Survivor Камбоджа - Сезон 5, Тема 3

• 38 794
  • 733
  •   1
Отговори
# 315
Е, как бе! На нея така й се дигнаха въшките след тази победа  Mr. Green

ЙоритУ не я понасям и съответно не й обръщам нужното внимание.  Mr. Green
Виж Марчо и Явор са друга бира.  Laughing

Обаче утре на съвета Йорданка и оня плазмодий Ваня какви ще ги сътворят.  ooooh!  Не ми се мисли направо.  Crossing Arms   Whistling
В "Нага" добре, че са Марчо и Явор, щото другите участници малко бледнеят. Дамяна и Надя тук-там ги забелязвам, Емо и Крумчо никакви ги няма, а "любимците" ми са без коментар.  Mr. Green
Само се надявам фаворитите ми да не отпаднат на този етап.  Praynig

# 316
И Крум е с Ваня. Днес обаче Ваня определи кой ще си ходи, не Йори. Той просто обясни, как ще я навие да гласува срещу Марчо. Аз не се дразня на стратегиите им, намерили са начин да стигнат по-напред в играта - играят я. Другата коалиция в Нага сама си  е виновна, че не контролират нещата.

Моля кажете, каква е новатат любовна история? Включих по-късно, гледах мача на Григор Димитров  Heart Eyes.

# 317

Е, Бърканичков като футболист сигурно също има травми, освен това ако има проблеми - да не отива в Сървайвър, там не е СПА център, всичко може да се случи, ако това беше мисия за имунитет нямаше ли да участва?

Ваня участва в другите игри, но на тази знаеше, че няма да се справи.Има игри и игри. Няколко минути преди това победи Ива. Скъсани кръстни връзки си е много сериозна контузия. Не всички футболисти се контузват сериозно.

# 318
  • Пловдив
Ама Ваня хитро оставя Йори да си мисли, че тя взима решенията. А той просто леко я напътства.

# 319

Ваня участва в другите игри, но на тази знаеше, че няма да се справи.Има игри и игри. Няколко минути преди това победи Ива. Скъсани кръстни връзки си е много сериозна контузия. Не всички футболисти се контузват сериозно.
Все едно от Нага да изберат Марчо за редене на пъзели.  Crazy

# 320
тази година има един играч, който доминира в игрите  - Ваня
и един, който владее какво ще става - Йори
Няма значение дали е противна или не, тази каквото си реши това става
Йори само си мисли, че тя решава, точно в този епизод Ваня сподели как ще я насочи да помисли за Марчо Simple Smile. А тя може и сега да си мисли, че е решавала.
Няма по-логично нещо от решението на Ваня и няма по-логични съюзници. Аз също бих опитала да стигна финал с Йори, никой няма да гласува за нея. Това не значи, че са еднакви или че се харесват.
Голяма радост за Бърканичков, титан Simple Smile!

# 321
Така като гледам, образувахте ми нов "злодей" за защитаване  Joy
Mr. Green
Леле-леле, ако в нашият Сървайвър играеше някое копие на Роб или Парвати, досега да е разкостен публично. Simple Smile
И хвърлен на зверовете.

За мен този елемент е нужен на играта (да повторя играта) иначе какво newsm78 играят някакви игрички за храна,за гривна и след поредната да хвърлят чоп кой да си ходи.

# 322
Моля кажете, каква е новатат любовна история? Включих по-късно, гледах мача на Григор Димитров  Heart Eyes.

Спрягат Явор и Дамяна, ама Явката си има гадже - адреналинката от "Господари на ефира" Вики.

# 323
На Ваня най-лесно му беше да им каже да играе той и да падне нарочно както искаше. Но ги остави да се помъчат и да се изложат сами  Laughing
Много радва! Умен!

# 324
Аа и на мен ми харесва, че Ваня прави стратегии, по интересно е има интрига.
Митко съм му фен, казвала съм го, колкото и да казвате, че е психо  Mr. Green

# 325
Спрягат Явор и Дамяна, ама Явката си има гадже - адреналинката от "Господари на ефира" Вики.

Мерси!  Hug За тази знам, от коментарите реших, че някаква нова се е появила  Grinning

# 326
Ако Занев участваше в тази игра, щеше да издържи и на 250 кг. Това на Бърканичков не е никакъв рекорд. При условие, че Явор беше издържал още 20 секунди, куфарджията щеше да се откаже и този труд, който хвърли в тази игра, щеше да се окаже безсмислен. И ако някой мисли, че Финдо би се справил добре в тази игра, жестоко се лъже. Финдо щеше да остане последен, ако му бяха дали две циментови торби да носи на ръцете си примерно. Най-вече обаче съм изненадан от Марчо. Очаквах повече от него и когато съобщиха в анонса вчера, че някой участник ще запише името си в историята на Сървайвър, очакванията ми бяха този участник да е именно Марчо, но уви... Сега, за съжаление, няма да мога да видя някой измежду Бърканичков/Ива заедно със Светлин на Островът на прокудените, а ще дойде някой от Нага, като се надявам това да е Йордана, макар че много се съмнявам - с Ваня се подкрепят, а и двамата имат двоен глас, като плюс това Емануил и Крум са на тяхна страна... горките Надежда, Дамяна, Явката и Марчо изобщо не предусещат, че се готви заговор срещу тях и по-специално срещу последния. Дано някой от тях успее да вземе личен имунитет и най-вече Марчо, тъй като той е най-застрашен, за да може да обърка сметките на другата четворка. Жалко, че при такова положение Данката ще има още цели три варианта за гонене (Явор, Дамяна и Надежда). Дано утре се случи някакво чудо обаче. Не ми се гледа повече противната ѝ физиономия.

# 327
Ако Занев участваше в тази игра, щеше да издържи и на 250 кг.

Според мен дори повече  Stop Той е толкова нисък, че торбите щяха да се опират в земята  Joy hahaha

# 328

Мерси!  Hug За тази знам, от коментарите реших, че някаква нова се е появила  Grinning

То в "Нага" любовни двойки да искаш.  Laughing
Надя и Марчо ( тя и за това гласува Деси да отиде в "Гаруда" , щото много била 'гъста' с младежа Mr. Green )
Дамяна и Явор ( не вярвам, ама екипът добре е монтирал заснетото  Sunglasses )
Йори в комплект с Ваня са 'идеалната' двойка Mr. Green
Крум и ръката му, която все му влиза в употреба. Я да се почеше ( нали май беше получил възпаление на интимните си части ) , я да си "намести кайсийките"  Mr. Green
Само Емо остана сингъл  Laughing

# 329
Великия, ти Занев ли си? Почваш да се издаваш. Не си велик.

Общи условия

Активация на акаунт