Survivor Камбоджа - Сезон 5, Тема 3

• 38 794
  • 733
  •   1
Отговори
# 345
Великия, ти Занев ли си? Почваш да се издаваш. Не си велик.

Не съм! Просто съм му върл почитател още от четвърти сезон. Това да не е някакъв проблем случайно?

Аз и на Бърканичков му бях фен, ама той се оказа...... пфф.. айде да не използвам обидни квалификации по негов адрес, .. то Светлин си го описа кратко точни и ясно след като го изгониха на племенния съвет.
Знаем, че си разочарован от Бърканичков, нали гледаме. Получава се дублиране - и там, и тук. А Бърканичков го обичат повече от теб, видя ли тази вечер Simple Smile?

# 346

Бърканичков добре, но Агонцеви дето ги събирали по офиси .......ей тва е...........  smile3505
Много харесвах Агонцев и ме беше яд като си тръгна по онзи супер тъп начин, но в този сезон... Просто не е той, много лоша шега му изиграха като докараха жена му на острова. Не смее нищо да каже, всякакви уговорки са правени преди това, те направо са си начертали играта предварително, но пък има неща, които не можеш да ги знаеш преди да отидеш. Не знаеш кога ще спечелиш и кога ще загубиш...

# 347
Скрит текст:
Yordanka Nikolova Yori
4 mins · Edited ·
ЕХХХХХ МАНЕКЕНКАТА ПАК СЕ ОПИТА ДА МИСЛИ,ЗАЕДНО С ЯВОР
АБЕ ВИЕ МЕ УДИВИХТЕ......И КВО БЕШЕ .....ТЯ НЕ РЪКОВОДИ ПАРАДА...ТЯ СИ ТРЪГВА.Е ДАНО СЕГА РАЗБЕРЕШ КОЛКО МИСЛИШ

Май ЙоритуууууУ няма да си тръгне...

# 348
  • Berlin
Е, то е ясно, че няма да си тръгне на идващия съвет...

# 349
Е, то е ясно, че няма да си тръгне на идващия съвет...
Скрит текст:
имах малкаааа надежда, но..  Mr. Green

# 350
Или Марчо, или Явор... После на острова на прокудените ще дадат някоя игра дето да му е лесна на Занев и хоп, без Марчо/или Явор/. Имам чувство, че яко го бутат Занев да стигне до края.

# 351
Великия, ти Занев ли си? Почваш да се издаваш. Не си велик.

Не съм! Просто съм му върл почитател още от четвърти сезон. Това да не е някакъв проблем случайно?

Аз и на Бърканичков му бях фен, ама той се оказа...... пфф.. айде да не използвам обидни квалификации по негов адрес, .. то Светлин си го описа кратко точни и ясно след като го изгониха на племенния съвет.
Знаем, че си разочарован от Бърканичков, нали гледаме. Получава се дублиране - и там, и тук. А Бърканичков го обичат повече от теб, видя ли тази вечер Simple Smile?

Аз като фен на Занев не мога да повярвам, че най-добрия му приятел от сезона, в който той е участвал, идва и го предава няколко години по-късно в сезона, в който и двамата жадуват за реванш, и то още, когато са две племена. Ако на Бърканичов му се наложи да гласува против Светлин, чувствайки че в противен случай ще излезе от играта, тогава Ок.... Ама то още след като дойде на острова първата му цел беше именно Занев и държеше той на всяка цена да напусне играта. За негово нещастие обаче Занев е още в Сървайвър и по-лошото е, че той не знае за съществуването му в играта. Чакам с нетърпение епизода, в който ще се обединят племената, за да видя физиономиите на Ива и Бърканичков, ако стигнат, разбира се, дотам.

# 352
Аз сега пак гледах епизода за да видя килограмите на другите, понеже не бях сигурна -
Гаруда - Бърканичков, знаем - 208кг, Ива и Агонцева по 72кг., Финдо 112кг.
Нага - Явор и Марчо по 168кг., Надя 72кг, Йорданка - 56кг.
Та се чудя, тея килограми на Йорданка не са ли малко? Смисъл другите жени издържаха по 72, а тя бързо, бързо без никакъв зор 56кг и после не е доволна, нямало да има писно...

# 353
  • София
и видях черна светлина и замръзнах като замръзнал!  Mr. Green
ТИТАН!   chef
това което направи е наистина велико. Най-накрая анонса да е едно към едно с видяното по време на самия епизод. Очаквах, че Финдо ще блесне, а то къде го чукаш, къде се пука. Великан, истински великан. Браво Светльо!!  Sunglasses Това ще се запомни завинаги, уфф.
208 кг. това е нечовешко и то ги държа доста дълго време. Герой!!  Simple Smile

Нага - Гаруда 11-9

мисля, че Марчо ще си ходи, то е почти ясно това. Но очаквам много любопитен и скандален съвет, хохо. А дуелът между Занев и Марчо ще е титаничен.  Sunglasses Дано само тъпунгерите от Би Ти Ви не осерат зрелището с някаква малоумна игра.

Тази Дамяна не е истина колко наивно момиче е. Но малка е още, тепърва ще пати.

Марчо как избухна само, леко се ''притесних'' за тъпата селянка ЙоритУ
леле как ме дразни това същество, как може да има такива хора, не знам. Аз не бих я търпял и 1 минута.

