Кaderimin Yazildigi Gun -Денят, в който е написана съдбата ми .

• 77 353
  • 730
  •   1
Отговори
# 225
# 226
# 227

Скрит текст:

# 228
# 229
# 230
# 231
# 232
# 233
"Сюрпризы в жизни Юрукханов не кончаются"
Госпожа Киймет, которая хранит "страшную" тайну о ребенке, теряет лист(по поводу ребенка и матери). Она боится, что этот лист попадет кому-то в руки. Зия-бей, сказавший "Ты - мертвый человек" отцу Керема - Кадиру, будет делать все, чтобы заставить молчать его. Якуб, с помощью угроз отцу, захочет стать главным в компании. Что скажет Кахраман на такое положение?!
Дефне начинает ревновать Элиф к Кахраману🔥
Муж, который по-тихоньку отдаляется от Дефне и становится ближе к Элиф - от этого Дефне сходит с ума. Элиф же, напротив, начинает грубо разговаривать с Дефне. Кахраман, который думает о том, какие плохие дни пережила Элиф и, думая, что ей станет лучше, возьмет ее на яхту.
Но Максут сделает такое от чего все будут в шоке. Жизнь ребенка Элиф под угрозой!

Ето накратко съдържанието на 4 серия, което рускините са превели:

Изненадите в живота на сем. Юрукхан не свършват.....

Госпожа Къймет, която пази "страшната" тайна за бебето, губи медицинския документ, доказващ коя е истинската майка. Тя се бои, че някой може да го открие и злоупотреби.
       Зия бей, който казва на бащата на Керем - Кадир, : "Ти си мъртав човек!", ще направи всичко възможно да го накара да мълчи.
       Якуб, чрез заплахи да издаде тайните на баща си, иска да застане начело на компанията. Какво ще каже Кахраман по този повод?
       Дефне ревнува Кахраман. Мъжът ѝ постепенно се отдръпва от нея и става все по-близък с Елиф, от което Дефне побеснява. Елиф ѝ се противопоставя и грубо ѝ отговаря. (Предполагам, че е сцената, когато Дефне ѝ нарежда да прави каквото ѝ казва, а Елиф ѝ отвръща, че не ѝ е робиня.)
       Кахраман оценява какви тежки дни е преживяла Елиф и мислейки, че ще я зарадва, я взима със себе си на яхтата.
       Максут ще шокира всички с действията си и ще застраши живота на бебето.....

Не претендирам, че е перфектен превод, но колкото да разберем какво следва..... Помагайте  Praynig Praynig Praynig, сигурна съм, че може и по-добре....

Последна редакция: пн, 10 ное 2014, 21:04 от arpha

# 234
Арфи  Hug благодаря ти за превода!  bouquet  bouquet  bouquet

Всичко е ясно! Heart Eyes

# 235

Скрит текст:

# 236
Съжалявам, че толкова късно се ориентирах, че мога да чета резюметата при рускините, но и бях много заета..... Да се надяваме, че ще се организирам по-добре в идващите седмици..... smile3503 smile3521

# 237
Дано не ги е слагал някой вече, че още не съм чела назад. Това са два много кратки клипа от, предполагам де, монтирането на музиката- първият и записа на съпровода - сигурна съм.

http://vk.com/kaderiminyazildigigun?z=video-21105388_170670433%2 … 3a9604aae5c665c38

http://vk.com/kaderiminyazildigigun?z=video-21105388_170670435%2 … 5a8df6db0ec45033e

# 238
Зад камера Grinning

# 239
Тони!  Hug Heart Eyes Grinning

Последна редакция: пн, 10 ное 2014, 22:16 от arpha

Общи условия

Активация на акаунт