Survivor Камбоджа - Сезон 5, Тема 3

• 38 794
  • 733
  •   1
Отговори
# 510
Ако случайно не знаете Йори е семейна приятелка с Ваня доста пред да се снима предаването нищо, че там се правят на ударени. Та те ще си въртят интригите, но дано тя окапе скоро, че е ега ти змията.
Доказателства или си пишем ей така, защото не им се радваш?

# 511
Ако случайно не знаете Йори е семейна приятелка с Ваня доста пред да се снима предаването нищо, че там се правят на ударени. Та те ще си въртят интригите, но дано тя окапе скоро, че е ега ти змията.
ехеееееееееееееееееееееееееееее  Tired Stop Stop Stop Mr. Green

те и в Гаруда бяха приятели , в офисите събирани , ама ..   Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 512
Сигурно пак ще ме нападнете, но за мен външния вид говори много и за личностните качества на човека, като дисциплина, воля, хигиенни навици и много други и най-вече за здраве ! Съжалявам, но не искам да вървя срещу природата и затова предпочитам здравите и силни самци  Laughing А и аз се поддържам във вид, подходящ за да ми е възможно да ги имам около себе си и най=важното е, че не искам детето ми да има пример Ваня , а Марчо и Явор, защото те не продадоха достойнство и приятелство за 100к, забивайки си ножове в гърбовете / пример Бърканичков - Занев /

# 513

Ами виж си сама има го в едно списание, което излиза всеки втори вторник, а на нея определено не и се кефя и няма, как да стане, защото си е супер неприятна женица.

# 514
Не казвам, че Марчо е професор, а че разликата между него и останалите е точно толкова голяма колкото между професор и човек с основно ... ама явно няма да се разберем Simple Smile
Няма разлика между него и останалите! Не извинявай има - той не знае как се играе сървайвър.. Някой от предишните потребители да е изглеждал така -НЕ! Което означава, че в играта не е определящо това.
От всички победители само Жоро Костадинов е с подобно телосложение, нито Нели е културистка, нито Ники Мартинов е с тяло като на Марчо, а пък за Жоро Кехайов да не говорим... Така че .. Това е сървайвър не е фитнес конкурс.
Подкрепям! Важното е не как изглеждаш, а дали имаш нещо в кратуната и дали можеш правилно да преценяваш ситуациите. Марчо не се справи.
Коалицията от 4-ма си мислеха,че те ще диктуват играта в племето. Толкова бяха самонадеяни,че си мислеха,че другите ще ги гледат в устата и ще им изпълняват командите. Нещо май се самозабравиха и това им изяде главата.

# 515
Сигурно пак ще ме нападнете, но за мен външния вид говори много и за личностните качества на човека, като дисциплина, воля, хигиенни навици и много други и най-вече за здраве ! Съжалявам, но не искам да вървя срещу природата и затова предпочитам здравите и силни самци  Laughing А и аз се поддържам във вид, подходящ за да ми е възможно да ги имам около себе си и най=важното е, че не искам детето ми да има пример Ваня , а Марчо и Явор, защото те не продадоха достойнство и приятелство за 100к, забивайки си ножове в гърбовете / пример Бърканичков - Занев /
Ти изобщо знаеш ли, кое предаване гледаш ?

# 516
хахаха всъщност наминах за да разбера, моля ви да ме осведомите мили хора и след това ви пожелавам лека нощ

# 517

[/quote]

Аз искам да споделя, че за мен моралът е на първо място. Дори в игра като Сървайвър:)

# 518
  • София
Не казвам, че Марчо е професор, а че разликата между него и останалите е точно толкова голяма колкото между професор и човек с основно ... ама явно няма да се разберем Simple Smile
Няма как.... явно си от отбора на професорите... а ние с основното....   Wink

# 519
ако някой си мисли, че външния вид има значение за Сървайвър  Tired Tired Tired Tired Tired Tired Tired Tired само едно име ще кажа : Георги Кехайов  Wink

# 520
Не й обръщай внимание. Или е трол или е толкова повърхностна,че за нея най-важното е външния вид Sick. Какво предателство? Дамяна си каза,че са си 4-мата и другите им го начукаха преди те да им го начукат грубо казано. Това е играта.

# 521
Специално за няма значение виж как изглеждат победителите и сама прецени какви качества са нужни
Нели

Жоро Костадинов

Ники Мартинов

Жоро Кехайов

# 522

Ами виж си сама има го в едно списание, което излиза всеки втори вторник, а на нея определено не и се кефя и няма, как да стане, защото си е супер неприятна женица.

Снимката в списанието е взета от профилите им във фейсбук. Тя е качена след играта и се вижда, че Ваня е с брада още.

# 523
  • София

Joy Joy
Щастливка... явно около теб бъка от ниско интелигентни "красиви професори-самци"........  Joy

# 524
Специално за няма значение виж как изглеждат победителите и сама прецени какви качества са нужни
Нели

Жоро Костадинов

Ники Мартинов

Жоро Кехайов

Отново си в десятката! По нищо не си приличат защото всеки сезон хората са различни и във всеки сезон трябва да се приспособяваш към различни ситуации и коалиции. Няма формула за успех в сървайвър. Кехайов беше трагичен в повечето игри, но все пак спечели. Това явно означава,че трябва да имаш някакви качества различни от това колко имунитета си спечелил и колко тежести си надигнал в еди коя си игра. Силните играчи са тези които стигат финал, слабите си тръгват рано-рано, без значение каква физика имат.

Общи условия

Активация на акаунт