Детската градина- всичко, което ни вълнува-10

• 30 009
  • 741
  •   1
Отговори
# 375
Е защо така издребняват? newsm78 Какви облаги може да имате да излъжете?

# 376
Ние живеем в малък град дето, всички се познаваме!Няма да стигна до там да се излагам, че да поправям бележката на детето за половин ден .А да не говорим, че пишат присъствия за по един ден на деца, които не са там, за да не им се правят изследвания.

# 377
Е защо така издребняват? newsm78 Какви облаги може да имате да излъжете?
Еми и аз това се чудя  newsm78 А пък за бележката от логопеда съм направо изумена newsm78

# 378
Специално при нас проблемът беше в самата сестра. Тя си беше такава - дръпната.
Беше плашила децата, че, ако не слушат, ще ги затвори в мазето при мишките и че вълците щели да ги изядат. Доста време ми трябваше, докато му разсея страховете. Чак го заведох на зоопарка да види, че вълците са зад ограда и не могат да избягат, а на друго място в градовете няма вълци. За мазето му казах, че тя се е объркала и в мазетата няма мишки, а само багажи, но дори и да има то е някое малко и сладко мишле, което яде сиренце, а не дечица.... Confused

# 379
В случая с логопеда не е издребняване. Такива са изискванията и за участниците в някакви спортни мероприятия примерно. Всяко се извинява отделно.  Peace
irina_77, ако не ме лъже споменът, преди време ти беше тази, която имаше някакво недоволство от градината, но нямаше да го казваш, защото да не се било разберяло в малкия град. И сега мисля, че няма да предприемеш каквото и да било.
Другото е, че дните се броят като присъствени и плащаш такса за тях, за друго не знам  Peace
Да, това е реалната санкция.

# 380
Еми то в бележката си пише, че посещава логопед един път седмично! А миналата година занесох бележка със същият текст, защо и тогава не ме караха да взимам бележки по дни?Мен това ме смая newsm78
Казват ми, че искат тези бележки  по дни, защото ще имали проверка от прокуратурата. А това не е вярно, защото трябва много да си извършил много нарушения, напр. както преди време деца са се натровили с хапчета в детската градина. Такива нарушения няма в нашата градина.А и тя е към общината .

та ще ги питам след време как е минала проверката от прокуратурата Wink newsm78

# 381
Здравейте,
понеже никъде не намерих като моя случай искам да попитам може ли да запиша детето си в нова градина , ако е прието през системата и посещава друга градина без първо да съм го отписала от старата градина по причина , че директорката отсъства и няма заместник и като няма кой да ни отпише си губим мястото в новата градина ? Ако е да как ? Правя всички документи на ново ли ? В системата пише, че е записана , но не посещава , а реално тя от 1 месец посещава старата градина ? Моля, някой да ми каже какво да правя.

# 382
Еми то в бележката си пише, че посещава логопед един път седмично! А миналата година занесох бележка със същият текст, защо и тогава не ме караха да взимам бележки по дни?Мен това ме смая newsm78
Казват ми, че искат тези бележки  по дни, защото ще имали проверка от прокуратурата.....

Нищо чудно просто да са се променили изискванията. Whistling Постоянно променят нещо. За всичко е така.
А иначе това:

Другото е, че дните се броят като присъствени и плащаш такса за тях, за друго не знам  Peace

При нас мисля, че не е така. Плащаме за реално посетени дни.

# 383

та ще ги питам след време как е минала проверката от прокуратурата Wink newsm78

Laughing Може да споделиш и тук, да разберем и ние  Wink

Аз да ви отклоня малко от бележките за отсъствия - как бихте реагирали, ако разберете, че в ДГ плашат децата  - до колкото разбрах, с полицаи и СОТ ( hahaha). Дребната няколко поредни дни се буди през нощта  и моли да я пазим, да не я даваме на полицая. След това изплю камъчето за какво иде реч  Confused Нея конкретно не са заплашвали каза, тя е и послушна де, може да не е "заслужила", но ме смущава като цяло подобна политика. Още повече, че никога не сме я плашили с нещо/някой, това го намирам за идиотско... Та - как да процедирам  newsm78 Тя си е вкъщи тази седмица, но от понеделник живот и здраве пак ще е на линия и не ми се иска да избягвам разговор на тази тема....

# 384

При нас мисля, че не е така. Плащаме за реално посетени дни.

И при нас е така!  

И ако са променили изискванията, да кажат! А не госпожата да ми вика"" Директорката нареди и толкова"- и то без дори да се замислят.Още повече, че съм занесла бележка на която ясно пише какво и що.

# 385
Аз съм твърдо против заплашване на деца с каквото и да е и от когото и да е ..

# 386
Аз съм твърдо против заплашване на деца с каквото и да е и от когото и да е ..

И аз така!

# 387
Ами и аз така, ама като знам на какво съм се нагледала наоколо - то не беше баба меца, торбалан, циганите  ooooh! А сега и СОТ даже  Laughing Та не знам, май масово родителите имат нужда да плашат с нещо, за авторитет  Rolling Eyes

# 388
Плашенето, което използвам е, че, ако не си събира играчките, ще ги дам на циганчето до кофите, то да си играе!  Laughing
Не, че има ефект.... Confused

# 389
..... как бихте реагирали, ако разберете, че в ДГ плашат децата  -....

Не мога да си представя, че ушите ми ще чуят подобно нещо от детето ми. ooooh! Бих поискала обяснение от тези, които плашат. Това първо. Второ - зависи какво са ми обяснили. Ама като ги знам как клинчат..... Whistling

Общи условия

Активация на акаунт