С чадър и дъждобран,чакаме двучертичков ураган!-Тема 90

• 24 943
  • 733
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Добро ви утро и от мен  smile3507 и на мен ми се спи,снощи си легнах в 2,сега пия кафе с вас и отиваме в гората с приятели в една къща да хапваме и пийваме или казано тук на КъЩе..... Joy
Моята О.мина,почва чакането  Whistling
Ellie D гадно е това с схащането  #2gunfire и аз съм се схванала яко от падането онзи ден,още ме боли  Tired
Голден много си права ама нямаме избор  Crossing Arms
Лоли да отминава бързо всичко неприятно  Hug

# 571
Добро утро и от мен!
Рансън, никакво отчайване, ще се случат нещата  Hug
Ели, дано ТМ те размачка.
Лоли, стискам палци за твоята леля  Hug

Ние с ММ пихме чай от джинджифил, сега и фреш, аз нали отказвам кафето, то само с чайове се наливам Simple Smile . Иначе нищо ново при мен-имам за изпит да уча, но да видим ще успея ли  newsm78 #Crazy

Hug за всички!

# 572
Добро утроооо момичетааа Simple Smile Аз бързам да ви се похваля, днес ми дойде Ц, става ми малко тъжно като се замисля, че се радвам на това, при положение, че искам бебче....но все пак това значи че нещата ще започнат да се развиват при нас.
Кристи, сега вече мога и аз да съм в късметлийското списъче с дати :Първи ден 19.10, предполагема О 30.10 и Ц или  тест 13.11.2014г.

# 573
Лоли ,стискам палци да е всичко наред с леля ти  Hug

Мел  Hug супер е това с къщичката в гората  Peace

Атланта,добра идея с отказването на кафето,аз искам цигарите да спра  ooooh!

# 574
  • Plovdiv
Добро утро, красавици

Мерси за палчетата за леля ми, в момента чакам майка ми да ми се обади, за да ми каже как е и какво да правим.

Одеве си видях графиката със сърчицата и лошо ми стана. Чудо ще е ако сме направили нещо тоя месец. ooooh! ooooh! ooooh! Но надеждата умира последна.

# 575
  • София
Добро мързеливо утро, след вчерашния натоварен ден, готвене, чистене, подреждане, посрещане. На ММ, снощи се падна честта да измие всичко след гостите, че мен нещо ме стегна кръста. Беше забавно и вкусно. Днес ще доизяждаме каквото име и ще мързелуваме! Hug

# 576
Ехооо как сте?
Още ли нямаме хубави новини, но и затишието е хубаво, защото всички знаем какво следва след него! Mr. Green
Успех на всички, които се надяват тези дни. И много силно стиснати палци за Ниана от мен!

# 577
Ехооо как сте?
Още ли нямаме хубави новини, но и затишието е хубаво, защото всички знаем какво следва след него! Mr. Green
Успех на всички, които се надяват тези дни. И много силно стиснати палци за Ниана от мен!

Дано си права за затишието!  Hug
Дано много скоро се "отприщим" и много момичета да ни зарадват   bouquet

Аз от днес съм почивкааа  Crazy Цели 8 дни  Whistling
Днес се наспах като зимна мечка и ще видя какво ще си измисля за уплътняване на времето  Whistling

Скрит текст:
Цял ден обаче съм много напрегната  Tired
Сетих се, че преди около седмица сънувах положителен тест за Б. Ходих на доктор - тя ми каза, че има проблеми и няма да е дълга тази Б. Беше ужасен сън....  ooooh!
Снощи сънувах продължението...
Не беше ми дошло и отидох пак на лекар.Тя каза, че се е "получило", че съм бременна, но все още е твърде рисковано, за да се зарадваме. Беше много притеснена, че няма да стигна до края....
Много гадно беше  Confused И днес ми е кофти  ooooh!

# 578
Афро ,супер 8 дни почивка  Hug

А относно сънят не се притеснявай ,точно затова е само сън  Hug

# 579
Афро аз пък сънувах тази нощ, че си правя не един а цели 5 теста за Б. едновременно. И познай- трите бяха положителни, а двата отрицателни  #Crazy

# 580
  • Plovdiv
Момиета, не си слагайте толкова сънищата присърце. Баба ми, бог да я прости, казваше "Сънищата да си заминават с нощта"

'На мен днеска ми е малко кофти на стомаха  Sick и ми се лежи, но сигурно ММ ме е заразил, че и той вчера не беше добре.

# 581
Лоли ,дано оздравееш бързо,много са неприятни тези коремни неразположения.

Ох,аз умувам да купувам инхалатор за детето,току-виж взема,че й спестя тъпченето с АБ и другитакива лекарства ..

# 582
Ели Д напоследък си много активна  Hug Мерси за подкрепата! ТМ да се погрижи с един отпускаш масаж.
Елена благодаря за вдъхновяващия пост. Нека вашето чудо продължава да ви радва всеки ден и да доказва, че всичко си е заслужавало.
Рансънче никакво отчаяние, ти пак си вземи още едно куче, те са големи слънчица и със сигурност ще ти носи позитивна енергия всеки ден.  Hug дано скоро имате успех.
Бъни дано скоро дойде
Мел много хубав ден ще имаш  Heart Eyes
Бебо дано ти е на късмет записа в списъка
Афро аз също често сънувам страховете си.  Hug
Аз мога да развея положителен тест, ама за О от вчера  Mr. Green ММ е болен и съответно пропуснахме последните дни. На всичкото отгоре ми лепна и на мен вирусчето и мен ме заболя гърлото и започвам да подсмърчам. Стягам се, че ще ходим на театър. Хубава вечер от нем !

# 583
Добър вечер, момичета bowuu

Закъснява ми втори ден.Не съм си правила тест, няма и да си правя.Най-вероятно имам киста, защото нямам никакви симптоми за нищо.Коремът чат-пат ме срязва, ама това е.Ще изчакам още няколко дни, ако не ми дойде и ще мисля.

Пожелавам ви повече положителни мисли, повече любов и всичко ще се нареди  Hug

# 584
  • Plovdiv
Аня, дано не е киста, а една хубава бебешка изненада  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт