Survivor Камбоджа - Сезон 5, Тема 3

• 38 897
  • 733
  •   1
Отговори
# 210
На мен и Пранджева ми е симпатична.

# 211
  • София
В този сезон- и на мен.

# 212
В този сезон- и на мен.
Peace

# 213
Възможно е Деси да интригантства, щом повечето в племето й го казаха това.
Спомням си как я даваха, че кацва ту при Марчо, ту при Явор и се бута, може би това дразни другите момичета.
Все пак си имат някакво разпределение любовно и колкото и да е тъпо от тяхна страна, то и да си лампичката пак не е яко.

# 214
Според мен е много тревожно, че виждаме млади хора, налагащи тормоз на други, и това като че ли не впечатлява много. Тормозените се свиват, ласкаят мъчителите си, дори им благодарят, че "са ги изтърпяли". Свидетелите на тормоза там в играта не показват никакво възмущение, не показват и неудобство дори. В официалната страница на Сървайвър най-отвратителните bully-та от играта имат много фенове и са най-крещящи. Това е болест на обществото ни. Не ми казвайте, че играта е такава. Гледам всички сезони на американския Сървайвър, няма такава гадост и негативизъм като при нас.
И Занев е такъв. Нищо, че не е млад. И тоя си мисли, че има нещо общо с играта Сървайвър. Крещи от стената си да бъдем добри. Аман от тъпаци!

Последна редакция: ср, 15 окт 2014, 11:12 от Cathriona

# 215
Ще се повторя с останалите, но Нага са много загубени, начело с Надя и Марчо...., ако ги изгонят ще е съвсем закономерно.

Занев ми беше безразличен, но сега започва яко да дразни, искам да му пратят някой силен играч. Ако Ралица не беше толкова слаба, той с пъзела беше до никъде...

# 216
Нага са си тъпички всичките, като изключим Ваня и Емо, но Емо не го бива в Сървайвър. В началото ми бяха много симпатични, но сега вече ме дразнят с тъпотията си, особено учудените физиономии на Марчо, Явор, Надето и Дамяна.

Йордана не бих я изтърпяла и един ден, ако бях вътре сигурно щях да я оскубя яко и да ме изгонят.  hahaha

Симпатизирам на Гаруда, като единствено Пранджева ми е по - анти.

Heart Eyes Занев  Heart Eyes

# 217
  • в морето до колене
Честно казано вече съжалявам, че според правилата на тоя Остров на прокудения ли е, какъв е там... човекът ще го върнат в обединеното племе.
То се вижда вече, че ще си остане Занев там до края... (Такъв образ на "отмъстителя" му спретват, че просто няма как да не е той.  ooooh!)
Но много ми се искаше да го видя с тази негова "стратегия" срещу бъдещите членове на журито. 

А също така ми е любопитно, защо зрителите наричат поведението му "стратегия". Кое му е стратегическото, че не се сещам. Crossing Arms

# 218
Една статия:
Скрит текст:

И още една със снимки на Нага:
http://www.bgreality.bg/?q=content/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%8 … D0%BE%D0%BB%D0%BA

Последна редакция: ср, 15 окт 2014, 12:02 от bubardini

# 219
Какво става бе хора newsm78 Нага били тъпи, Нага дразнели....с какво? Хубави млади хора, има ги около нас, не са показали дребнавост, създадоха добър тим за победи и им върви играта. На Гаруда веднъж Занев им беше крив,сега Агонцева...Нима ви харесва ококорения режисьор с прозрението,че "всеки е трябвало поне веднъж да помисли за самоубийство" (цитата не е точен, но смисъла е такъв).Тоя ме втрещи, в главата му е мрачно и усойно, асоциациите му странни. И какво толкова му харесвате на Финдо , мускули- да, тяло -да, но в мозъка му има само "открий и изяж". Заради пословичния му глад напусна човек,ей #2gunfire Агонцеви са пълен провал.
Друго ме смущава - дават само Ваня как прави сметки и крои планове, а другите все едно са група веселяци на излет . Не харесвам Ваня , изглежда ми пренавит от жена си, а готовноста му да провали мисия за да изгони някой , може да е стратегически ход, но е гнусничко. Какъвто в играта, такъв и в живота,а?
Сигурна съм, че и бандата на веселяците обсъжда и кой и кога,защо не ги дават? Йорданка е поразяващата уста, ама дали всичко е така както казва?
Колкото до Деси, струва ми се ,че мъжете и направиха жест да отмори с тях, но тя си е в правото да се чуства предадена. А Надя не я смятайте за толкова влюбена, още в епизода завъртял "свалката", момичето каза ясно,че няма чуства.

