С чадър и дъждобран,чакаме двучертичков ураган!-Тема 90

• 24 947
  • 733
  •   1
Отговори
# 645
Голди, радвам се за теб! Бързо оздравяване  Hug

# 646
Здравейте и от мен тази седмица. Ужасно ми се спи!
Голди, бързо да оздравяваш.
Ванеситка, палци за изследванията.
Кристалин, и аз подкрепям менението на съфорумничките, но го обсъди и с ТМ.
Захрче, само да не го преизтощиш този месец ТМ, трябва да има желание и за следващата О.  Party

Стискам палчета за всички, на които предстоят тестчета (каквоито и да са), за да се пораздвижи малко тази скука и меланхолия. Hug Hug Hug

# 647
А добър ви ден  Hug

Днес осъмнах с цикъл.Но то се предполагаше, де.Тия неболезнени гърди не бяха на бременност Crossing Arms
Сега на 3-5 ден да изследвам LH, FSH, Estradiol, Prolactin.Нещо пропускам ли?

Голди, аз днес щях да ти казвам да се обадиш и да кажеш, че си зле и да не ходиш на работа и ето че така си направила Wink
Палци на ръце и крака от мен за всички тестващи се!

# 648
Първо вас да питам, че сте с млад дух и сачмата ви пере умерено. Дайте идея за празнуване на НГ извън София, но да не е далеч. С др думи направо да си е близо, че да не стане гаф.

# 649
Момичета около 14.10 ми беше овулацията от 12.10 бт ми е над 37 градуса,гърдите ми са много чувствителни и сякаш са наедрели,главата ме боли често а преди рядко имах главоболие,постояно ходя по малка нужда което за мен е необичайно.Вървят ми киселини,корема ми е много подут все едно съм се натъпкала,чувствам се тежко и постояно се чувствам уморена.Незнам дали да си направя тест за бременост менструацията ми трябва да доиде на 28 да изчакам ли до тогава или...много ми се иска този месец да е станала работата но сякаш нямам вътрешно усещане че съм бремена.Въпреки че предните месеци имах това усещане а не бях...какво ще ме посъветвате да направя ли тест или да изчакам

Последна редакция: пн, 20 окт 2014, 15:47 от теди иванова

# 650
Mademoiselle, Боровец, Вакарел във Вила Екатерина?

# 651
Голди , бързо оздравяване   bouquet

# 652
  • София
Goldengirl, радвам се за теб - добре, че има и разбрани шефове  Simple Smile
Ти беше споменала, че ще работиш в новия МОЛ до Икеа, нали. Знаеш ли кога ще отварят  Rolling Eyes

# 653
Боровец декември ще влезе в графа далеч. Вакарел е супер. Има ли сайт тази вила?

# 654
# 655
Момичета около 14.10 ми беше овулацията от 12.10 бт ми е над 37 градуса,гърдите ми са много чувствителни и сякаш са наедрели,главата ме боли често а преди рядко имах главоболие,постояно ходя по малка нужда което за мен е необичайно.Вървят ми киселини,корема ми е много подут все едно съм се натъпкала,чувствам се тежко и постояно се чувствам уморена.Незнам дали да си направя тест за бременост менструацията ми трябва да доиде на 28 да изчакам ли до тогава или...много ми се иска този месец да е станала работата но сякаш нямам вътрешно усещане че съм бремена.Въпреки че предните месеци имах това усещане а не бях...какво ще ме посъветвате да направя ли тест или да изчакам
Ако от 12 БТ ти е висока, не би ли трябвало овулацията да ти е преди това.Момичета, поправете ме ако греша.

# 656
И аз така мисля понеже доста съм изчела точно затова въведох датите защото по броене на мц на дните се пада овулацията на 14 а аз покачих температурата на 12

# 657
теди иванова, изчакай си датата на М.Каквото и да чувстваш преди това, то не е доказателство за бременност.БТ ще остане висока, ако има такава.Мери си я и дано да е положителен резултатът  Peace

# 658
Теди според мен можи да ти е била по рано О,няма как само с броене на дните да я остановиш точно кога е .Колко дни ти е Ц

# 659
28 дни и аз имам чувството че е била няколко дена по рано

Общи условия

Активация на акаунт