Прави ми впечатление, че родителите дават стотици левове за глупави играчки за милите си дечица!
Аха, мноого! Напролет някъде купих едно Лего от Амазон, излезе ми 27, 28 лв, същото в Хиполенд 82 лв. Оттам само спешни подаръци бих купила, дрешките на Кокодрило в намаление, че са много хубави и някоя книжка. Нищо друго!
Кога ли ще дойде и моя ред?

Малкият дявол много добре знае къде не трябва да пипа, обаче хич не го интересе. Най-демонстративно отива до нещото, почва да го удря, отваря, дърпа (в зависимост какво е), обръща се да ме види дали го гледам и ми се хили. Аз в пълен потрес как да реагирам - хем трябва да се карам, хем ми иде да се хиля барабар с него. Голяма е маймуна!

Иначе при докторката отначало, като не се беше освестил още, плачеше само при боцкането и то за кратко. Хвалеше го даже, че малко плачел. Последните два месеца обачеее, щото вече е по с акъла си, още като почна да го събличам и се почва и така чак до излизането. Със сигурност с времето ще става все по-зле. Очаквам някой ден още като се обадя по телефона на педиатърката и запиша час, от същия ден да се почне, та чак до след прегледа.
Туй то за сега!
Яд ме е на наглостта на вносителя. Такива цени на Лего няма никъде, от Щатите до Япония.

Пускаха ги да бърборят едновременно. 

Явно така се оцелява на пазара...
.