# 220
  • Пловдив
Великата коалиция в Нага на Великолепната петорка се оказа абсолютен кьорфишек. А Ваня неслучайно от първия ден говори за стратегии - с Евгения бая време са отделили на подготовка ми се струва... В началото ми беше смешен, че се прави на играч, а сега въобще не ми се струва безобиден. Вчера като изгониха Деси точно като сатир се захили: "Много съм доволен!" Ваня и Йори - играта ще върви по техните правила. Следващият изгонен в тяхното племе най-вероятно ще е Марчо. След караницата си с Йори това му е гарантирано. Иначе може би щеше да е Явор.

Домъчня ми за Ралица. И за Деси, която ще е следващата.

Много добре казано!

Интересен образ е Ваня, отишъл е човекът да играе, не да завързва приятелства, любови или да отмъщава. И пак не може да ми хареса, има нещо в погледа му....

Занев вече става досаден с пъклените си планове. И к'во, ще натрупа победи, ще си повярва и накрая ще падне от високо! Тогава боли най-много!

# 221
Какво става бе хора newsm78 Нага били тъпи, Нага дразнели....с какво? Хубави млади хора, има ги около нас, не са показали дребнавост, създадоха добър тим за победи и им върви играта. На Гаруда веднъж Занев им беше крив,сега Агонцева...Нима ви харесва ококорения режисьор с прозрението,че "всеки е трябвало поне веднъж да помисли за самоубийство" (цитата не е точен, но смисъла е такъв).Тоя ме втрещи, в главата му е мрачно и усойно, асоциациите му странни. И какво толкова му харесвате на Финдо , мускули- да, тяло -да, но в мозъка му има само "открий и изяж". Заради пословичния му глад напусна човек,ей #2gunfire Агонцеви са пълен провал.
Друго ме смущава - дават само Ваня как прави сметки и крои планове, а другите все едно са група веселяци на излет . Не харесвам Ваня , изглежда ми пренавит от жена си, а готовноста му да провали мисия за да изгони някой , може да е стратегически ход, но е гнусничко. Какъвто в играта, такъв и в живота,а?
Сигурна съм, че и бандата на веселяците обсъжда и кой и кога,защо не ги дават? Йорданка е поразяващата уста, ама дали всичко е така както казва?
Колкото до Деси, струва ми се ,че мъжете и направиха жест да отмори с тях, но тя си е в правото да се чуства предадена. А Надя не я смятайте за толкова влюбена, още в епизода завъртял "свалката", момичето каза ясно,че няма чуства.

Напр. изказванията на Надя и Йори за Деси, номинацията на Марчо - Крум....
Митко и аз не го харесвам

# 222
  • в морето до колене
Извинявайте, че ще се позова на американското издание пак, но ми е нужно за сравнение.
Тъй като там се налага в един епизод от 45 мин. чисто екранно време да съберат три дни живот с две игри и един съвет, затова съм свикнала да приемам, че показаното има преди всичко информационна стойност и значение за хода на играта, а не е включено в монтажа само за забавление на зрителя.
Затова приемам, че освен Ваня другите от НАГА "не ги дават" кога и какво обсъждат, защото техните обсъждания (доколкото ги е имало) не са били продуктивни.
И затова приемам, че Ваня е играчът от това племе, който реално ще прогресира.

А това за търсенето на паралел между играта и реалното житейско поведение на някой участник никога не съм го разбирала. Няма и да го разбера явно.
Демонизирането на Ива Пранджева ми стига и хартисва в това отношение!

# 223
По гласуването им на хората от Нага с изключение на Ваня и Йордана си личи, че са прости, както и по реакциите им после.
Точно си говорят празни приказки и надали обсъждат изобщо номинации и стратегии.

Млади са да, хубави са някои, други не, но това какво общо има със Сървайвър.

Дори в празната глава на Финдо има повечко акъл от на момчетата в Нага.
Агонцеви на мен ми допадат, Митко също, макар да изглежда зле и да е малко луд.

# 224
Не разбирам Гаруда какви стари сметки имат за уреждане?Не разбирам и Занев защо се държи все едно е на война и трябва да отмъщава??? ooooh!Все си мисля,че за него ще е истински шок ако го изгонят пръв от обединеното племе.Ива ми харесваше в миналия сезон,сега е по-ниска и от тревата,вероятно наистина и е било тежко от изписаното и казаното по нейн адрес.
Не разбирам защо играчите,че и ние публиката говорим за чест,доверие,предателство и незнам си още какво,като това е само една игра.Ние си коментираме,те ще си вземат 3-те минути слава.Всеки с облагите - ние си чешем клавиатурите,те стават "звезди",взимат някакви пари и ходят по партита.
Никой там не е себе си,а е в роля,защото в девиза на играта е казано ясно,че печели най-приспособимия.

Общи условия

Активация на акаунт