К.О.Т.К.И-те {10}

• 28 857
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
Ох, момичетаа, не мога ви схвана посоката на разговора... ooooh! hahaha

.... в Хипото е много скъпо!
Прави ми впечатление, че родителите дават стотици левове за глупави играчки за милите си дечица!

Аха, мноого! Напролет някъде купих едно Лего от Амазон, излезе ми 27, 28 лв, същото в Хиполенд 82 лв. Оттам само спешни подаръци бих купила, дрешките на Кокодрило в намаление, че са много хубави и някоя книжка. Нищо друго!

... но то е защото аз изпълнявам всички команди.

Кога ли ще дойде и моя ред? ooooh!

Малкият дявол много добре знае къде не трябва да пипа, обаче хич не го интересе. Най-демонстративно отива до нещото, почва да го удря, отваря, дърпа (в зависимост какво е), обръща се да ме види дали го гледам и ми се хили. Аз в пълен потрес как да реагирам - хем трябва да се карам, хем ми иде да се хиля барабар с него. Голяма е маймуна! Heart Eyes

Иначе при докторката отначало, като не се беше освестил още, плачеше само при боцкането и то за кратко. Хвалеше го даже, че малко плачел. Последните два месеца обачеее, щото вече е по с акъла си, още като почна да го събличам и се почва и така чак до излизането. Със сигурност с времето ще става все по-зле. Очаквам някой ден още като се обадя по телефона на педиатърката и запиша час, от същия ден да се почне, та чак до след прегледа. Mr. Green

Туй то за сега!

# 571
Ооо, Лего от България - не!  Naughty  Яд ме е на наглостта на вносителя. Такива цени на Лего няма никъде, от Щатите до Япония.
Аз от Амазон не съм пазарувала, но вероятно в един момент ще трябва да се науча.

# 572
Да бе, каква е тази мания по това лего?
А какви кукли има в Амазон  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Идва ми да си купя!
Обаче има и супар глупави играчки, например някакви фърбита по 150, 200 лв. ето това е, ако се чудите  . Колкото и само да мисли не струва 200 лв.!
А пък мацките били луди сега по "Ледено кралство" и героите му във формата на кукли от по 100 лв.  #Crazy

П.п съжалявам за голямата снимка!

# 573
Аз лего на живо не бях виждала, не бях пипала, по наше време само в Кореком имаше. Но ни подариха едно бебешко, че като ми хареса....  Laughing  Купих и едно от Япония, пак от бебешката серия, да видиш каква игра пада. Ние с мъжа ми най- вече, но Ю. много обича да го разглобява, също и сглобява мъничко и хаотично, обаче много се старае. И си го обича, в леглото иска да си го носи.

# 574
  • София
Още ли са на мода фърбитата?  Laughing Появиха се по времето на моите дъщери. Не очаквах да ги има още. Ние имахме цяла колекция, но бяха дребнички. Даваха ги с детското меню в Макдоналдс. Децата много им се кефеха. Спомням си, че говореха, пееха, мърдаха. С други думи, бяха забавни. Simple Smile Пускаха ги да бърборят едновременно.  Crazy

Спомням си Лего-то от моето детство. Тогава беше нещо като строител. Имаше различни по големина парченца, прозорци, врати, човечета, коли, дървета и всичко това се оставяше на фантазията на детето да твори каквото си иска. Бяха в едни огромни кутии и всеки път с братовчед ми брояхме парченцата при прибиране в кутията.  Laughing След това за моите деца се учудих, че в кутията са парченца за точно едно нещо. Гледаха по картинката и го правеха. Никакво творчество. Simple Smile Много бях разочарована. Но пък парченцата са направени много хубаво и си пасват много добре с другите части. Каквито и други конструктори да съм купувала, никога не са били с качеството на Лего. Цени не мога да коментирам, защото не съм ги гледала в последните 10-тина години, но определено си заслужават повечето пари.

