Кaderimin Yazildigi Gun -Денят, в който е написана съдбата ми .

• 77 202
  • 730
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Нищо няма да им има на КахЕл, ама искрите много рано почнаха да хвърчат  Heart Eyes

# 61
  • Керодиспансера
Първа серия на руски език
http://turkcinema.tv/turkey-serials/den-kogda-napisana-moya-sudb … n-yazldg-gun.html

Последна редакция: ср, 22 окт 2014, 22:10 от Zaribena :)

# 62
Здравейте момичета  Hug
Zaribena Simple Smile привет  wavey Виждам, че си сложила линк с преведения първи епизод с руски субтитри. Преди малко едно момиче сложи в нашата тема видео качено във vbox7 - така, че който има затруднение за отваряне на сайта, който си сложила, може да гледа епизода във vbox7

Денят,в който е написана съдбата ми Кaderimin Yazildigi Gun 2014 еп.1 Турция Руски суб.йозджан Дениз

http://vbox7.com/play:08121c015b

# 63

Kaderimin Yazıldığı Gün 3.Bölüm Fragmanı 28.10.2014

# 64
# 65
И една новина, която не е точно по темата, но е свързана с нея.

"Дила" (Dila Hanim) започва от ноември по Диема Фемили

Сериалът ще замести "Ифет" от ноември всяка делнична вечер в 22.30 часа!

В главната женска роля Дила ханъм ще видите Хатидже Шендил - Елиф от Денят,в който е написана съдбата ми

А в главната мъжка роля

Скрит текст:
Еркан Петеккайа - Ръза бей. Гледали сме го в Любов назаем - Галип Тюркяр, в Памуковата принцеса - Йомер Асланбаш, Във Времето лети - капитан Али Акарсу.
През ноември ще започне излъчването на нов сериал с негово участие Paramparça l Парченцата или Счупени парчета....

# 66
  • Керодиспансера
Хей, защо никой не се появява тук newsm78 - ще заключат темата  ooooh!

# 67
Не знам  Thinking

# 68
  • Керодиспансера
Не знам  Thinking

Много хубав мъж- излъчва сила, власт, сигурност ,мъж,който знае какво иска,и същевременно нежност и чар  Heart Eyes

# 69
Markrit, много ти благодаря, че си отворила тази тема! Hug Hug
Днес случайно я открих и моментално се записвам да я следя. Изгледах първите два епизода (единият с рус.субтитри), които много ме заинтригуваха и съм готова за третия довечера онлайн по Стар ТВ. Peace Харесват ми и сценария, и актьорите (доста от тях стари познайници още от "1001 нощи" и ВВ), и режисьора и с удоволствие ще им се радвам и занапред, стига да удържат и темпото, и фабулата, и неочакваните обрати. Peace
Благодаря и на другите момичета, които зареждат темата както с резюмета, преведени трейлъри, инфо за актьорите и снимки, а понякога и с новини зад кадър и около рейтинга. Hug Hug

# 70
# 71
Някой има ли работещ линк на Стар ТВ? newsm78 newsm78

# 72
# 73
arpha, благодаря ти! Hug Hug
Мъжът, който се обади на Зия бей, да не би да е зетят? newsm78 Мъжът на дъщеря му и баща на внука му Керем? newsm78 Мисля, че същият актьор играеше в "1001 нощи" - беше приятел на Ясемин, май. Thinking

Последна редакция: вт, 28 окт 2014, 22:00 от jupetrov7

# 74
И аз това си помислих, но не вдявам нищо от езика и затова разчитам само на преводите на рускините след седмица..... А тази нахаканата дъщеря, съпругата на Якуп ли се казваше  newsm78 мъжът ѝ, не играеше ли една от прислужниците в Имението с лозите или от друг филм ми е позната?

И като че ли почват да изпълзяват семейните тайни.... Не му е чиста работата и на възрастния.....  newsm78

Последна редакция: вт, 28 окт 2014, 22:41 от arpha

Общи условия

Активация на акаунт