Отговори
# 525
dinapd,честит рожден ден  bouquet С пожелания за много здраве и семейно щастие !Хайде и най-чакания подарък да излиза бързо и безпроблемно от опаковката Heart Eyes
И мен ще ме чакат до 3-и,тогава ме приемат за предизвикване,ама се надявам най-късно да излезе на тази дата,че иначе на 4-и двоен РД ще празнуваме Blush Mr. Green

EvElIn_,мерси за пожеланието,ама май с дано-то ще си остана hahahaСега минавам на план Б-клякане с вдигнати ръце Laughing Mr. Green

chochiani,честито момиченце,чудесно име сте избрали Heart EyesМного да ви радва малката и да расте здрава и засмяна  bouquet

# 526
Здравейте мами,аз също съм октомврийка казвам се Виктория,на 24 години от Стара Загора съм беше ми първа бременност,нормално родих бях с термин 17 октомври..
На 11 октомври седмица по рано,много неочаквано с нормално и много добре минато раждане се роди Лила 2,900 кг 49см малко бебче  Simple Smile
Успех и леко раждане на чакащите мами  Hug

# 527
Момичета, най-после успях да намеря време да попълня първа страничка Simple Smile Прегледайте информацията, ако съм объркала нещо или съм пропуснала някой - извинявам се, много информация се беше насъбрала Grinning

# 528
Благодаря Just Smile, страхотна си  smile3525 smile3525

# 529
Момичета, най-после успях да намеря време да попълня първа страничка Simple Smile Прегледайте информацията, ако съм объркала нещо или съм пропуснала някой - извинявам се, много информация се беше насъбрала Grinning
Лила е 2,900 не 3,900  Mr. Green
Иначе благодаря  Hug Hug

Последна редакция: ср, 29 окт 2014, 18:22 от Viktoria_Neikova

# 530

bouquet  bouquet  bouquet Благодаря,Just Smile

# 531
  • Бургас
  bouquet
Мерси Just Smile, разбираемо че нямаш много време за попълване , и при положение че се раждат всеки ден по няколко бебчета Simple Smile)))
Ох мами заради тия колики мн ме боли и мен, само плача като незнам какво да правя. Не плачи много но не може да спи заради тях почва да се пъчи и гърчи и се събужда от това , така е няколко дни
Дано скоро да минат. ИНъче сме на инфакол, чайче на ХИП с копър и АМ го сменихме на Аптамил (както бях споменала по рано). Започна да заспива на ръце само явно се топли на коремчето така, и след няколко минути люшкания я оставям в кошчето, в момента в който е оставя почва пъченето и след малко събуждането.Галя е по коремчето оставям си ръката там и заспива. През деня я оставям да спи при мен в хола, и пак няколко минути и се разжбуда. Днес между храненията спинка по 1 ч наййй много и гушна е успокои се и пак заспива. Дори има моменти в които плачи плачи притисная и моментално заспива
И тук при нас е лошо времето, не сме излизали от миналата седмица, аз в петъка излезнах с ММ за 1 ч до Мола и бях като гърмян заек без нея и без корем. И от тогава сме затворени.....направо полудявам
Май ме е хванала след родилната и нз дано скоро минат тия колики да се наспим и да продължим напред  Sad Cry Sad
Дори като спинка през деня не мога да заспя защото тя се буди през минутки не ми е спокойно. Само сутрин от едното до другото хранене поспивам

# 532
Една мама беше казала да забравим за спане до 4год.

# 533
Viktoria_Neikova поправих го  Mr. Green

y.k. пробвай с две капки зехтин преди ядене. Другото, което казват - в ДМ имало някаква възглавничка с черешови костилки, която се затопля и помагало при колики, потърси ако искаш повече информация, може някой от начините да подейства  Wink

# 534
Just Smile,благодаря ти  Hug
Аз не мога да разбера дали имаме колики Лила е много спокойна,спи си кърмя си я ама дано да ги минем по леко тея колики на мен от Англия ми донесоха Лефакс,казаха ми че много помагал и си намерих още преди да се роди,като дойде този неприятен момент ще видя колко помага  Praynig
През колко време храните вие бебоците ? Аз през 3 часа
Първото ни е в 6часа после в 9часа,в 15часа,в 18часа,21часа,24 часа последното
Че като родих и веднага педи ми каза,че нощната почивка трябва да е минумум 6 часа и аз гледам да я спазвам до колкото мога  Thinking Ама още проблеми със моя сън нямам,а и да не забравя да ви питам значи аз я сложих първите дни да спи при мен и мъжо между двама ни,за да е по спокойна,и тези дни я  местя обедните часове да си спи в леглото и вечер само я вземам при мен,ама много е неспкойно и не иска на леглото да си ляга и като не ми чувства започва да плаче изтерично  Crossing Arms

# 535
У.К. и аз бях така няколко дни с рев и всичко почна след като се цедих цял ден и едвам събрах 30 грама кърма и се канех да си я дам на детенцето и без да искам я разсипах. Просто сякаш само това и чаках и като ревнах та три дни за всичко. Кати се нормализираха нещата с кърмата и се поооравих. А за коликите и неспането всички сме така не се притеснявай така ще е първата година Simple Smile .
Аз си взех капки за колики коити много помогнаха казват се Colkind макар че съм в белгия и едва ли ги има в Бг но пък там има други ефикасни. Пробвай с най различни все едни ще подействат.
И аз мойта маймунка я храня през три часа че и по често исибено сутрин даже и на два щото нощем спи повечко и явно сутрин си наваксва. А тя дори да спи си се буди сама. Мами не си оставяйте децата сами на повивалника днес мойта маймуна се обърна сама от корем по гръб незнам как ги направи но ми се изправи косата като си помислих че можеше да е сама и да се изтъркули на някъде.

# 536
Честито бебе на Виктория! Много здраве, късмет и щастливо детство!!!   bouquet
Аз спрях да ги давам тия капки (колийф) - просто виждам, че само го запичат - не забелязвам кой знае какъв ефект  newsm78 Иначе за кърменето сме на свободен, понякога и напълно анархичен режим - само нощем се буди през 3 часа. - през деня - през 2- 2, 30 ч. А за обръщането- наистина трябва да се внимава много...за секунди стават белите...

# 537
  • Бургас
Радвам се че не съм единствена. И на мен първата ми криза в къщи беше за кърменето но го спрях .
За коликите ще видим уж казват че тия са добри и повечето ми познати са с тях. А за тия Лефакс беше писал някой- да те са най добрите от 2-пъти се оправя положението. Но са скъпи и трудно се намират ...но ако не станат на добре нещата ще вземаме няма начин. Не са най тежките моменти смисъл не реве постоянно и пищи както повечето но се буди и това и стига. Дори бях чела че и като пръкат ги боли....

# 538
Мойта фръцла като почна да я кърма и се почва едно превиване пръцкане дърпане реване борене и става ад. Кърмим се един час после дохранвам после дундуркам че се е изнервила и изморила и после цедя и то дойде време за другото кърмене ама понеже току що съм се изцедила и нямам кърма. И сега имам друга система храня я на шише и се цедя преди времето за хранене защото тогава спи давам и кърма от шишето ако се наложи и дохранвам и чиста работа за половин час съм се и изцедила и съм я нахранила и няма борене пищене и ръмжене и имам време за всичко даже като се цедя редовно и ми идва повече кърма.

# 539
Благодаря ти! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт