К.О.Т.К.И-те {10}

• 28 858
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
Ми, тя Мимии си знае.Скоро разбрах,че има и понятие метросексуалност ,та за това.

Как скоро бре, Сосчееее?
Тази метросексуалност ни залива от всякъде години наред...

# 556
  • София
Зарадвах се, че има оживление в темата, а то половината постове са "сърди се", "не се сърди" и изведнъж цоп - мъжки маникюр.   hahaha

Та да се изкажа за другарката Госпожа - и аз не мисля, че ни се сърди, а по-скоро е много заета.  Wink Не забравяйте, че е на нова работа. Освен това сигурно е под пара с подготовката на коледните тържества.  Grinning

Вижте на какво клипче попаднах - https://www.facebook.com/video.php?v=737768692955258   Mr. Green   ooooh!

Hug  за всички!

Последна редакция: пт, 21 ное 2014, 23:28 от Тaня67

# 557
Ми, тя Мимии си знае.Скоро разбрах,че има и понятие метросексуалност ,та за това.

Как скоро бре, Сосчееее?
Тази метросексуалност ни залива от всякъде години наред...
Баш,де!
А,Танче има и мъж-де,г-- де Joy

Joy как улучи басейна Joy

# 558
Дано Юлето се пренастрои  Hug

Надали. То е много проклето. Като рече, че нещо не иска и край. Иначе добре се гледаме, изобщо не мога да се оплача, но то е защото аз изпълнявам всички команди.

# 559
Сега, да изкажа едни свои наблюдения.
Мими и един съфорумец(приятел на мис Хелън) са били по едно и също време в Париж. Mr. Green Hug

Хахахахаааа! Как разбра?

# 560
Ааааа, този с името подобно на цвете ли? Не кмета уж .... Grinning

# 561
  • Варна и...духом на Босфора
 Mr. GreenДа не е оня от Тефтерите- Цв Цв Mr. Green Mr. Green Crazy

Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 562

Леле, това е висша математика!!!!!!

П.п. да не пиша 10-ти пореден пост, Ети, в Хипото е много скъпо!
Прави ми впечатление, че родителите дават стотици левове за глупави играчки за милите си дечица!

# 563
  • Казанлък of all places
Ся, като един приходящ в София елемент казвам,че застъпвам на 01.12 и ще вися до 15.12. Панаир на книгата, това - онова, та ако организирате нещо, бройте ме! (Само вечерта на 05.12. ми е заета).

# 564
Не този, бе Хелънче, той само в Цариград ходи.
Един друг, който го упъти къде е улицата с гащите. Joy
А пък знам, защото ми излезе във ФБ, че Цлетето му е харесала фотосесията от въпросния град.
Аз и без това нищо не купих, че заседнах след 20.00 часа на спокойствие да им купя нещо на децата и промоцията свършила....Смешници!

# 565
Нее Ети, той беше след нея. А къде е промоцията? Целунете моля и малките и дъртите бебета! Laughing
Анджи, и за мен е по- удобно през седмицата. И се надявам да се видим най - накрая.  Hug

# 566
Ох, чак сега загрях...
Не съм била с никоооооой, обаче ... да не мислите, че не бих отишла с ... някой???  hahaha   hahaha   hahaha

# 567
Ааааа, този с името подобно на цвете ли? Не кмета уж .... Grinning

Да, бе, Ети, нали и аз това попитах в болднатото. Щото неговото име ми прилича на едно бодливо цвете  Grinning. Знам за него, той замина в петък, пък нашта мома се върна в събота, ако се не лъжа  Sunglasses newsm78

А Цвети викаш си е френдка с него във фейса? Ей, ся ша ида да проверя....  smile3530

# 568
 Joy

Последна редакция: пт, 21 ное 2014, 23:14 от Sause baus!

# 569
Хелънкова, Хелънкова, виж на мен как без разследване ми се получават нещата Laughing
Кой къде ще ходи другата седмица? На кмета роднината ли?

Общи условия

Активация на акаунт