Детската градина- всичко, което ни вълнува-10

• 29 884
  • 741
  •   1
Отговори
# 360
Как се казваше шампоана против въшки, който по- назад бяхте споменали, който ставал и за превантивно миене на коса?
  bouquet

# 361
  • в огледалото на живота
Как се казваше шампоана против въшки, който по- назад бяхте споменали, който ставал и за превантивно миене на коса?
  bouquet
Едното е лосион,а другото шампоан:
Скрит текст:

# 362
Мерси, Девичка, досега рових из старата тема.  bouquet Hug
Точно тези двата и Паранит. Тук в една градина имало, не е ли студено за тея гадини вече, пуу, засърбя бе навсякъде.

# 363
  • София
за превантивно мазане не мисля, че помагат... аз бях препоръчала Паранит след неуспешни опити за справяне с въшките с Виприн и Хигия  Peace

разликата между трите е, че Виприн и Хигия разчитат на инсектициди за справяне с въшките, докато Паранита е по-близо до рецептата газ-маз и оцет - т.е. трепе въшките защото е пълен с масла, които ги задушават и отнемат въздуха на гнидите  Peace

# 364
Здравейте, мами!
Детето ми е на 3 години и за първи път на първи тръгна на детска градина. Наложи ни се да отсъстваме два дена по семейни причини. Може ли да ми кажете дали трябва да подавам някакви документи в детската за причината поради която е отсъствала?
Предварително благодаря за отговора!

# 365
  • София
Молба за отсъствие по домашни причини - питай, дали имат бланка само да я попълниш или е свободен текст. За първа група мисля, че бяха до 30 дни по домашни причини  Peace

ПП Това е за София, не виждам, от къде си

# 366
Бележките обикновено ги изискват предварително.  Peace
Вчера получих мейл от школата, която посещаваме, че в София имало въшки. Да сме си проверявали дечицата.  Mr. Green

# 367
Ох, аман вече от тези бележки.
Занесох в градината бележка с печат и подпис, че детето ми посещава един път седмично логопед в гр. Пловдив !Но днес ми казват, че искат всеки път, когато ходим да си взимаме бележка за деня от логопедката, а това е невъзможно, защото тя е много ангажирана и няма време всеки път да пише бележка.
Миналато година занесох същата бележка и нямаше проблем  Струва ми се, че се заяждат Sad Twisted Evil newsm78

# 368
Бележка попълвам на място, може предварително, но може и след като детето се върне на градина. Имат готови бланки. Малко ме дразни това ограничение за броя на дните обаче. Crossing Arms

# 369
А за 3 и 4 група освен спиране на детските надбавки за месеца други санкции има ли...Какъв точно е проблема ,че трябва да се извинят отсъствията...

# 370
А за 3 и 4 група освен спиране на детските надбавки за месеца други санкции има ли...Какъв точно е проблема ,че трябва да се извинят отсъствията...

И аз бих искала да знам, но не съм се сещала да питам в градината. Лично на мен не ми се иска и материал да изпуска, защото и без това цъфти и върже моя Убавец. Crazy
Но както се очертава и детски да не вземам поне засега, май да не си го слагам толкова това с ограничението на дните. Rolling Eyes

# 371
  • София
Другото е, че дните се броят като присъствени и плащаш такса за тях, за друго не знам  Peace

# 372
И аз днес носих бележки до 31-10.
Излиза,че до към средата на ноември няма да сме на градина  ooooh!

# 373
Еми то и аз не взимам детски.
А съм попълнила декларация,  защото си го взимаме на обяд.
Струва ми се че се заяждат и се правят на важни.
Занесох и друга бележка от педи, беше болен. Трябваше да бъде от 6.10., но аз отидох да я взема от педи на 7. 10.  Педи се обърка и я написа от 7, но после поправи на 6 и сложи три печата!Пак ми върнаха бележката от градината, защото педи трябвало да напише, че поправката е от нея newsm78 newsm78  Излиза така, че все едно аз съм я поправила #2gunfireТова си е обида и заяждане към мен. Ама ще ги питам аз утре какви са тези чалъми newsm78 newsm78

# 374
irina_77, на мен така ми се заядоха в яслата и даже ми звъннаха по телефона да ми се карат! Аз съм била поправила бележката!!! А то си имаше допълнителен печат при поправката, ама не го признавали, щели да връщат детето... #2gunfire Чак носих копие от моя болничен, на което да видят датите.

Дните се извиняват, за да не се плаща пълна такса.

За предучилищната май са по-малко на брой, дните в които може да се отсъства по домашни причини заради усвояването на материала!  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт