Survivor Камбоджа - Сезон 5, Тема 3

• 38 843
  • 733
  •   1
Отговори
# 135
Явор и Марчо са крайно глупави хора. Но какво ли може да се очаква от батки - охрана на заведение и ММА борци, дори не мога ги нарека спортисти. Бих предпочел да гледам Йори и Крум, отколкото тия двамата по всяко едно време.

Иначе Ралица е може би най-неподговения участник. Аз не съм видял в една игра да направи поне нещо малко смислено, а напротив - по-скоро проваляше цялото племе. Занев ще я бие без никакъв проблем

Деси малко ме съмнява да направи нещо в Гаруда, много отнесена изглежда

# 136
Интересен епизод. И аз не симпатизирам на Ваня, а Митко ми е като психопат.
От всички истории най-трогателната и истински драматична беше тази на Финдо. Направо не мога да повярвам.

# 137
  • Sunshine state
И на мен Митко ми е като някой психично болен. Много ми е противен- един изцъклен и втренчен,а тоя коментар за бебето и жеста бяха направо.. Rolling Eyes Взе се много на сериозно,а реално точно той за нищо не става-ни за силова игра,ни за нещо с мислене. Ралица трябваше да си отиде,а след нея е време за Диана и Митко. Абе от цялото племе май само Финдо искам да видя на финал.  Mr. Green
Ваня продължава да ми е антипатичен с тия интрижки и коалиции. Следващият в Нага- явор,Марчо или Йори.  Peace

# 138
  • гр.Пловдив
На мене пък ми дойде малко в повече гланца за устни на Деси с който беше на съвета.

# 139
На мене пък ми дойде малко в повече гланца за устни на Деси с който беше на съвета.
Деси вечно си е направена, все едно не спи на остров, а в някой хотел. На всичкото отгоре някой беше споменал, че косата й е много чиста. ДА! Твърде чиста е, все едно всеки ден я мие с шампоан със сладка вода ... Много интересно, много.

# 140

Иначе Ралица е може би най-неподговения участник. Аз не съм видял в една игра да направи поне нещо малко смислено, а напротив - по-скоро проваляше цялото племе. Занев ще я бие без никакъв проблем

Това не е истина. Веднага се сещам за две игри, в които беше добра. Първата е с гадориите, които ядеше без да й мигне окото и втората, когато спечели победата за Гаруда, защото беше супер бърза на шифъра. Предполагам има и други добри изпълнения.
Аз я намирам чиста и искрена. Иначе е малко груба, верно. И Занев най-вероятно ще я бие, ама то е важно и как ще го направи - като мъж или като задник.

# 141

Това не е истина. Веднага се сещам за две игри, в които беше добра. Първата е с гадориите, които ядеше без да й мигне окото и втората, когато спечели победата за Гаруда, защото беше супер бърза на шифъра. Предполагам има и други добри изпълнения.
Аз я намирам чиста и искрена. Иначе е малко груба, верно. И Занев най-вероятно ще я бие, ама то е важно и как ще го направи - като мъж или като задник.

Аз като я чух, че казва, че е егоист и т.н. явно наистина няма да й даде да спи на "неговото" легло и да яде от храната.

# 142

Аз като я чух, че казва, че е егоист и т.н. явно наистина няма да й даде да спи на "неговото" легло и да яде от храната.
Ама моля ти се - ша й дава! Че той е мъжкар! Rolling Eyes

# 143
Ще видим Жаве. Според мен ще си изпълни заканите.

# 144

Разбира се, че ще ги изпълни. Иронизирах в горния си пост.

# 145

Разбира се, че ще ги изпълни. Иронизирах в горния си пост.
Аа, помислих, че и ти си от топ феновете му  Mr. Green Извинявам се   bouquet

# 146

И Занев най-вероятно ще я бие, ама то е важно и как ще го направи - като мъж или като задник.

Като задник естестено. Той е от този тип мъже на които трябва да им целуваш краката и непрекъснато да им казваш колко са велики и , че дори и да грешат са прави.

# 147
И аз не харесвам Ваня.

И едно старо интервю на Митко, след Панама.
http://www.tialoto.bg/a/62-interviuta/7368-dimitar-ot-sarvayvar- … yazoh-ot-gordost/

# 148
Мдааа, интересен епизод.
Надя е глупава защото позволи женското и` его да вземе връх (беше против Деси, защото последната се "натискала" на Марчо).
Ваня играе истински СВ, крои планове, прави коалиции, да видим до къде ще стигне. Засега ми е интересен все още. Той още в първите епизоди каза по две-три думи за всеки от племето и тогава каза, че Деси е силен играч и е опасна(явно има нещо, което не ни показват, но той и Йори са усетили). Тогава за Марчо каза, че е силен физически, но глупав, което той самия доказа в последния епизод.
Йори напипа вярната коалиция и ще стигне далече, но и на мен не ми харесва самодоволната физиономия, която прави като коментира останалите.
При евентуален съмет от Нага си тръгва Марчо или Явор според мен. От Гаруда може да е Деси, ако не успее да се впише в по-силната коалиция.
Митко ми харесва, прави се на умряла лисица, когато трябва да мълчи, мълчи. В индивидуалните игри се показа и като силен играч. Харесва ми, засега ми е фаворит.

# 149
На мен още от самото начало Ваня ми е изключително неприятен и като визия и като поведение. Яд ме е, че изгониха Деси, а дадоха път на посредствената Йори. Но за Гаруда е по-добре Деси от Йори, те тъкмо се отърваха от агресорите - имат нужда от почивка малко. За Финдо ми стана мъчно като сподели, но като го гледам изглежда кротък човек, нищо чудно, че някой е извършил подобна подлост на негов гръб. Ама как говори този човек, 2 пъти гледах, за да разбера какво говори - на моменти имам чувството че субтитри трябват. Дано в Нага се усетят, че един човек ги върти на пръста си. Прекалено ми идват подмолните му стратегии.

Общи условия

Активация на акаунт