Survivor Камбоджа - Сезон 5, Тема 3

• 38 633
  • 733
  •   1
Отговори
# 705
Тя Евгения на война го е пратила  Mr. Green Стратегии, извличане на информации от Survivor US, тя била 24-тия участник  Mr. Green

# 706
  • Sofia
tinacarlyle,с нито едно от мненията ти до момента не съм била съгласна и въпреки всичко не помня някъде да съм написала,че пишеш глупости  Naughty
Но то пък е въпрос на възпитание...

Cathriona,през цялото време говоря само и единствено за Нага и като казвам,че Вана е "с едни гърди напред",имам предвид пред съотборниците си от племето.
Наистина ли мислиш,че е редно да обсъжда с жена си играта по време на играта  newsm78

По отношение на правилата:
"...
 Изпълнителни продуценти и този път са Евтим Милошев и неговата "Дрийм тийм продъкшънс".
Желаещите да се включат в авантюрата трябва да имат българско гражданство и да са на възраст между 18 и 55 години.
Срокът за записване в приключенското риалити e до 15 ноември. Дотогава кандидатите трябва да попълнят онлайн формуляра на адрес SurvivorCasting.btv.bg, към който да прикачат паспортна снимка, снимка в цял ръст, биография и телефон за обратна връзка"

п.п.
Всеки има право на мнение и защото аз също ИСКАМ да не съм груба,прекратявам дискусията за да не обърнем нещата на заяждане...

Последна редакция: пт, 17 окт 2014, 23:52 от avi10

# 707
Тя Евгения на война го е пратила  Mr. Green Стратегии, извличане на информации от Survivor US, тя била 24-тия участник  Mr. Green
Затова й се кефя на Жени. Желязната лейди Sunglasses

# 708
Затова й се кефя на Жени. Желязната лейди Sunglasses
Тя е много горда, навсякъде коментира... Даже Дамяна й беше писала във фейса, че е създала чудовище  Laughing Качва снимки, сравнява го с участници от Survivor US ... Обаче в крайна сметка, да беше отишла тя като са й предложили и на нея, щеше да е интересно да се изправят един срещу друг въпреки че сигурно щяха да са първите изгонени и нямаше да стигнат до обединяване..

# 709
  • Berlin
Ми все пак сезонът се казва "звезди срещу фенове". Нормално е да се знае играта, даже е задължително, още в началото се видя, че Нага никакви фенове не са.

# 710
Ми все пак сезонът се казва "звезди срещу фенове". Нормално е да се знае играта, даже е задължително, още в началото се видя, че Нага никакви фенове не са.
Аз няколко пъти го казах снощи, че ми направи ГОЛЯМО впечатление, че Марчо казва, че не е разбирал играта и сега започва да я разбира. Ама не става на 21 ден, не може да участваш в сезон, където има стари участници, да искаш да спечелиш и на 21 то 52 дни да се усетиш къде си и да почваш тепърва да играеш..

# 711
Дамяна е казала това Rolling EyesНе мога да повярвам,че й симпатизирах.
Ако всички наши участници се бяха подготвили за играта с гледане на американските сезони сега щяхме да гледаме мега интересните племенни съвети и супер обрати. Вместо това 20 епизода скука. Съгласна съм с Cathriona. Добре,че са Ваня и Йори да раздвижат малко нещата, защото всичко преди това беше супер предвидимо. Знаех кой ще бъде изгонен 3 епизода преди племенния съвет. Надявам се обединението да е мега лудо както беше във Филипините.
А тези от Нага е ясно,че не са никакви фенове на предаването. Особено Марчо, то си личи,че грам не разбира от играта.

# 712
Е тя Дамяна не в лош смисъл, а шеговито
виж -
Yordanka Nikolova Yori Ехеее....бре аз с кой играя
14 октомври в 12:01 · Харесвам · 2

Abushev Roni ti i sama da si igrae6,s tova tvoe ogromno samo4uvstvie ,nqma da e problem
14 октомври в 12:27 · Харесвам · 1

Yordanka Nikolova Yori hahahahha
14 октомври в 16:02 · Харесвам · 1

Damyana Mateva Поке, създаде чудовище хахахахаха
14 октомври в 16:57 · Харесвам

Evgenia Džaferović  Дамииии.... той не е виновен, че някои хора не мислят  а пък то направо да ти е кеф да се възползваш!
14 октомври в 16:59 · Харесвам · 3

Damyana Mateva Хахахаха чувствам се лично засегната хахахахаха
14 октомври в 16:59 · Харесвам

Evgenia Džaferović То не е към теб  знааааеееш
14 октомври в 17:00 · Харесвам · 2
-----------------------------------------

Марчо мноого дълбоки слова -

# 713
Ще ми се поне един наш участник когато го изгонят просто да каже -евала надиграхте ме. Сещам се за Златина. Тя точно така го изкоментрира защото е достатъчно интелигентна да разбере,че това е просто една игра. Тук са едни сръдни, едни драми, едни отмъщения Rolling Eyes Все едно някой друг им е крив,че не са се справили в играта.

# 714
Да, да. Винаги са предадени, винаги не са ги разбрали достатъчно. Никой не казва -Евала,  не бях достатъчно добър вие сте по-добри от мен!

# 715
Разсърдената четворка приятели ли с Ваня във фейсбук? А с Йори?

# 716
Да, смисъл само Дамяна и Надя. Явор и Марчо са приятели само със Занев  Mr. Green

# 717
Да, смисъл само Дамяна и Надя. Явор и Марчо са приятели само със Занев  Mr. Green
От всички участници са приятели само със Занев? Дано това да означава,че Явор е следващият срещнал Занев на острова на прокудените. Не му симпатизирам.

# 718
А май и със Силветата, иначе имат снимки общи от някакви хижи, където и Митко е бил и т.н. Но с Ваня и Йори не... Изобщо  Mr. Green Иначе Ваня и Йори са с почти всички други приятели.

# 719
А май и със Силветата, иначе имат снимки общи от някакви хижи, където и Митко е бил и т.н. Но с Ваня и Йори не... Изобщо  Mr. Green Иначе Ваня и Йори са с почти всички други приятели.
Да им имам огромного его Hug. Това е просто една игра, защо някакви индивиди очакват хора които познават от 10 дни да им се кълнат във вечна вярност никога няма да разбера.

Общи условия

Активация на акаунт