Отговори
# 510
Здравейте и от нас! Честито на новите мами!!!! Само радост да ви носят рожбите ви!!!   bouquet
 Ние бяхме на консултация тази сутрин с малчо - всичко е о'к засега - качил е 600 гр. от зиписването досега  Shocked Grinning при положение, че сме само на кърма е супер. Успокоих се и аз, че с пъпа е наред всичко, че се бях шашнала нещо... Момичетаааа, човек забравя и изкуфява тотално. Баткото ми е голям вече и се налага всичко да си припомням хахаха, ми като одъртявам тва е..  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

И ние днес бяхме на консултация и сме наддали 400 гр от изписването. Бях се притеснила как ще се представи моята госпожица, да не реве и т.н., че бях сама, но тя направо ме шашна. То не бяха усмивки, то не беше кеф, че е гола  newsm62. Отсрами ме детето. Изписаха ми профилактично някакви капки против рахит и от утре започвам да й ги давам, също и някакъв Вит. Ка, който се давал само на 30-тия ден 2 капки. Много странно само 1 ден. На вас изписвали ли са ви?

# 511

Tancheto23,дано и при мен стане така PraynigАма щом и лекарите ми казват,че ще се индуцираме ooooh!
Другите чакащи мами как сте?Има ли новини?

Аз сега се връщам от Токуда,имало грипна епидемия,даваха ни маски на бременните...Тоновете са ми супер,утре пак Tired И ще ме чакат само до неделя,т.е. 1 седмица.Ако не родя в понеделник с багажчето на системка окситоцин #Cussing out ooooh!  Crossing Arms

И на мен ми казаха,че една седмица ще ме чакат и ако не стане система:( Но все още никакви изгледи, че момата ще тръгне. ooooh!До тогава ще ми слушат тоновете и ще ме следят и ултразвук ще ми пуснат и ако не ще трябва да я побутнат казаха. Дано се поуплаши и реши да излезе дотогава Praynig Praynig Praynig

# 512
Ани, здравей! Много добре качва и твойта мадама! С какво се храните вие?
Нищо не ми изписа педито - вигантола за рахита след първия месец се дава, така че другия път ще ми изпише... Интересно тоя витамин за един ден какъв е  Rolling Eyes

# 513
Витамин К се дава за профилактика,за да не се появи проблем със съсирването на кръвта PeaceДава се два пъти-в родилния дом и още веднъж, когато бебчето е на  30 дена,защото това са двата периода,в които може да се отключи заболяването Peace
Специално за Токуда знам ,че го прилагат на новородени,уж за всички болници трябва да е практика Rolling Eyes

# 514
Ани, здравей! Много добре качва и твойта мадама! С какво се храните вие?
Нищо не ми изписа педито - вигантола за рахита след първия месец се дава, така че другия път ще ми изпише... Интересно тоя витамин за един ден какъв е  Rolling Eyes

Нали знаете, всеки лекар различно практикува. Наистина в родилното й дадоха такъв вит К. Щом го е изписала ще г взимаме, како да правим. Иначе през деня я кърмя колкото мога, защото кърмата не ми е кой знае колко много, но й стига, а вечер на АМ - НАН 1 й давам. Днес ми кзаха, че трябва да изяжда по около 100-120 мл, но тя повече от 90 не може.  Hug

# 515
Да и на нашият момък му сложиха вит. К, който играе много важна роля закръвосъсирванет.  Аз избрах инжективна форма, вместо капките (тук те питат искаш ли да му дадат вит. К и в каква форма ). Уж по -добре се усвоявал от организма като е инжективно.

# 516
На нас ни дадоха от родилното витамин Д3 който се пиел шест години и витамин К който се давал шест месеца и от двете по пет капки.

# 517
Момичета, да ви се похваля - снощи се появи на бял свят моята красавица Антония - 3530 гр., 51 см. Наложи се секцио след 12-часови перипетии, но няма да ви занимавам сега с това. Успех на всички, които още чакат своите рожби. Всичко ще бъде наред! Вярвайте :-*

# 518
Риджина да ти е жива и здрава и много да ви слушка а на теб бързо възстановяване.
Мами да ви се похваля капките за колики.подействаха и са страхотни цяла нощ си спинкаме и се будим само да ядем. Сутринта към пет ни сгърчиха пак коликите но дадох капки и след двадесет минути се успокои. Немога да повярвам че действат преди години на сина ми какво ли не изпробвах и нищо не помагаше.

# 519
ridzhina ,Честито миличка!Да е много здрава и щастлива малката Антония и много да ви радва   bouquet Бързо възстановяване на теб  Hug
petynapetina какви капки ползваш?
Как давате капките за колики - преди ядене или ги слагате в самото ядене?

# 520
ridzhina,честита дъщеричка   bouquet Много здрава и послушна да расте ,а на теб бързо възстановяване  Hug
Тъкмо за теб щях да питам ,че се беше позагубила тези дни Hug

Аз само да се отчета,че още разхождам тумбаче,бебка си побутва доволно Laughing Ей ,не му се излиза на това дете и това си е  Crossing ArmsМай няма да е октомврийче Crossing Arms
Другите бременлийки как сте?

Хайде,  аз отивам да качвам стълбите Hug Hug Hug

# 521
ridzhina, честита дъщеричка, жива и здрава да ти е и много щастлива.

Аз ползвам Инфакол за коликите, давам й ги 20 мин. преди хранене и съм много доволна - пупупу да не урочасам нещата  Joy.

# 522
  • Варна
Честити ни нови бебчета!
И аз още си чакам, днес ходих на преглед, грам разкритие нямам  ooooh!  Макар, че след прегледа вече може и да имам 2 см  Whistling . Ако не тръгне сама да излиза, чакат една седмица, демек крайния срок е 03.11.
Вече мога да се настроя да празнувам днес. Почерпете се всички за мое здраве.

# 523
Лейди дано имат ефект стълбите  Hugи скоро да се похвалиш  Heart Eyes
dinapd ,Честит Рожден Ден!Пожелавам ти здраве и скоро да получиш най-големия си подарък   newsm51
Ани,благодаря за инфото   bouquet

# 524
Честити да са бебчета на всички мами и тати,баба и дядо и т.н.!

И аз да ви се похваля на 15.10. се появи нашата принцеса Розана 3кг. 48 см. Секцио бях. След реанимация станах от раз знаех каква е болката от първото ми секцио. В 10ч. я сложих на гърда и така засмука, че коластрата тръгна. На обед ми я дадоха в стаята. Заради зелени води беше на АБ 5дни с абокат на главата, че не можаха на ръчичките да и го сложат.
Вече всичко е наред в къщи сме с бати Пепи на 2,5год. и веселбата е пълна. Имаше и други мами с малка разлика на децата. Как се оправяте?
 На чакащите кураж желая!

Общи условия

Активация на акаунт