К.О.Т.К.И-те {10}

• 28 839
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
Имам си страхотни красоти,  изхарчих една торба пари,  но съм много  доволна. До края на седмицата ще имам украсена и грееща къща. Ще снимам. Дядо Коледа си е истински. Слагаме подаръците в чувала и той ги раздава. На 25.12 в 19 ч.  ще е у нас. Заповядайте! Аз искам коледни сладки в замяна   Joy
Лека нощ!

# 616
Хи-хи сега имам само предколедни.  hahaha
Днес малкия ми представи три рецепти и си имах занимавка. Правих маслени бисквити, ябълков сладкиш и кашкавалени соленки. Вкусно миришеше на масълце, ванилия и канела у нас.

Та...за Коледа ще има още много тренировки.  Joy

# 617
Добро утро!
Как ме настроихте романтично с този дядо Коледа Flutter
Да взема да го поканя и аз да намине у нас Wink Въпреки,че честно здраве си желая и то мноГо,другото все ще дойде ,ако е желано.За курабийки даже и не мисля-то всяка кълка  нас на различна диета Laughing ,но пък бобец как обичам да ми къкри  chef
Хубав ден! Hug

# 618
С мента, нали, Сосче? Hug

Цвете, че е истински истински е дядката, но кой го играе? Щото аз познавам един мнооооогоооо готин и ако е той ще заповядам на 25-ти в 19ч  Grinning. Със сладки и каквото друго трябва.

# 619
Ами не знам кой го играе.  Grinning Само го поръчвам по нета. А ти що не казваш, че познаваш готини дядковци, а, а?

# 620
Ми щото не знаех, че си поръчваш  Laughing  Sunglasses

# 621
Ха, къде сте всички, бре? newsm78

# 622
Ескайтче, ти защо не спиш по това време?  Laughing
Сутринта за закуска да нацелуваш Б.  Heart Eyes

Същото да направи и Ети с Т. и К.  Heart Eyes  Heart Eyes
Разбира се не забравям и Пина, която да нацелува Ю.  Heart Eyes

Чефи, сетила съм се за теб, че си много далече...Виртуално те гушкам  Hug  Heart Eyes

Хел, нищо не направихме тази седмица...

# 623
Въх,много сте ранобудни Wink
Хайде,  готин почивен ден  bouquet

# 624
  • Бургас / UK
Здравейте прекрасни мои моми4ета  Hug
Много време ме нямаше тук,но сега ве4е по-често ще влизам Simple SmileПърво трябва да ви из4ета какво сте писали,че то май е доста...
Мимииии и аз те гушкам  Hug Hug Hug и всички останали де  Mr. Green

# 625
Ескайтче, ти защо не спиш по това време?  Laughing
...

Време за релакс.  1swing
Скрит текст:
Мен пък, освен ако не ме чака път нанякъде, и с топ не можеш ме вдигнеш в 6. ooooh!

Чефулинке, крайно време беше!

# 626
  • Бургас / UK
Ескайтче, ти защо не спиш по това време?  Laughing
...

Време за релакс.  1swing
Скрит текст:
Мен пък, освен ако не ме чака път нанякъде, и с топ не можеш ме вдигнеш в 6. ooooh!

Чефулинке, крайно време беше!

Даааа,писах ти и във фасето даже  Mr. Green
Направих супата,отивам да се шляя по улиците,да видя останало ли е нещо за мен от 4ерния петък  Mr. Green

# 627
Чефиииииии, да не си се прибрала вече?  Hug   Hug   Hug   Heart Eyes   Heart Eyes   Heart Eyes

# 628
Айдеее беее, Чефи! Обра цялото лук на света! Разкажи как си, ще се прибираш ли, младеж някой? Нещо, нещо???  Hug Heart Eyes

# 629
... младеж някой? Нещо, нещо???  Hug Heart Eyes

Ако намериш повечко донеси и още един за ... тя се знае.  Joy

Общи условия

Активация на акаунт