Survivor Камбоджа - Сезон 5, Тема 3

• 38 729
  • 733
  •   1
Отговори
# 495
Скрит текст:
Joana Ivanova Нямам търпение да дойде редът и на Йорданка !
Like · Reply · 31 · 35 minutes ago

Vladislav Lazarov Ще има да чакааааш  
Like · 27 minutes ago

Joana Ivanova Важното е, че ще го дочакааам хааххаха
Like · 7 · 22 minutes ago · Edited

Georgi Zagarev Ранно или късно боклуците ще се самоизядът сами такаче тия сметки ще им излезнат криви на гнилите мишоци ще им доиде и тяхният ред един по един !
Like · 3 · 15 minutes ago

Savova Neli Владислав, когато това стане, ще Ви пиша ЛС с доволна усмивка на лицето, а до тогава дерзайте
Like · 1 · 7 minutes ago

Vladislav Lazarov Ще чакам да ми пишете, Нели  Ама така като гледам няма да е преди финала
Like · about a minute ago
остава и да стигне до финал......................... Tired Tired Tired
Кои са тия?
Не знаммммммммм  Peace това са коментари под снимките в страницата на Сървайвър.

# 496
Сетих, се че Николай Мартинов стана любимец на зрителите, защото прекара почти цялото си време сам на остров. Ако беше в племената до край и гонеше други участници дали щеще да е такъв всеобщ любимец до края. То е ясно, че този на острова печели най-много от играта. Връща се като герой за зрителите и за някои от участниците. Не е хубаво да гониш никого, но е част от играта. Така, че е редно да спрем да мислим оставащите в играта до края и за гадняри и недостойни.

# 497
Аз изказвам мнение, не искам да се заяждам с никого или да налагам моето мнение, просто се изказах по-емоционално, защото симпатизирах на тази група ... Ако аз видя моя мъж да се държи като Ваня или Бърканичков в подобно предаване бих се замислила сериозно с какво същество живея ... ненавиждам мръсниците, въпреки че от самото начало бях убедена, че така ще стане. Според мен момента, който преобърна играта беше отлюспването на Деси, това ги уби ... за мен има голяма разлика между двете коалиции, защото Марчовата беше изградена на база приятелство, а другата е сбор от долни твари

Т.е. ако не си подложиш главата безмълвно на заколение... си "долна твар"....  newsm78
Явно така излиза. Българска народопсихология. Кара те да се замислиш.

# 498
 Хора, това е все едно да съберат в едно племе 10 човека професори и 10 човека с основно образование , борещи се за успех в игра с титла накрая : Последният е най-умен ... един от 10-те необразовани печели два гласа с късмет и изгонват един професор ... след което с числово предимство стопяват групата на професорите ... това според вас означава ли, че най-тъпия е най-умен ?!
 Опитвам се да обясня позицията, която защитавам ... а и винаги красотата и приятелството са ми над всичко сори, ама не си падам по шкембелии, които се задъхват при изкачване до 2-рия етаж или трябва аз да защитавам при евентуален проблем ... тип Емко

# 499
Митко,Йори и Явор... Отново едно от онези странни изказвания на Митко  Grinning
Скрит текст:

Dimitar Ivanov Kasabov
Вчера в 14:35 · Sofia · Редактирано ·
Разстоянието между "съм" и "ще ми се", разликата между това, което говоря, това което искам, и това, което умея, слабостите в характера... неизбродени, очакванията някой да ни очарова, 100-те % в какво ли не,макар само на думи, са вкупом рецепта за изгонване от Сървайвър в последно време.
Споделяне
20 души харесват това.
1 споделяне

Iavor Zayn Симпатизирам ти да знаеш
Вчера в 14:36

Dimitar Ivanov Kasabov От начало до край - взаимно.
Вчера в 14:43 · 1

Yordanka Nikolova Yori Митеее.....малко хора ще те разберат....
Вчера в 15:12 · 1

# 500
Хора, това е все едно да съберат в едно племе 10 човека професори и 10 човека с основно образование , борещи се за успех в игра с титла накрая : Последният е най-умен ... един от 10-те необразовани печели два гласа с късмет и изгонват един професор ... след което с числово предимство стопяват групата на професорите ... това според вас означава ли, че най-тъпия е най-умен ?!
Ти изобщо как може да правиш сравнение между Марчо и професор  Joy

# 501
 Опитвам се да обясня позицията, която защитавам ... а и винаги красотата и приятелството са ми над всичко сори, ама не си падам по шкембелии, които се задъхват при изкачване до 2-рия етаж или трябва аз да защитавам при евентуален проблем ... тип Емко

Ако има такова нещо тогава игрите биха били за интелигентност - както тук - физически! Ваня би Ива, а Йори великия Финдо  Embarassed

# 502
Гледам, че бая хора се кефят на хитрите Ваня и Йори. На мен са ми неприятни, но браво за това, че им щрака акълът.  Обаче не се кефя на некадърниците Крум и Емо. Ясно е като бял ден, че няма да прокопсат до финала, така че к'во се зорят да останат в играта, не разбирам:)

# 503
 Не казвам, че Марчо е професор, а че разликата между него и останалите е точно толкова голяма колкото между професор и човек с основно ... ама явно няма да се разберем Simple Smile

# 504
Не казвам, че Марчо е професор, а че разликата между него и останалите е точно толкова голяма колкото между професор и човек с основно ... ама явно няма да се разберем Simple Smile
Няма разлика между него и останалите! Не извинявай има - той не знае как се играе сървайвър.. Някой от предишните потребители да е изглеждал така -НЕ! Което означава, че в играта не е определящо това.
От всички победители само Жоро Костадинов е с подобно телосложение, нито Нели е културистка, нито Ники Мартинов е с тяло като на Марчо, а пък за Жоро Кехайов да не говорим... Така че .. Това е сървайвър не е фитнес конкурс.

# 505
Няма значение 1
ти сама си каза, че съдиш за хората по външния вид. Оттук нататък си ми напълно ясна и вече мнението ти го приемам само с насмешка. Щом един по-красив външно човек за теб е по-достоен  от един нетолкова симпатичен ми е ясно какви са ти разбиранията за живота. Шкембелиите явно не могат да се похвалят с каквито и да е постижения и са по-лошо качество хора от фитнес маниаците.

# 506
Това което пишеш няма абсолютни нищо общо с играта. Сървайвър е игра за жени и мъже, професори и трактористи, мускулести и слаботелесни, грозни и красиви и т.н. Важното е не кое от тези неща си, а дали можеш да се приспособиш достатъчно към останалите без значение какви са те. Ако не успееш изхвърчаш от играта. Това е. Кое точно не ти е ясно?

# 507

Ама разбира се! Това, че кляка с 300 го прави професор в Сървайвър  Joy Joy Joy

# 508
Ако случайно не знаете Йори е семейна приятелка с Ваня доста пред да се снима предаването нищо, че там се правят на ударени. Та те ще си въртят интригите, но дано тя окапе скоро, че е ега ти змията.

# 509
Цитат
Ако случайно не знаете Йори е семейна приятелка с Ваня доста пред да се снима предаването нищо, че там се правят на ударени. Та те ще си въртят интригите, но дано тя окапе скоро, че е ега ти змията.

Ами те почти всички се познават преди началото на играта, така, че това не е гаранция за предварителна стратегия и успех в играта. Бас държа, че Агонцеви могат да си изгонят един друг без да се стига до някакви драми. В такива моменти адреналина от играта надвива всякакви предварителни договорки.

Общи условия

Активация на акаунт