К.О.Т.К.И-те {10}

• 28 861
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
Щото не си пише с нас вече.

Ако забелязваш напоследък доста по-малко се пише в темата...
Сигурно всички са сърдити.  hahaha
Обачееее ... аз и ти ще поддържаме огъня.  Joy
А и Сосчето е от редовно мяркащите се насам.  Hug

# 541
Мяркам се да и чета,чета.И снимки разглеждам Joy
Може да се каже ,че съм "сърдита"-ми скоро не сте ме хранили Shocked

# 542
...-ми скоро не сте ме хранили Shocked

Да си дойдем на думата.  hahaha
Казвайте кога ви е възможно, а къде ще уточним ... на лични.  Laughing

# 543
Сосчето уж нямаше да я има тази седмица, пък си е все тук!

# 544
Ми,то нет има в целия свят,бе чедо или така си мисля newsm78

# 545
Така си мислиш.

# 546
Аз не се сърдя!  Grinning

Сега ще гледам парижки снимки. Ех, и аз все мечтая за Париж и все нищо...

Ю. така се дере при лекарката......... Още от влизането, даже преди влизането. В началото не беше така, но после като се научи къде отиваме и какво става там!!! Тя от слушалката реве, от кантара, от всичко. Дере се с цяло гърло и не млъква докато не излезем. Чак лекарката вика, че такъв случай до сега нямала, все по някое време се успокоявали........ То нащо е проклето. Вече сае опитва да избяга от кабинета, добре, че не стига дръжката на вратата. Хваща се, не вкопчва се в крака ми и не можеш я отдели от там. Ох, истински ужас е. Много е трудно и ми е мъчно.

# 547
Моите и двамата са били винаги добрички при лекарката. Малкия като съвсем малко бебе редовно напикаваше кабинета - събличаме дрехите за мерене и той си знаеше работата.  hahaha

# 548
Сега, да изкажа едни свои наблюдения.
Мими и един съфорумец(приятел на мис Хелън) са били по едно и също време в Париж. Mr. Green Hug

# 549
Сега, да изкажа едни свои наблюдения.
Мими и един съфорумец(приятел на мис Хелън) са били по едно и също време в Париж. Mr. Green Hug
Кой е този?  newsm78

# 550
Eeeee,  Мимии Laughing Те са двама общо взето Simple Smile Не този от съседната тема, другят Mr. Green

# 551
Ма,много сте конкретни и ясни Flutter,не че има значение ,де!
За имунизациите  и подобните неща,не са от най -приятните ,ама са наложителни.За протокола-чувствам се зле само като си помисля,че се налага да ходя в такива заведения Cry
Последно-не мисля,че мъжете с подържани ръце са гейове,е не всички Crossing Arms

Последна редакция: пт, 21 ное 2014, 15:44 от Sause baus!

# 552
  • България, София
Аз нещо не мога да се сетя кой тоз  newsm78

Госпожата не ни се сърди. Знам си аз, че си мисли за нас и й липсваме. По себе си го знам. Щото и аз имам периоди, в които нито мога да чета, нито успявам да пиша. После навасквам  Wink А през това време си мисля какъв сладък моабет пропускам  Hug

Мими, прекрасни снимки. А Сакрекьор (дано правилно я пиша на български) отвътре ми изглежда доста голяма. Аз като не съм я виждала на живо, от снимките отвън не ми изглежда толкова голяма.
Японката изглежда като кукла. Чак ми стана любопитно как ли е изглеждала в лице  Simple Smile

Моите моми при лекарката са се държали прилично. Дано Юлето се пренастрои  Hug

# 553
Милият К., нали е свикнал с болнична обстановка, изобщо не му прави впечатление като ги водя по такива места. В понеделник ги водих на ваксина-Теа мисля, че и в Перник я чуха, а Коко дори не се разплака.
Сосче, не успях да схана как та минахме на темата за мъжките ръце hahaha

В Хиполенд днес има промоция и драснах един мейл на М какво да купи. Отговор:От това, което си написала, не разбрах какво да купя последно Simple Smile

# 554
Ми, тя Мимии си знае.Скоро разбрах,че има и понятие метросексуалност ,та за това.

Общи условия

Активация на акаунт