Survivor Камбоджа - Сезон 5, Тема 3

• 38 680
  • 733
  •   1
Отговори
# 105
Не се надявайте в Бг някой да направи "Шеметна надпревара" (макар че и аз харесвам този формат и бих се радвала ако някой ме опровергае и се появи и български вариант). Това е скъп проект, както и СВ. Видяхме за какъв екип става въпрос, материали и т.н. А Биг Брадър по мое скромно мнение е по-евтин проект (гледала съм само първия сезон).

Много ме е яд, че отпадналите са гости в "Преди обед", а не в студията в събота. Защо така са го направили? Нямаше ли да има повече интерес ако бяха в събота и повече хора почиват и гледат телевизия?  newsm78

# 106
  • Berlin
Мерлина в началото на интервюто даже започна да ми харесва, от Сървайвър нямах мнение особено за нея. Обаче като се изцепи, че били завиждали другите момичета заради тялото й и затова я изгонили, тотално затри всичко положително. Laughing

# 107

отделно искам да гледам как ще се оправи на острова със Занев  Laughing

подозираш ,че секса вече няма да бъде мираж ли ? Laughing

# 108
  • Живее на Луната

отделно искам да гледам как ще се оправи на острова със Занев  Laughing

подозираш ,че секса вече няма да бъде мираж ли ? Laughing

Ех, на вас мъжете пък само секс ви е в главата  Crazy

Във фейса днес пише следното, което ме навежда на мисълта че може и да преместят хора между племената:

Скрит текст:
Survivor ще поднесе поредната изненада на феновете – в почивния си ден те ще получат неочаквана поща с шокираща новина. Новобранците ще се подготвят за промяна като съберат багажа си и се качат в лодката. А какво ги очаква, ще стане ясно тази вечер от 21:30 часа в Survivor по bTV.

Междувременно Гаруда ще се борят за личен имунитет преди племенния съвет. Те ще трябва да изпитат своята издръжливост и търпение, за да се преборят за огърлицата и спокойствието, че ще останат още три дни в играта. Но и ветераните ще бъдат изненадани от внезапната поява на Нага. Те ще трябва да вземат тежко решение, което разрушава коалиции, но създава и нови съюзи. Какво ще бъде то , зрителите на bTV ще разберат тази вечер от 21:30 часа в Survivor.

# 109
Ех, на вас мъжете пък само секс ви е в главата  Crazy
що бре  newsm78  вие да не би да си мислите само за работа ?

# 110
Скрит текст:
Не се надявайте в Бг някой да направи "Шеметна надпревара" (макар че и аз харесвам този формат и бих се радвала ако някой ме опровергае и се появи и български вариант). Това е скъп проект, както и СВ. Видяхме за какъв екип става въпрос, материали и т.н. А Биг Брадър по мое скромно мнение е по-евтин проект (гледала съм само първия сезон).
Много ме е яд, че отпадналите са гости в "Преди обед", а не в студията в събота. Защо така са го направили? Нямаше ли да има повече интерес ако бяха в събота и повече хора почиват и гледат телевизия?  newsm78

[/quote]
Би било много по-хубаво ...  Mr. Green
Ако Ралица не спечели имунитет, май епизодът е ясен, ще чакам анонса, как ще се посрещнат  hahaha на Ралица ще и се дореве хахахах

Малко неща от Фейсбук  Mr. Green 

Скрит текст:
Занев споделил някаква песен и:

ива пранджева Без теб.........,никога!!!
1 hr · Like · 6 · Reply

Svetlin Zanev Ива Пранджева,радвам се,че те познавам! Много те обичам момиче   

Ииииииии Йориту споделила cнимка на нея, Емо, Крум и Ваня и писала "Обичам ви" ..

# 111
  • Разпиляна във въображението
Значи все пак донякъде бях права - има омешване, но само с един Laughing

# 112
  • Живее на Луната
Да, и аз познах, че ще смесват племената. Иначе се радвам, че преместиха Деси в другото племе, иначе щеше да я изгонят. Сега на ред е Йорданка  Laughing

# 113
Тая Йорданка, тая Йорданка. Няма лошо да имаш някаква стратегия и да гониш тези които си решил, но много ме дразни самодоволната и физиономия.

# 114
  • Пловдив
Леле ..... Вяня ще го призная ако успее да настрои племето така, че да изгони Явор.

# 115
Много ме е яд за Деси, но новата коалиция спечели. Ваня голям стратег! И от това следва, че ще продължаваме да гледаме Йори Sick.

Сървайвър е велика игра! Гледах и защитниците от ББ /толкова, че да се ядосам на Тенчева/.

Няма такъв водещ като Владимир Карамазов! Прекрасен! Великолепен!

Искам да си ходи Агонцева.

# 116
Даже вървят далече един от друг по пътя за играта  Joy Joy

# 117
Предпочитах Диана, но очаквано излезе Ралица. Митко ще се промуши до финал. Струва ми се, че не го слагат много в сметките от неговото племе, но натам вървят нещата.

# 118
  • Berlin
Може ли да преразкажете накратко? Praynig Забравих, че го дават. Grinning Какво стана на играта с тежестите?

# 119
Аз също смятам, че Митко за изненада, върви към финал. Беше отвратителен с английския си при гласуването.
Не харесвам Ралица и добре че си тръгна, но мразя наглостта и праненето на интересен, особено на чужд гръб. То това си е простотия. Митко е психически нестабилен и наистина много не го слагат в сметките, а той е червей и се промъква хлъзгаво и слузесто.

Общи условия

Активация на акаунт