Survivor Камбоджа - Сезон 5, Тема 3

• 38 892
  • 733
  •   1
Отговори
# 150
Ако бяха пратили Йори в Гаруда,говоренето на Занев щеше да им се стори като приказка за лека нощ.Те знаят/предполагат каква е,пък и тя щеше да си държи езика зад зъбите Crazy поне в началото...първите няколко часа.

# 151
Деси така ли иначе щяха да я изгонят, сега има някакъв минимален шанс да мине между капките.

Според мен лидер в Нага е Йорданка засега, колкото и стратегии да върти Ваня.

Съгласна съм с едно по - горно мнение, че Марчо и Явор са си тъпички батки.

# 152
На мен Митко също ми идва малко психо, а Ралица и в предишния и' сезон я изгониха доста бързо. Тогава бях учудена, но сега вече не.
За мен тя е слаб играч - и преди, и сега беше вързана за Ива, да я тегли напред. Единственото и' силно представяне беше в играта с кода, а и повечето пъзели не изглеждат трудни, единствената трудност идва от това, че са под напрежение.

Учудих се, че повечето от Гаруда свързват трудните си моменти със Сървайвър, толкова ли са обсебени от играта или е режисирано за по-силен ефект....
Историята на Финдо и за мен беше най-запомняща. Продължавам да съм за него, въпреки че като гледам др-и ще стигнат до финала.
Много беше точно мнението за футболистите, че са свикнали да симулират, нищо чудно да спретнат някой театър, вместо игра.
От Марчо и Явор, Явор ми е по-симпатичен, изглежда наивен, докато Марчо глупав.
Мисля че, че Йори набеляза и Дамяна като бъдеща жертва, беше подразнена, че е гласувала за нея.

# 153
На мен още от самото начало Ваня ми е изключително неприятен и като визия и като поведение. Яд ме е, че изгониха Деси, а дадоха път на посредствената Йори. Но за Гаруда е по-добре Деси от Йори, те тъкмо се отърваха от агресорите - имат нужда от почивка малко. За Финдо ми стана мъчно като сподели, но като го гледам изглежда кротък човек, нищо чудно, че някой е извършил подобна подлост на негов гръб. Ама как говори този човек, 2 пъти гледах, за да разбера какво говори - на моменти имам чувството че субтитри трябват. Дано в Нага се усетят, че един човек ги върти на пръста си. Прекалено ми идват подмолните му стратегии.

Няма кой от Нага да се усети и да направи така, че Ваня да си тръгне. Просто нямат умствен капацитет.  Peace Кокошката Надя провали петорката, Марчо и Явор не можаха бързо да се усетят какво да правят. И ми е чудно уж все си шушукат петимцата, а какво решават, какви са им стратегиите, не е ясно. Явно не си говорят за играта. А това е СВ, не е "Бързи, смели, сръчни", трябва малко и акъл.
Ваня играе истински СВ, може би защото е гледал американските сезони.   Не виждам подмолни стратегии.  Peace

# 154
Няма кой от Нага да се усети и да направи така, че Ваня да си тръгне. Просто нямат умствен капацитет.  Peace
Не е до умствен капацитет. Просто наистина си мислят, че са на скаутски лагер и пропускат, че това е игра, в която трябва да се прецака другарчето, ама фино, без да го усетиш. Деси беше много изненадана, че Ваня бил гласувал за нея. Още повече ще се изненада като разбере, че той е инициатора за нейното изгонване...

# 155

Кокошката Надя провали петорката, Марчо и Явор не можаха бързо да се усетят какво да правят. И ми е чудно уж все си шушукат петимцата, а какво решават, какви са им стратегиите, не е ясно. Явно не си говорят за играта. А това е СВ, не е "Бързи, смели, сръчни", трябва малко и акъл.
Ваня играе истински СВ, може би защото е гледал американските сезони.   Не виждам подмолни стратегии.  Peace
[/quote]

Ваня е единствения фен от "феновете". Играе на съвсем различно ниво. Не само Надя провали петорката, а и Марчо (батката  Laughing ) сам се закопа гласувайки за Крум  hahaha
Нали уж е лидер и би трябвало поне да знае останалите 4ма какво правят??!

# 156
  • София
Ваня играе много интересно, ако не беше той, в Нага щеше да си тръгват по списък един след друг Васко, Емо, Крум, без изненади, докато сега станаха по-интересни нещата.

# 157
След като изгледах няколко сезона от американския Survivor, най-после разбрах защо много хора казват, че е няколко класи над нашия. Там в епизодите показват най-вече уговорките между хората в племената - за кого ще гласуват на племенните съвети, кого смятат да изгонят и почти не се споменава думата предателство, не че я няма, но това се смята за част от играта. В 19-ия сезон един от играчите - Ръсел Ханц постоянно лъжеше останалите за каквото се сетите, примерно че е преживял ураган, при който е загубил къщата си, кучето си, постоянно манипулираше всеки един свой съотборник, че е в коалиция с него, а на следващия племенен съвет гласуваше против него и т.н и т.н. Ръсел Ханц се превърна в един от най-запомнящите се играчи в историята на шоуто. Да, някои от зрителите го намразиха, но повечето го заобичаха искрено и го обявиха за най-добрия, участвал някога в предаването.

