Кaderimin Yazildigi Gun -Денят, в който е написана съдбата ми .

• 77 221
  • 730
  •   1
Отговори
# 675
# 676
Кога излизаше резюмето?

# 677
tigasa1 Heart Eyes

Maksut Elif’i kaçırıyor! Ver Elif’i, al Defne’yi…
Bebeğin kendisinden olmadığını öğrenen Defne, hayatının en zor ve acımasız kararını verir. Bu çocuk asla doğmayacak!

Bu amaçla bir karışım hazırlatır. Bebeğin düşmesini sağlayacak bir ilaç. Bebek düşecek ve Elif bu evden gidecek.

Karısının planından habersiz olan Kahraman ise, Meryem’i rahatsız eden bir adamın izini sürmektedir.
Bu arayış sonunda öldü diye bildiği Kadir’le karşılaşır.
Yörükhan Ailesi’nin yıllardır sakladığı bu sır ortaya çıkmıştır.
Bir tarafta babasız ve kocasız kalan ablası ve yeğeni, diğer tarafta abisi Yakup ve babası Ziya.
Kahraman sonucu ne olursa olsun bu sırrın hesabını sormakta kararlıdır.

Diğer tarafta ise, herkese varlığını unutturan Maksut, Defne’yi kaçırır.
Sevdiği, hayattaki tek aşkı Elif’e kavuşmak için yapması gereken tek şey kalmıştır.
Kahraman’ı arayıp, takas yapmayı önerecektir. Defne’ye karşılık Elif...

google newsm78

Елиф maksut липсва! Елиф се получи залив ...
Laurel научих, че самата бебето, дава най-трудното решение в живота си и брутално. Това дете никога не ражда!

За тази цел се приготвя смес. Лекарство, което ще позволи на бебето да падне. Елиф бебето ще падне и ще изляза от тази къща.

Герой на плана не е запознат с жена си, са по следите на един човек притеснява Мери.
В края на тази задача той среща Kadir'l известен мъртъв.
Yörükh семейството се очертава, че той пази в тайна в продължение на години.
На останалата сирачетата и съпрузи сестра и племенник, брат на Яков и баща му Зия от другата страна, от една страна.
Независимо от резултата е решен да попитам за сметка на тайния герой.

От друга страна, да се забрави присъствието на всички Maksut, пропуска залива.
Любима, само любов в живота е само едно нещо да се прави, за да достигне Елиф.
Обадете се на героя ще се предлага за размяна. Laurel vs. Елиф

# 678
Нека да е някой друг. На Гугльо не мога да ми схвана мисълта.

# 679
Нека да е някой друг. На Гугльо не мога да ми схвана мисълта.
Заповядай tigasa1 Hug Grinning, ей сега ще се пробвам да преведа от руски, да са живи и здрави момичетата, които превеждат:

Kaderimin Yazıldığı Gün
today at 9:57 am
#краткоесодержание@kaderiminyazildigigun

КРАТКОЕ СОДЕРЖАНИЕ 7-ОЙ СЕРИИ.

"Максут похищает Элиф! Отдай мне Элиф, забирай Дефне!"

Дефне, узнав, что ребенок не ее, принимает самое жестокое и сложное решение в своей жизни! Этот ребенок никогда не родится!
С этими мыслями, Дефне готовит план. Она найдет такое лекарство, с помощью которого, у Элиф будет выкидыш. У Элиф будет выкидыш и она уйдет из этого дома (!!!!!)

Кахраман, который не знает ничего о планах жены, будет разбираться с тем, кто звонит Мерьем. После этого расследования, Кахраман встанет лицом к лицу с тем, кого считал мертвым - с Кадиром. Тайна, которую семья Йорукханов хранила много лет, выплывет наружу. С одной стороны, Керем и Мерьем, которые остались без отца и мужа, но с другой стороны, его брат Якуб и отец.

Чтобы то ни было, какими бы не были последствия, Кахраман спросит это со своей семьи.

Серия: 2 декабря(вторник)
Время: 20:30(тур.вр.)

Перевод специально для vk.com/kaderiminyazildigigun не копировать без указания источника; репост приветствуется!