Последна редакция: пн, 24 ное 2014, 11:42 от Тaня67

# 575
И аз имах конструктор едно време. После брат ми имаше някакво лего. Повече такива строителни играчки  Simple Smile не сме имали.

# 576
Танче, ти пък откъде имаше Лего, бре? Не си ли по- голяма от мен? Или от Кореком, а?!  Party
И сега има огромни комплекти само с блокчета и можеш да строиш каквото си поискаш с тях. Тия по сехам, са отговор и на разни филмчета  Thinking  Явно така се оцелява на пазара...

Аз изобщо нямах конструктор като малка, не знам защо. Вероятно нашите не са го намирали за смислено, знам ли. В детската градина имаше, но не съм строила, даваха ги на момчетата.

# 577
  • София
Имахме си роднина в Германия. От там ни ги носеха. И пъзели Равенсбургер.  Laughing Те бяха за големи - по 1000, 1500 парчета. Такъв кеф беше да ги редя! После като съм взимала за моите деца други марки, забелязах, че хич не са същите.  hahaha И започнах да им купувам рядко, но само от тази марка.

# 578
Ясно. Щото аз като по- малка не бях и чувала за Лего, после само чувах.

# 579
Като малка имах обикновен конструктор и много си играех с него. Имах и едно нещо, което не помня как се казва-пластмасови шарени "кабърчета", които се редят на пластмасова дъска с дупки. Във втори клас бях спечелила някакъв конкурс за изкуство с мое произведение направено с това чудо. Единственият спечелен, от мен, конкурс за таланти-рисувам и пея ужасно.
Хелънче, спокойно и аз от много време се чудя дали да не си купя една кукла Барби LaughingНа времето в Бонжура продаваха, но майка ми не ми купи и от тогава(т.е. от 100 години)ми е нещо като детска несбъдната мечта. И сега, като й припомня, тя не си спомняла, че ми е отказала Mr. Green и й става гадно.
Но сега на Теа ще й купя-иска, не иска Grinning

# 580
Лего не съм имала,но първото на детето беше червено зайче,за търкане на венците ooooh! И така се почна,конструктури,лего,бионикъли ooooh! Кумовете ни са зад океана и само ни заливаха с Барбита и лего,но за по-големи хора.То май родителите повече се радваха на подаръците от децата.Никога не ми се е налагало да ги купувам,но мисля ,че си бяха скъпички.
Хайде-цунки наред на дечурлята и да спинкат сладко,сладко Hug

# 581
  • София
Ох, ако знаете колко угаждах на моите моми за играчки! И това е точно защото по мое време почти нямаше. Определено и куклите Барби, и плюшените играчки ги купувах не само заради децата, но и заради себе си.  Laughing

# 582
  • DE
Цитат
Ох, ако знаете колко угаждах на моите моми за играчки! И това е точно защото по мое време почти нямаше. Определено и куклите Барби, и плюшените играчки ги купувах не само заради децата, но и заради себе си.
Това сякаш аз съм го писала  ooooh! Само че аз наблягах на кукли  Grinning

# 583
Ети, аз обожавам барбита. Последното ми го подариха за 26-я РД и не съм си го отворила, държа си го в кутията и му се радвам  Crazy. Имам 10 барбита, с неотваряното  Grinning. Много много обичам  Embarassed Но в Амазон има други невероятни кукли! Някакви Паола ..... гледах миналата седмица-уникални кукли! Пък тези бебета, които правят всичко.... А количките за кукли са номер 1!!! Искам да си купя поне 5 колички за кукли. Те са като истински! И кошчета за кола имат...

Този пост стана с много удивителни, но наистина се впечатлявам много от момичешките играчки  Sunglasses.

# 584
  • Варна и...духом на Босфора
 HugМерабалар!
Ей,Любо Пенев каза Истината и сега
Коментарите не спират.
Госпожата е много заета,защото
Вълкът и Седемте козлета са оживели на подиума в класната стая
на нейните дечица.Не ни се сърди въобще,да си почине малко и пак ще
ни навести.
Много целувки на малки и големи!

Общи условия

Активация на акаунт