# 354
Diavolo ще се осерат според мен с тъпа игра  Grinning А трябва да е някоя МНОГО силова, нали Занев бил супер силен, а Марчо и той такъв го раздава, сам казва че е добър в силовите игри. Ще видим. И съм съгласна с теб.. ЗА ПРЪВ ПЪТ анонса беше правилен  Mr. Green

# 355
Здравейте! Аз по принцип не съм фен на формата. Правила съм опити преди да гледам, но поради факта, че не мога да изтърпя да гледам гладни хора , които се претоварват в някакви скучни игри съм се отказвала. Този път за първи път гледам целия сезон и ми харесва наистина-точно защото ми изглеждат като на къмпинг и позитивни. Опитвам се да разбера всички и вече нямам противни играчи-може би Йори и Бърканичков са ми леко антипатични,но по-малко.
Искам да си кажа мнението по най-интересната за мен тема-предателството. Според мен дотук не ни показаха предателство и всеки изгонен сам си е виновен. Мерлина си тръгна заради познанства с другото племе и породено недоверие. Деси си тръгна заради интриганство-аз лично не видях такова, но другите така са я усетили, а и на нас не ни показват всичко.  Ралица й беше ясно, че няма кой да я подкрепи/ нейното  група беше слаба/ дори Митко си го каза, че тя дразни предимно с псувните. Силвия си навлече врагове заради приятелство със Занев. А другата стана жертва на съзнателно нарушаване на правилата- ходили си на разменна търговия у селото. Правят се на хитри и си играха с нервите на екипа, трябваше за сплашване на другите да изгонят един.  Не съм гледала отпадането на Росен, но той не изпълни очакванията на екипа да бъде истински сървайвър. Според мен нямаше знания и качества за оцеляване сред природата.  Васил не намери общ език с неговото племе и дразнеше с непрекъснатото изтъкване. Във фейсбук са писали, че не той  е построил лагера първата нощ, както го представиха, продуцентите ни накараха да мислим, че си тръгна истински сървайвър без умения в комуникацията, който обаче се стара накрая да се приобщи, а за тях е бил досадник и самохвалко до края. Отпадането на Янита не съм гледала, нея не я запомних с нищо.
И накрая да кажа за Занев- той претендира да е станал  жертва на предателство, но според мен сам си е виновен. Не знам какви точно са били приятелствата му от минал сезон, но разбрах, че са имали уговорки кой кого да подкрепя преди този сезон и той май на база на такава уговорка се чувства предаден, а и вероятно заради старо приятелство. Според мен той глупаво игра. Първо сам се натискаше да го изберат за слаб играч и да бие Дамяна, но загуби. Затова Ваня знаеше да не се натиска. Загубата подразни всички от Гаруда, но по-дразнещо беше неадекватното му поведение след загубата. Не знаеше как да се извини и си навлече гнева на другите, след това игра слабо в гребането и лъга, че не е изтървал греблото. С това  стана дразнител номер едно. Няма какво да се сърди. Обещанието не значи, че другите ще го търпят, след като стане дразнител. За мен той няма адекватно на ситуацията поведение. Трябва да се научи да не дразни, както и другите изгонени.
Според мен има нужда  зрителят да гледа супергерои-красиви, комуникативни, силни в игрите и с достойно поведение. Тук изниква въпросът какво е предателство. Според мен трябва да се държиш добре с всички и да не дразниш групата, дори да се налага да не себе си. Да не обещаваш нещо,което няма да изпълниш и чрез по-активна комуникация с определени хора да показваш коя е твоята подгрупа, така че другите да са наясно какво могат да очакват.  Нормално е с промяната на състава да има прегрупиране. Това е интересното, как да махнеш хора, които да продължават да те харесват. Не съм гледала предишни сезони и ми е интересно да видя как тук ще стане.
Любимци са ми Ваня и Финдо.

# 356
няма никакъв сценарий в историята на Явор и Дамяна. Тя като го гледа очите и стават на пържени яйца, то си личи от километри. А Явор едва ли има нещо към нея, но нищо не прави, защото какво всъщност може да направи   Grinning

# 357
  • Berlin
Аз не можах да гледам много интервюто на Васил в Преди обед след изгонването му, но дочух, че той всъщност в някои игри се е опитвал да им помогне, но те не са го разбрали (или не са искали). Конкретно говореха за играта, в която се гмуркаха и освобождаваха завързани парчета от пъзел. Васил каза нещо от сорта, че е имало защо да се забави, как иначе Крум, който не може да плува (или да се гмурка newsm78) си е извадил парчето веднага, а и някои други. Водещите го попитаха конкретно дали се е бавил затова, да им развързва парчетата, но той не искаше да потвърди.
Да видим кой ще вземе имунитет от Нага, че може и да е Марчо, зависи от играта.
А пък играта на Занев и Марчо в дуела трябва да е пъзел  Laughing, ще са равностойни.
Финдо, в сравнение с другите мъже, доста на по-малко кг се пусна, не очаквах може би. Накрая ми беше много забавен как държеше на гърба си само пръта. Четох в някаква статия, че  бил участвал в някой ББ, така ли е?

# 358
Ох, Бърканичков снощи ми напълни душата, изобщо не очаквах, че ще издържи..... Crazy
Много ме разочарова Финдо, на игрите не се представя много добре, а пък снощи... Sick...112 кг...ми те жените издържаха малко по-малко от него, егати излагацията..
А уж яките напомпани въздухари от Нага...  Confused

# 359
Да беше в ББ all stars - много тъпо участие имаше гам. Даже го спрягаха с Райна, че се сваля тогава

Общи условия

Активация на акаунт