Махсут отвлича Елиф. Дай ми, (остави ми) Елиф, вземи Дефне!"

Дефне, разбирайки, че детето не е нейно, взима най-жестокото и сложно решение живота си: детето да не се ражда! С тези мисли в главата тя съставя план. Ще намери такова лекарство, с помощта на което Елиф да пометне. И така тя ще се махне от дома им!

Кахраман, който не подозира нищо за плановете на жена си, ще разследва кой звъни на Мерием. Така той се оказва лице в лице с този, който е считал за мъртав - с Кадир! Тайната, която Кахраманови са пазили много години, излиза наяве. От едната страна са Керем и Мерием, останали без баща и съпруг, а от другата - брат му Якуб и баща му. (Чия да вземе?)

Каквито и да са последствията, Кахраман ще разпита семейството си за този конфликт.

Последна редакция: сб, 29 ное 2014, 21:38 от arpha

# 680
Подсказки тук не се ли подхвърлят от някои тайни служби. По другите теми за другите филми се намират "предатели". За Елиф се загатва, но дали ще успеят да задържат бебето...?

# 681
Арфи,драго ми е да те "видя"! Hug Heart Eyes Heart Eyes

Тони  Hug Heart Eyes Grinning и аз се радвам много на нашите хортувания и срещи, жалко, че тази седмица имахме по-малко възможности, а и следващите се очертават такива, много заети......
Скрит текст:
А сега, ако ми кажеш, че този артист ще се появи в сериала, много ще се зарадвам! Направи разкошна роля в Beyaz gelincik - Памуковата принцеса - Милих и покрай този му образ ми е много симпатичен. Знам също, че преди две, три години се е снимал със Сезин Акбашоулъръ - Джерен от Принцесата в лекарски сериал, но май най-много набляга на театъра.....Над снимката има такъв надпис: Новое фото Бегюм Кютюк с другом.. newsm78 newsm78 newsm78 Да нямат връзка?

Последна редакция: сб, 29 ное 2014, 22:08 от arpha

# 682
Подсказки тук не се ли подхвърлят от някои тайни служби. По другите теми за другите филми се намират "предатели". За Елиф се загатва, но дали ще успеят да задържат бебето...?
Идея нямам, tigasa1, сега ще прегледам по-подробно рускините.... това е, което мога.....

# 683
# 684
# 685

Тони  Hug Heart Eyes Grinning и аз се радвам много на нашите хортувания и срещи, жалко, че тази седмица имахме по-малко възможности, а и следващите се очертават такива, много заети......
Скрит текст:
А сега, ако ми кажеш, че този артист ще се появи в сериала, много ще се зарадвам! Направи разкошна роля в Beyaz gelincik - Памуковата принцеса - Милих и покрай този му образ ми е много симпатичен. Знам също, че преди две, три години се е снимал със Сезин Акбашоулъръ - Джерен от Принцесата в лекарски сериал, но май най-много набляга на театъра.....Над снимката има такъв надпис: Новое фото Бегюм Кютюк с другом.. newsm78 newsm78 newsm78 Да нямат връзка?

Арфи  Heart Eyes Hug Heart Eyes
Съжалявам,че не мога да те зарадвам,но не знам дали ще е от бъдещите актьори във филма. Peace

# 686

Скрит текст:

# 687
# 688

Тони  Hug Heart Eyes Grinning и аз се радвам много на нашите хортувания и срещи, жалко, че тази седмица имахме по-малко възможности, а и следващите се очертават такива, много заети......
Скрит текст:

Арфи  Heart Eyes Hug Heart Eyes
Съжалявам,че не мога да те зарадвам,но не знам дали ще е от бъдещите актьори във филма. Peace

Е, дано имам късмет, ама и на него годинките не са му простили, девет са минали и как му личат, е и брадата помага.....

Скрит текст:
Много сполучлива мисъл на Наполеон си подбрала, точно, то от време шаманско си е така, устройва ги, "представителите" на боговете да я има религията! Ама и без нея накъде щеше да върви човечеството, предпочитам да я има...... Praynig Praynig Praynig

# 689
За късмета. Peace

Общи условия

Активация на акаунт