Survivor Камбоджа - Сезон 5, Тема 3

• 38 667
  • 733
  •   1
Отговори
# 75
  • Другата България
Добре де, ние си говорим, но има ли някъде ОФИЦИАЛНО споменат или написан размерът на наградата? Че е 100 000?
А иначе
Цитат
другите 95 000.... къде са отишли????
само гледай...
сега ще докарат гост-звезда, после ще докарат близките им, това всичко не са малко пари, отделно сами видяхме вчера в студиото колко народ е ангажиран да им прави игрите - на всички тях освен издръжката предполагам се и плаща, отделно от тях има режисьори, оператори, охрана, лекари...всички те седят там през ЦЯЛОТО ВРЕМЕ, хотели, храна, и те такива разни, отделно самите ....материали и "декори", съоръжения пак не са евтини.
Наградите им и те не са без пари, ще вкарат и някоя екскурзийка или пътешествие до ...нещо "забележително", и те парите си се харчат.... Laughing

# 76
Добре де, ние си говорим, но има ли някъде ОФИЦИАЛНО споменат или написан размерът на наградата? Че е 100 000?
А иначе
Цитат
другите 95 000.... къде са отишли????
само гледай...
сега ще докарат гост-звезда, после ще докарат близките им, това всичко не са малко пари, отделно сами видяхме вчера в студиото колко народ е ангажиран да им прави игрите - на всички тях освен издръжката предполагам се и плаща, отделно от тях има режисьори, оператори, охрана, лекари...всички те седят там през ЦЯЛОТО ВРЕМЕ, хотели, храна, и те такива разни, отделно самите ....материали и "декори", съоръжения пак не са евтини.
Наградите им и те не са без пари, ще вкарат и някоя екскурзийка или пътешествие до ...нещо "забележително", и те парите си се харчат.... Laughing

Абе то това си го е имало и в предишните сезони, в които наградата беше 250 000 лева. И в предишните години е имало лекари, охрана, парамедици, физиотерапевти, строители (хората, които им правят игрите), режисьори, оператори и т.н., но наградата беше далеч по-голяма. Сега е само 100 бона, което е подигравка с участниците. Не че критикувам продуцентите, даже съм им благодарен, че заради тях гледам пети сезон, но това направо си е смешна сума за реалити от подобен калибър. На първо място за мен е важно да гледам интересен и интригуващ сезон, но ако аз победя, ще съм смесени чувства от победата, тъй като в предишните сезони паричната награда е била 250 000 лева, а сега е с цели 150 000 по-малко и ще се чувствам дискриминиран малко или много.

# 77
  • Другата България
Някъде има ли го написано официално? Колко е наградата?

# 78
# 79
  • Другата България
Благодаря. Hug

Гледах Мерлина в "Преди обед". Потвърди мнението ми /и не само моето де/, че храната им е била в изобилие, така се изрази "имахме страшно много храна".... ooooh! Shockedкоето всъщност обезмисля идеята на предаването - когато имат нужното, за да не се стараят да оцеляват, то те се отдават повече на удоволствията, разпускането и забавлението. Много си е права жената, това го отбелязахме всички. И именно заради него продължава да не ми се връзва "екскурзийката из джунглата " на Финдо и сие с оправданието - "търсехме храна".

И с Данка си е било направо страшно, newsm43 afwitch кукуригала по цяла нощ, не спала изобщо, заплашвала, че ще я убие и изхвърли в океана...тази си е неуравновесена отвсякъде.

Последна редакция: нд, 12 окт 2014, 14:56 от Merri_An

# 80
  • Berlin
Хаха, това, че наградата е 100 000 съвсем не означава, че някой си е присвоил 150 000. Laughing

# 81
  • Другата България
Хаха, това, че наградата е 100 000 съвсем не означава, че някой си е присвоил 150 000. Laughing
Значи при това ..."видоизменяне" на формата според мен и 100 000 са им много. Те са едва ли не на курорт 3 месеца, девствени острови с кристална вода, никакви дъждове или урагани /като в Панама/, вода на корем /за да не се обезводнят и о, да не се преуморят, носейки си и преварявайки си/, ядене доволно, показване на цици и мускули, изпъване по хамаци, тренировчици от време навреме...а накрая и награда за това!
И аз да се бях записала за кастинг, ако знаех, че ще е така! Sunglasses Crossing Arms

# 82
  • Berlin
Simple Smile Да, но аз имах предвид, че логиката му не е много точна.
Иначе коментарът на мъжа ми по повод, че искам да се запиша за участие, ама не мога да плувам е "то това да ти беше проблемът". Mr. Green

# 83
  • Разпиляна във въображението
Да не изпусна.

# 84
  • София
бюджета на тазгодишния Сървайвър е 6 млн. лв. (по клюки на не малко места из нета, иначе официални данни няма), което автоматично го прави най-скъпото шоу/реалити за всички времена.
Засега рейтингите са разочароващи и Би Ти Ви са на сериозна загуба

Иначе да официално наградата е 100 000 лв. което е доста разочароващо на фона на предишните сезони (250 000 лв.). Победителя в биг брадъра със сигурност няма да е под 200 000 лв.

# 85
Няма такова нещо, победителя в Биг Брадър всъщност във Вип взема само и единствено хонорара си, а най-големия този сезон е на Йорданка Христова 80 хил. лв.

# 86
бюджета на тазгодишния Сървайвър е 6 млн. лв. (по клюки на не малко места из нета, иначе официални данни няма), което автоматично го прави най-скъпото шоу/реалити за всички времена.

Иначе да официално наградата е 100 000 лв. което е доста разочароващо на фона на предишните сезони (250 000 лв.). Победителя в биг брадъра със сигурност няма да е под 200 000 лв.

. От известно време правят само ВИП брадър и няма парична награда при него.

# 87

Пуснах рейтинга и в тема 2, но не го видяхте. Това, което съобщава Нова са резултатите на собстевната им агенция. Пускам ви рейтингите изпратени на 3та телевизия (т.е. не би трябвало да са повлияни от двете водещи)

Рейтинги:    http://prikachi.com/images.php?images/484/7660484s.jpg

# 88
Няма такова нещо, победителя в Биг Брадър всъщност във Вип взема само и единствено хонорара си, а най-големия този сезон е на Йорданка Христова 80 хил. лв.

Тия дни по повод Вип брадър се чудех  за колко пари човек може да си плюе на физиономията.

# 89

Тия дни по повод Вип брадър се чудех  за колко пари човек може да си плюе на физиономията.
Според това, което се чува кой колко пари взима - на човек са му нужни между 25 и 80хил. за да си развали имиджа и после да го е срам да се покаже  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт