И чорапогащник не мисля да слагам, нито ще може да си го облича, нито ще й трябва вътре в градината.

# 106
  • София
Слагате ли потници на децата вече?
Слагам. Не си го представям да й облека блуза с дълъг ръкав, а отдолу да е гола.

# 107
  • София
Дари П., не му трябва чорапогащник в градината. В големите студове, по-добре вземи грейка и слагат отгоре над панталона или на мястото на панталона - далеч по-лесно и бързо е  Peace

# 108
И ние сме с потник отдавна,каквото ми е кекаво ...

# 109
Пращах я известно време без потник с блузи дълъг ръкав, но откакто стана студено преди 10 дена ѝ слагам потник. Вечер като я вземам ходим в парка, а там тича и винаги се изпотява.

# 110
Потник слагам от преди месец някъде.
Чорапогащник не мисля да слагам зимата, купила съм му ватирани долнища и ще му ги обувам. В градините парното е доста силно, така че няма нужда от чорапогащник. Още повече, че няма да може да се справя с обуване/събуване.

# 111
Потници обличам, но чорапогащници почти никога не е носил синът ми. До миналата година му купувах от един сайт за зимата бамбукови чорапи до под коляното, но нещо не намирам вече по-големи номера.

# 112
Слагам потник ,но е с къс ръкав.Ако е с дълъг ръкав-не слагам.Много се поти.И много тича.Като ги изкарат на вън им обличат якетата.Ако е с дълъг ръкав и яке става вир вода и без потник.

# 113
  • София
Потник и аз слагам от около месец насам. Чорапогащник не мисля да ѝ обувам, ние с кола ходим до градината и така си я взимаме, няма да умре от студ за 2 минути навън. Вътре е достатъчно топло.

# 114
Пращах я известно време без потник с блузи дълъг ръкав, но откакто стана студено преди 10 дена ѝ слагам потник. Вечер като я вземам ходим в парка, а там тича и винаги се изпотява.

Къде е станало студено от преди 10 дни? От любопитство питам, защото в София в последните 7-8 дни е циганско лято с дневни температури около 24 градуса.
Дъщеря ми не носи потник, слага по изключение през зимата под една зимна рокля, да не е на голо, че й дразни кожата. В детската градина винаги е било жега с парното, ходят по къс ръкав целия сезон.

# 115
  • Бургас
И ние сме точно така. Досега, за 3 години, да е обличала потници не повече от 2 месеца. Но все пак досега е била у дома, сега на градината не знам как трябва да е. Но все пак се зачудих. Защо му чели конско при условие, че има два потника в чантата й. А като трябва да изхабят цял пакет мокри кърпи за един ден ги намират иначе... Mr. Green

# 116
  • София
Аз си го пращам с боди,Потник слагаме също,но аз си го обличам повече по принцип.

# 117
  • Бургас
Аз си го пращам с боди,Потник слагаме също,но аз си го обличам повече по принцип.

Не му ли е трудно да се справи с бодито? Нашите чак искаха да ги пращаме с по-развлачени чорапки, че по-стегнатите трудно ги обуват.

# 118
  • София
Ние сме с памперс още и затова. Grinning

# 119
Децата ми ходят с потник и много тънка материя блузка с дълъг ръкав. Не смея с къс ръкав откакто заварих миналата година да ги извеждат на футбол навън както са били в стаята. Беше 10-12с,но много остър вятър. Всичкивъзрастни бяха с шапки и качулки, якета, а децата по блузки навън.

Общи условия

Активация на акаунт