К.О.Т.К.И-те {10}

• 28 854
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
Цитат
Ох, ако знаете колко угаждах на моите моми за играчки! И това е точно защото по мое време почти нямаше. Определено и куклите Барби, и плюшените играчки ги купувах не само заради децата, но и заради себе си.
Това сякаш аз съм го писала  ooooh! Само че аз наблягах на кукли  Grinning
Блазе ви!Така е с момиченцата Hug На мен ми остана само да си въздишам по панделки в косите Laughing

# 586
Ох, и аз сега колко кукли и аксесоари към тях ще купувам тепърва smile3508 Само да е жив здрав амазон и най-вече промоциите му. Ще съм към Танчето и Дането.
С бебешките играчки не съм много наясно, но се запознавам малко по малко.

# 587
Привет, котачки !  Heart Eyes Hug Heart Eyes

А бе, как мога да ви се сърдя, като толкова ви обичам !  Heart Eyes А и за какво ?!
Само на Хел съм сърдита Mr. Green Crossing Arms, че и минават такива вредни мисли през хубавата глава !  Naughty

Имам страшно много ангажименти в училище, сезонът на празниците е ! Crazy

Обявих миналата седмица за седмица на семейството и всеки ден, а понякога и сутрин и следобед, имах на гости в класната стая родители, които разказваха на децата за своите професии . Беше страхотно, децата научиха много, получиха подаръци, но най- вече бяха изключително доволни от присъствието на мама и татко в клас ! А в петък, на Деня на Християнското семейство, направихме подарък на родителите и им представихме драматизация на “Вълкът и седемте козлета“ ....на английски ! Беше невероятно преживяване и за деца и за родители, а и за нас с учителката им по английски език ! Децата бяха уникални - освободени, артистични....положиха много труд и се постараха и резултатите са на лице ! После тичах у дома, че моята майка на същия ден имаше РД и изобщо .... #Crazy
Сега предстои подготовката за коледния концерт на училището, та даже нямам време и да си поема дъх!
Така че, не ми се сърдете, ако рядко се вясвам и знайте, че много ми липсвате  !  Heart Eyes Hug Heart Eyes

Редемче,  newsm51  love001 newsm51 благодаря !
Цунем ви по домова книга и тичам на училище !  Heart Eyes

# 588
Ехеее, браво браво, Госпожо!

# 589
Ехеее, браво браво, Госпожо!

newsm51  love001 newsm51

# 590
Госпожо  Hug

# 591
# 592
  • София
Госпожо, така си и мислех!  Hug  Видях снимки на част от мероприятията.  Grinning

Последна редакция: ср, 26 ное 2014, 01:29 от Тaня67

# 593
Ех,що не съм от групата на Госпожата сега Heart Eyes  Така ми се иска Hug

# 594
Ауу, Госпожо, къде преподавате, да запиша там и моето дяти?! Много ми хареса! Само ако някой ден ми се наложи да разказвам на децата за професията си, това ще създаде твърде големи проблеми - нямам професия... Нищо, ще им разказвам за пътувания, ще излъжа че съм професионален пътувач!  Mr. Green

Ама как реагирахте на тема играчки?!  Mr. Green  Нямахме играчки ние навремето, нямахме. Но, сега пък ми се отщя от играчки. Не е нормално това на днешните деца. Казват, че не били всички и наистина съм виждала две деца с малко или нормално количество играчки. Но някои си имат цели складове у дома, играчкова вакханалия е направо.

# 595
Продължавам с играчките  Sunglasses. Вижте какво лего има в емаг, и май не е скъпо или? http://www.emag.bg/lego-tehnic-buldozer-5702015122566/pd/D17BQBBBM/

# 596
Да, това учудващо е на същата цена като в чужбина. Който има над 9-годишни момчета да заповяда  Simple Smile

# 597
Да, това учудващо е на същата цена като в чужбина. Който има над 9-годишни момчета да заповяда  Simple Smile

За половин вековни момчета ,дали става Wink

# 598
Става, те май повече ще се радват.

# 599
И аз атка си помислих,но да ме подкрепите ,де Laughing

Общи условия

Активация на акаунт