Survivor Камбоджа - Сезон 5, Тема 3

• 38 712
  • 733
  •   1
Отговори
# 120
Лелеее Grinning Ваня ме кефи.А явния и прикрития лидер нищо не усещат.
Щом ще гонят някой силен Марчо или Явор.Залагам на Марчо.

Занев май е изпълнил заканите,щом реакцията и коментара на Ралица бяха такива.

ЗА първи път толкова много ми хареса епизод. Grinning

# 121
  • Пловдив
Наистина хубав епизод!

# 122
офффф  отиде си една силиконка.  не обичам изкуствените  Laughing

# 123
Охаа хахахахаха. Жалко за Раличка, но тя неистово отправяше разни квалификации по адрес на Занев.. както се казва "Каквото си надробиш, това сърбаш". Сега няма да яде, ще спи на дърветата, както и се пада. Дано Светльо я подложи на истинско мъчение, да запомни добре края на играта си и по-специално престоя си на Островът на прокудените, заедно със СВЕТЛИН. По принцип се надявах да изгонят някой измежду Ива и Бърканичков (даже точно на този племенен съвет беше идеалния шанс да изгонят Ива), но в крайна сметка избора е Ралица, което не е лошо - лесен дуел се очаква за Светльо. Срещу всеки друг от Гаруда щеше да му е по-трудно, като изключим Антон, който при игра за издръжливост, няма да успее да я завърши.

# 124
  • Sofia
Мда...,както и очаквах,нямаше кой знае какъв "сюпрaис"  Mr. Green

И май съм една от малкото,но мен Ваня изобщо не ме кефи  Grinning .
Вярно,за момента играта я играе добре,но за мен има нещо притеснително в излъчването му,като че ли една скрита злоба... newsm78,знам ли-така го усещам...
И за съжаление,покрай него,май и Данка ще трябва да я потърпим бая  hahaha

Последна редакция: вт, 14 окт 2014, 16:23 от avi10

# 125
  • in Wonderland

мислиш , че ще им се получи съюза ли ? Аз малко се съмнявам .

# 126
Хахах, Надежда каква е само....... май е в двете коалиции едновременно.. Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Посочи Деси, щото Ваня така и показал, ама пред племето се оправдава  Tired  :mrgreen

И според мен Митко ще стигне многооооооо напред.

# 127
  • Sofia

мислиш , че ще им се получи съюза ли ? Аз малко се съмнявам .

Ми засега направо им се получава  Laughing

Скрит текст:
Може ли да преразкажете накратко? Praynig Забравих, че го дават. Grinning Какво стана на играта с тежестите?

Скрит текст:
Митко спечели имунитет.
След това доведоха и Нага и им казаха,че един от тях трябва да отиде в другото племе.
Трябваше  всеки да напише кого предпочита да изпрати там.
Така Деси се озова в Гаруда,след гласовете на Крум,Надя,Йорданка,Емо и Ваня.

Последна редакция: пн, 13 окт 2014, 23:45 от avi10

# 128
  • София
оф, досадното преместване на някого от едното племе в другото. Толкова банално, а аз очаквах нещо по-грандиозно, повече изобщо няма да им слушам анонсите на тия *****  Mr. Green

епизода беше доста добър в интерес на истината, един от малкото такива този сезон.
Ваня не е истина как ги върти на малкия си пръст. Каква Йорданка, Ваня е играчът, Йори само ще обира негативите.  Laughing Тъпа селянка.
Ако верно стане това което Ваня каза, че ще симулират игра, да я загубят и да изгонят Явор ще е брутално. Не си спомням досега да е правено нещо такова в наш Сървайвър.
Доста е долно да губиш нарочно и да симулираш, а и той е бил бивш футболист (дали няма такава практика още от там, хехе  Laughing), но ще видим. По-добре е да играят на живот и смърт с цел да се намалява бройката на другото племе, а ако се случи да загубят, то нека да изгонят някой от другия съюз, ама с тези приказки за симулиране в играта меко казано се излага.

Занев ще изяде с парцалките Ралица. Доста брутално я изгониха обаче, чак подигравателно. А някой беше написал неграмотно името и - май Финдо гребеца. Митко пък се поизложи малко (както той обича да цитира и аз ще цитирам - ''никога не е късно да се изложиш'')

# 129
Diavolo  казах ти да не случашаш анонсите  Mr. Green Винаги преувеличават.. все е грандиозно и т.н. Ваня е страшен играч, но аз лично не го харесвам, не ми допада просто .. Обаче на Митко съм му голяма фенка. Много е .. ам, как да се изразя .. различен, говори доста обаятелно, когато трябва може и да мълчи. Дано да добута до финала.  Praynig

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Финдо й написа единия път грешно името, а не виждам с какво толкова се изложи Митко?

Последна редакция: вт, 14 окт 2014, 05:37 от Audrey Hepburn

# 130
Надето е гласувала за Деси сигурно, защото ревнува от нея Марчо. hahaha

# 131
Надето е гласувала за Деси сигурно, защото ревнува от нея Марчо. hahaha
Явор и Марчо са истински потресени, че всички гласуваха за Деси. Не били усетили настроенията, че са такива. То по тая логика няма да усетят и какво планува Ваня зад гърбовете им.  Twisted Evil
Аз не мога да разбера защо Явор не харесва този епизод ...

# 132
Не харесвам Ралица и добре че си тръгна, но мразя наглостта и праненето на интересен, особено на чужд гръб. То това си е простотия. Митко е психически нестабилен и наистина много не го слагат в сметките, а той е червей и се промъква хлъзгаво и слузесто.
Точно.

# 133
Великата коалиция в Нага на Великолепната петорка се оказа абсолютен кьорфишек. А Ваня неслучайно от първия ден говори за стратегии - с Евгения бая време са отделили на подготовка ми се струва... В началото ми беше смешен, че се прави на играч, а сега въобще не ми се струва безобиден. Вчера като изгониха Деси точно като сатир се захили: "Много съм доволен!" Ваня и Йори - играта ще върви по техните правила. Следващият изгонен в тяхното племе най-вероятно ще е Марчо. След караницата си с Йори това му е гарантирано. Иначе може би щеше да е Явор.

Домъчня ми за Ралица. И за Деси, която ще е следващата.

# 134
Митко е психически нестабилен и наистина много не го слагат в сметките, а той е червей и се промъква хлъзгаво и слузесто.
Точно.
Две неща - защо решихте, че е психически нестабилен? И второ - не е ли добра игра това, че никой не го е нарочил още и не е решил, че трябва да го изгонят?

Жаве ако планът на Ваня се изпълни и нарочно загубят, може докато Гаруда не са на съвет Деси да се впише и да успее да влезе в някоя коалиция. Може да не е толкова лошо, че я преместиха. Тя и без това си беше набелязана от Нага за следващият съвет, просто по-рано я махнаха.
И друго не разбирам - защо Ваня казва, че изгонването й е изключително важно нещо, Йорданка и тя. Не ми е направило впечатление да е толкова силен играч, а те все едно се страхуват от нея...

Общи условия

Активация на акаунт