Survivor Камбоджа - Сезон 5, Тема 3

• 38 680
  • 733
  •   1
Отговори
# 90
  • Sunshine state

Пуснах рейтинга и в тема 2, но не го видяхте. Това, което съобщава Нова са резултатите на собстевната им агенция. Пускам ви рейтингите изпратени на 3та телевизия (т.е. не би трябвало да са повлияни от двете водещи)

Рейтинги:    http://prikachi.com/images.php?images/484/7660484s.jpg
Север-юг е с рейтинг близък до новините?!  Shocked Боже,божеееее,накъде отива тоя свят? Tired ooooh!
Честно ви казвам,ако щете ме линчувайте,но смятам,че турските сериали се гледат само от прости хорица и отегчени пенсионери с остарели разбирания / щото има и такива с със съвременни виждания,че жената все пак е човек  Mr. Green/.
Добре си се движи шоуто според таблицата.  Peace

# 91
  • София
аа може, може. аз нали не го следя това и не знаех, че виповете взимали само хонорара си, ама сега потърсих инфо и видях някакви баснословни печалби за Део
както и да е, нз Simple Smile

# 92
Део не е взел парите. Онзи сезон беше за благотворителност, правиха концерти и събираха пари. Дори парите от ДДС на СМС-ите ги дариха тогава.

# 93
  • София
^
ок, 10х Simple Smile
не ги знаех тези неща

п.с. благодарско за рейтингите.
излиза, че сървайвър разбива вип брадъра :о аз лично съм доста изненадан, защото по форумите и тракерите е различно, а и повечето мои познати гледат именно брадъра, а не сървайвъра, така че не знам как ги правят тези проучвания у нас. Все пак е логично де, защото Би Ти Ви си е номер 1 на пазара от много години и скоро не виждам някой да ги измести от там.
Плашещ е рейтинга на турския сериал  Sick

# 94
^
ок, 10х Simple Smile
не ги знаех тези неща

п.с. благодарско за рейтингите.
излиза, че сървайвър разбива вип брадъра :о аз лично съм доста изненадан, защото по форумите и тракерите е различно, а и повечето мои познати гледат именно брадъра, а не сървайвъра, така че не знам как ги правят тези проучвания у нас. Все пак е логично де, защото Би Ти Ви си е номер 1 на пазара от много години и скоро не виждам някой да ги измести от там.
Плашещ е рейтинга на турския сериал  Sick

Наистина печелят БТВ. Вижте тези рейтинги Цък

# 95
  • София
ами гледам гледам, ама едните пускат едно, а другите друго?  newsm78
оф, да се оправят.
аз така или иначе гледам само Сървайвър и Шампионската лига по Би Ти Ви (говоря за редовно гледане, иначе и филми естествено), а по Нова като се замисля нищо не следя, пак като изключим филмите + много спорт по Диема и Нова спорт. Mr. Green

# 96
оф, да се оправят.
аз така или иначе гледам само Сървайвър и Шампионската лига по Би Ти Ви (говоря за редовно гледане, иначе и филми естествено), а по Нова като се замисля нищо не следя, пак като изключим филмите + много спорт по Диема и Нова спорт. Mr. Green
Мъжка му работа  Mr. Green Аз пък само Сървайвър следя по БТВ.Другото ми е супер бозаво и имам чувството, че от откриването на телевизията си не са променяли програмата  Mr. Green

# 97
В България няма такова нещо като независима агенция. В това съм се убедила. Нова също уж цитирват някаква независима neilsen media search. В Америка има една официална и тя съобщава всички рейтинги. Тук големите телевизии си имат 1-2 който уж са независими. След старта и на двете предавания бтв и нова съобщиха,че са спечелили, това говори много за нашата система.
Според мен вип брадър е по-гледано поради няколко причини. Първо двете предавания стартираха по-едно и също време, но само бтв измени часа така,че двете предавания да не се засичат. Освен това във фейсбук сървайвър е много по-слабо коментиран в сравнение с випа. И не само там.
Вече няколко статии чета за това,че сървайвър не върви добре, за випа няма такива.
Нито една моя приятелка или колежка не следи сървайвър, но всичките хвърлят по-едно око на випа. Освен това самите сървайвъри във фейсбук са скептични за нов сезон. Ако вървеше добре нямаше да има такива опасения.
Лично за мен нито сървайвър, нито випа, нито музикалните ни предавания са на ниво тази есен. Много се изтъркаха.
Ще ми се някой продуцент да вземе да направи шеметна надпревара в България. Уникално увлекателно предаване!

# 98

Ще ми се някой продуцент да вземе да направи шеметна надпревара в България. Уникално увлекателно предаване!
Нали 2009 Слави прави "Бягство към победата" именно като аналог на шеметна надпревара.

# 99

Нали 2009 Слави прави "Бягство към победата" именно като аналог на шеметна надпревара.
Да наистина, там участваше черната златка, бях го забравила. Честно казано много добре се получи тогава, не знам защо не са го правили от тогава. Любимото ми предаване! Дано някой закупи лиценза.

# 100

Да наистина, там участваше черната златка, бях го забравила. Честно казано много добре се получи тогава, не знам защо не са го правили от тогава. Любимото ми предаване! Дано някой закупи лиценза.
Да, може би най-гледаният формат на Слави. Добро беше. Наистина защо не са направили втори сезон толкова време или защо някой друг не го е направил.

# 101
оф, да се оправят.
аз така или иначе гледам само Сървайвър и Шампионската лига по Би Ти Ви (говоря за редовно гледане, иначе и филми естествено),

То пък едни филми по БТВ, само такива от преди 20 години. С много малко изключения.

# 102
БТВ като цяло е трагична телевизия като изключим горе споменатите предавания!

# 103
  • София
Искам Диана да е следващата изгонена!

# 104
  • Живее на Луната
И аз гласувах за Ралица, честно казано ми е неприятна, пък и отделно искам да гледам как ще се оправи на острова със Занев  Laughing

Гледах я тази Мерлина в Преди обед, честно казано доста прикрита ми се стори и с огромно самочувствие. Как може да кажеш че са те изгонили, защото мъжете ревнували от нея  ooooh! Мразя хора които нямат грам самокритичност!

Общи условия

Активация на акаунт