Отговори
# 570
Лейди готич нормално е да ти избушат нервите. И мойта бебка няколко дни преди да се роди не мърдаше та се шашках но е нормално.
За обличането и аз знам това правило за една дреха повече ама понякога имам чувството че ме пере критическата Simple Smile ту ми е жега и се потя ту ме втресе и ми е студено. Забелязах че като ми се напълнят гърдите и ме втриса. Така че немога да разчитам на мойте усещануя. Сина ми от бебе не обича жега и все му е топло и сега зимата ходи по къс ръкав. ама тая малката не я знам още. Нощем спи с боди с къс ръкав ританки и блузка а денем пак с боди тънка блузка и долнище и чорапки но като идем в хола я завивам с пелена че там е по хладно и почва да киха. За навън я обличам с някое жилетче и панталонче и я пъхам в чувалчето а то е ватирано и много топли та не ни трпбват якета и е удобно че като влезем в магазин където е жега само разкопчавам чувалчето и го отмятам да не се поти.

# 571
  • Бургас
Мами кажете как да направя режима на бебка през 4 часа да яде, айде вечер е.лесна може да прескочи, но през деня е като по часовник. Искам да го променя защото пише че по 5 ядения на ден трябва да са за дозата която давам. Кажете мнения?!

# 572
  • Варна
 lady_gothic  и аз още си чакам и няма никакви индикации, но се успокоявам, че и със сина ми беше така и изведнъж тръгна раждането. ММ дето вика поне има краен срок, до понеделник ако не излезе доброволно, ще излиза доброзорно. На мен ми е вече все тая, че чакам. Притеснявам се само дали всичко е наред с детето, иначе 2-3 дена още ще изкарам.
Мамчета за топлото и обличането трябва да следите самото дете, не може според мен да се следват сляпо някакви правила. Една дреха отгоре, една по-малко...те всички са различни.
Същото според мен важи и за режима. Аз като родих синчето си викам, ей сега ще се храним еди как си, ще спим еди как си...Забравете, гледайте детето какво ви показва. Децата си знаят какво е най-добре за тях, колкото и смешно да ви звучи за едни бебета.
Извинявам се ако съм досадила с мнението си.

# 573
Мамчета, трябва ми малко помощ Sad Мисля, че имам запушени каналчета на едната гърда-зачервена е и ме боли,та може и да е леко подута,че ми изглежда по-голяма от другата. Цедих се, слагах топли компреси,масажирах и пак ве става. Като се цедя и още повече ме боли  Sad Притеснявам се да не стане по-зле и да не мога после да кърмя бебка  Cry  Някакви насоки как да се справя ? За този проблем при какъв специалист трябва да се отиде, че не съм запозната ?

# 574
  • Бургас
Силно май се стискаш зърното и издърпваш бебчо като суче не става ли? Със сигурност не е мастит но ако до утре не се оправи звънни на някой или АГ или неонотолог ли как беше думата. Мен те ми показваха за кърменето и ми отпушваха каналите. Прави си и топлите компреси с кърпа и дръж малко време и пак пробвай нз как да ти помогна....успех  Confused Sad

# 575
Привет момичета, благодаря за пожеланията, вече се кърмим успешно. Олекна ми,че поне това правя като хората. Не знам за депресията, но и мен мен ме удари плакането за всичко. Толкова бях недоспала дните в болницата... сега ще си наваксвам полека.
Лейди, успех и скорошно обебване.
Честито на всички нови мами, много здраве за бебчетата   bouquet

# 576
Мами кажете как да направя режима на бебка през 4 часа да яде, айде вечер е.лесна може да прескочи, но през деня е като по часовник. Искам да го променя защото пише че по 5 ядения на ден трябва да са за дозата която давам. Кажете мнения?!

Аз давам чай между храненята за жълтеница Simple Smile и яде още от клиниката на 4 часа ..
Пробвай със чайче със водичка със музикално забавленйе нещо да заглежда и може да стане  Peace
Успех  Peace Peace Peace

# 577
Силно май се стискаш зърното и издърпваш бебчо като суче не става ли? Със сигурност не е мастит но ако до утре не се оправи звънни на някой или АГ или неонотолог ли как беше думата. Мен те ми показваха за кърменето и ми отпушваха каналите. Прави си и топлите компреси с кърпа и дръж малко време и пак пробвай нз как да ти помогна....успех  Confused Sad

Може и затоплена кърпа със ютия и наместваш там кадето е запушено или по твърдо Peace

