К.О.Т.К.И-те {10}

• 28 847
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
Става, да, сглобяват и те. Даже ще се поизпотят.

# 601
Аз играчки вече не купувам.  Embarassed
Даже и за Коледа ще видя как да се измъкна.  Mr. Green

# 602
Е какво ще донесе Дядо Коледа? Само дрехи ли?  Sad

# 603
  • Казанлък of all places
Почти, почти като в Белгия това лего. Щото в Германия е още по евтино. А мой колега, който работи като мениджър на симфоничен оркестър миналата година ми се обозначи от Швеция, където спели в хотел на Лего. Снимките съм ги затрила, но той се бъзикаше,че сега очаквал да му пратят и  сглобяема квадратна жена в стаята. Simple Smile

Аз купувам Лего при всеки удобен случай. И при натрупване мога да ви уверя,че се получават истински интересни неща, много стимулира въображението, Сосче, да бях знаЯла, да ти попушна като ходихте в Берлин, да свърнете на Потсдамер, па да се шмугнете в Леголандията там! Малкият ми син от години ме врънка да ходим в Берлин само заради това място.
Те го входа му, точно до киното, в което върви една от програмит …  на Берлиналетата

# 604
Много сладко жирафче.

# 605
  • Казанлък of all places
И цялото от Лего!

# 606
За Леголандия имах инхо и предложих ,но ме отрязаха-много детска работа било Laughing Мисля,че на мен би ми било по-интересно,отколкото на дЯтето Joy

# 607
Е какво ще донесе Дядо Коледа? Само дрехи ли?  Sad

Хел, дрехите са задължение на родителите, а не подарък.  hahaha   Joy 

Купували сме и ние много Лего. Имат огромен брой части с които все още си играят(особено малкия), но за повече играчки нямам място.  Mr. Green

# 608

Кажи дееее, какво ще им донесе дядката?

# 609

Кажи дееее, какво ще им донесе дядката?

Хи-хи не знам, а май и те още не знаят.  hahaha   hahaha   hahaha  

# 610
Още ноември като започна и всичко ,което купевам,го пиша в графата подаръци.До момента на изненадата са тайна,то ясно,но пък винаг съм"заредена"с неща за подаряване.Това от страх да  не би някой  да пропусна Joy

# 611
Аз пък "напазарувах" Дядо Коледа баш за Коледа, току що. Миналата година го бях поканила, у нас имаше една рота деца, както винаги на този ден. И стана невероятен купон. Тази година малките са вече три годишни и очаквам още по- голямо оживление. Всъщност от както имам внук всяка Коледа каним дядкото. А пък аз съм най - щастлива.  Laughing
И днес най-накрая ми дойде настроение да украсявам. Офисът е готов. Сега отивам да купувам каквото съм си наумила за в къщи, че тази година закъснявам с 10 дни. А комшиите чакат аз да светна къщата и се включват и те. Хайде, стискайте палци да си намеря наумените неща.  Hug

# 612
Цлете, да снимаш и да ни покажеш после.  Hug
А за истинския Дядо Коледа и аз искам да дойда...нямам нужда от подарък...просто да усетя магията и отново да се почувствам дете.  Heart Eyes

# 613
Цлете, кой е дядото Коледа?
Успех в покупките!

# 614
И в училище ще дойде Дядо Коледа !  Peace И да ви кажа честно, много се вълнувам и аз !  Crazy

Подаръци още не съм купувала и изобщо не знам кога ще сколасам ! А се бях зарекла да го направя отдавна. ooooh!

Танче,
Скрит текст:
кое е съфорумското детенце, стана ми интересно ?

Общи условия

Активация на акаунт