Та защо по дяволите нашите продуценти не показват точно тези уговорки между играчите, надлъгването преди племенните съвети, а наблягат на някакви малоумни битовизми, на спорове между личности и на игрите. Да, игрите са важни, но изобщо не са най-важните в играта. Най-важното и най-интересното е точно надлъгването и уговорките, създаването на коалиции, които остават извън екранното време на БГ Сървайвъра. Аз искам да гледам разговори между играчи, които конкретно си казват: "На племенния съвет ще изгоним този/тази" и т.н. и т.н.". Тук за съжаление Евтим Милошев и компания отново изкривиха еди от най-успешните световени формат и го побългариха.

# 158
На мен Митко изобщо не ми прилича на психопат
както каза Карамазов  в Сървайвър за да победиш трябва да умееш да се нагодиш към останалите
Това е по важно от физическата сила.Митко прави точно това- нагажда се.Никак не е глупав и зад глупостите и странностите които говори се крие доста  умен човек.Говори често с лека и не толкова лека ирония като умело иронизира и себе си и по този начин останалите го  не го виждат като конкуренция.Митко се нагажда доста добре .
Ваня прави същото в Нага ,но при него има и физическа сила
Според мен за момента Ваня е най добрия играч там

# 159
  • София
При нас не се показват уговорките, тъй като снимат явно малка част от времето и играчите използват времето, в което не се снима, за да се уговорят.

# 160
При нас не се показват уговорките, тъй като снимат явно малка част от времето и играчите използват времето, в което не се снима, за да се уговорят.
Разбира се, че се крият при уговорките. Иначе рискуват да бъдат намразени от целокупния български народ, да бъдат обвинени, че са предатели, лицемери, лъжци, интриганти и да им се срине реномето. Ива снощи си каза колко много й се е отразило това и сега е по-ниска от тревата.

# 161

Ваня е единствения фен от "феновете". Играе на съвсем различно ниво. Не само Надя провали петорката, а и Марчо (батката  Laughing ) сам се закопа гласувайки за Крум  hahaha
Нали уж е лидер и би трябвало поне да знае останалите 4ма какво правят??!
Направо останах като гръмната Марчо като си обърна дъската и видях "Крум". Това беше като гласуване на съвет с единствената разлика, че не напуска играта завинаги/ то не, че изгонените напускат/. Нали си шушукате все петимата не се ли разбрахте кого да гоните при евентуален съвет. Във Ваня виждам мисъл, стратегия и хитрост. Не виждам подмолност. Гони си целта и си мисля, че ще успее да гони който е решил. Както няколко пъти вече съм писала в темата за тази игра трябва и акъл не само физическа сила.

Последна редакция: вт, 14 окт 2014, 13:07 от Меган

# 162
Евгения беше писала във фейса, че с Ваня следят американските предавания и не било толкова трудно да станеш добър играч ако ги гледаш. Вероятно от там Ваня има толкова изградени планове, а и самата евгения беше доста дни в предаването

# 163
има и културни разлики,

американците като става въпрос за пари знаят, че приятелства и такива неща не съществуват, докато в българските риалита сякаш е мръсна дума да кажеш, че участваш за парите. Американците играят само за това и нищо друго и донякъде са прави ако искаш приятелство и любов си живей живота, а не ми ходи да те снимат по телевизията

Човек, който играеше по американския начин беше Ива Пранджева в Сървайвъра, който спечели Кехайов. След това обаче целия народ я заклейми вкл. и аз доколкото  си спомням, така че културни разлики казвам ви  Grinning

# 164
  • Другата България
Великата коалиция в Нага на Великолепната петорка се оказа абсолютен кьорфишек. А Ваня неслучайно от първия ден говори за стратегии - с Евгения бая време са отделили на подготовка ми се струва... В началото ми беше смешен, че се прави на играч, а сега въобще не ми се струва безобиден. Вчера като изгониха Деси точно като сатир се захили: "Много съм доволен!" Ваня и Йори - играта ще върви по техните правила. Следващият изгонен в тяхното племе най-вероятно ще е Марчо. След караницата си с Йори това му е гарантирано. Иначе може би щеше да е Явор.

Домъчня ми за Ралица. И за Деси, която ще е следващата.

Съгласна съм с всичко написано. Peace
Ваня излезе стратег, трябва да му го признаем, но не ме кефи, ще си позволя да цитирам "голямата" Десислава в Гласът на България - "има нещо мааалко, което не ми достига....." Sunglasses Laughing не знам и аз какво точно, но не мога да го харесам като човек. Данка все повече се убеждавам, че е за психиатър, не за психолог, но е същевременно хитра, пресметлива и такъв манипулатор, че заслужава адмирации. "Закачена" за Ваня, почти като "генерал в сянка", ще стигне напред и тя.
Митко...-съгласна съм с всичко написано за него, на мен първо като мъж ми е противен, с тези кльощави крачка и сини ...слипчета, поне къси гащета или дълги да обуе.... Crazyпосле ми е гнусен с поведение, изказ,   Mr. Green лигавост...това с английския накрая на епизода.... Stop
Надя...поредното потвърждение колко смешна може да стане една жена заради мъж, дори и да го познава от 2 седмици, дори и пред милиони зрители.И как някакво евентуално женско приятелство отива по дяволите заради един мачо. ooooh!
Цитат
Мда...,както и очаквах,нямаше кой знае какъв "сюприс

"Супрайз", култово!Връх на простотията! ooooh! ooooh! Stop

Общи условия

Активация на акаунт