# 578
Добро утро, мами!Пиша толкова рано, защото нашият бебо спинка в момента и сега имам възможност. Искам нещо да Ви попитам: някой  дава ли или да е давал от капките за колики на Мама Натура (Коликинд)? Ние давахме Инфакол близо месец и беше много добре, обаче накрая не му действаха и смених на коликинд, само че при тях действието щяло да се прояви чак след около две седмици, та мисълта ми беше някой има ли някакво мнение за тях, защото ако няма полза няма смисъл да го тъпча с какво ли не, въпреки, че са хомеопатични.
Вече с тия колики направо откачам, въпреки, че не ми е за първи път и зная какво е, ама е супер гадно да го гледаш как се измъчва и да реве все едно го колят, а и аз също се изнервям  #Crazy, защото цял ден сме сами и нямам помощ, абе то май ще да е от ЕГН- то  Joy. преди бях по- млада и като, че ли май по- добре се справях в тия моменти с емоциите си. Оф, не знам, дано тия колики минат по- бързо, че втория син имаше до седмия месец и беше кошмар, ама тогава ми и помагаха и по леко минаваше всичко  Blush.
Хубав ден желая на всички мами и скорошно и безпроблемно раждане на тези, които чакат все още прекрасния момент!  Hug 

# 579
Привет и от нас!  kaffeetrmker_2 Flowers Bouquet

Искам да се оплача от долното качество на памперсите Прима (турския вариант на Памперс)  #2gunfire Нощем по 2 пъти го преобличам, защото супермного пропускат!!! Снощи пробвах пуфис - еми няма мокрене, спа си спокойно детето... Та сега през деня ще слагам от Примата, докато свършат, а нощем пуфис. ММ след работа ще вземе от Lilly, че са на промоция в момента. Преди за големия взимах Еви бейби, но като минахме на 3 размер  Rolling Eyes преди това бяхме пак на турските Прима, но не ги бяха развалили толкова  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
 За Коликинд имам някакъв бегъл спомен, че съм давала на големия от тях, но не му действаха ( то на него нищо не му действаше де). Та така...оплаках се...
Дано през уикенда да е по- хубаво времето, че съм яхнала метлата и искам да повилнея малко навън  Joy Хубав ден   bouquet

# 580
Аз давам капки коликинд и ефекта беше веднага. Още първата нощ се събуждаше само да яде. не мога да кажа че хич няма колики но разликата е огромна спи си много по спокойно и като почне да се превива и плаче давам капки и след най много половин час си заспива.А и от тези капки започна да ака всеки ден а преди акаше на два дни с клизма само.
А режим на храненето аз не правя храня я когато иска само дето контролирам дозата защотое лакомия и ако прекали повръща.

# 581
y.k., Izgrqvashto Slance, благодаря ви  Hug
dokich, първия път когато ни хванаха коликите беше кошмарна нощ,а през деня даже беше по зле. Давах инфакол,но резултат нула. Детето се късаше от рев  Sad Обадих се на педито и ѝ казах,ча инфакола не помага и детето реве без да счира от вечерта. Купихме Коликинд на Мама Натура и половин час след това бебка се успокои. От тогава няма такива изострени болки. Снощи пробвах това с борината и за сега всичко е наред-не се свива бебка и спи спокойно.

# 582
Благодаря много за отговорите!Значи при всяко дете различните препарати различно действат, ще давам коликинд, пък може и при нас да има ефект. през деня е някакъв ад, една мама беше казала, че все едно с питбул се бори  Joy, май и при нас е така като почнем да се храним, пък и през другото време #Crazy .Добре,че поне през нощта нямаме такива проблеми и сравнително спокойно спи. пу пу дано да е така и за напред  Praynig

# 583
С коликите е на принципа проба-грешка. Няма как да се знае предварително кое помага. Коликинда на нас изобщо не ни подейства. Да питам мамите, които дават АМ по колко мл правят. Ние сме на 2 месеца почти и все по едно и също количество яде  Grinning

# 584
Привет и от нас!Вчера правихме питка на бебчо  Party
Деси,ние сме на 20 дни и му давам по 90мл.Давах му по 60мл,но започна да огладнява на 2ч. -1:30ч. ,разбира се преди да увелича дозата се консултирах с педито.
Мами,вие какви памперси ползвате?Ние сме на Памперс,но немога да разбера защо доста често малкия се оказва напикан отстрани на кръста  #Crazy newsm78

Общи условия

Активация на акаунт