Щастливи заедно с проектите на Махсун Кърмъзъгюл и колеги '34

• 80 280
  • 741
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте wavey
Ели
Постигай всичко с лекота, сбъдвай мечтите си, изживей всички мигове с радост и бъди много щастлива!
Желая ти много здраве и късмет!
Весел празник!

Скрит текст:
Много се ядосвам на хора дето хал-хабер си нямат за какво иде реч в даден клип/и не само/ и на всичкото отгоре пишат коментари.Ама таз Мария С. толкова ли е дебелокожа бе.Как не се усети до сега.На няколко пъти ми се е искало да и кажа няколко приказки,ама така само както аз си знам и се отказвам.Ужас Sick Ами като не вдяваш нищо най-добре си стой кротко.

# 31
Вили  направо ме е срам от тази госпожа

# 32
Диди,на тази "госпожа" може да се намери някой да и спре мераците да коментира.
Наистина като я четеш и ти става неудобно.
Ама хайде да не се нервя повече че днес ми е хубаво,преди малко повече от час се прибраха момичетата ми и ми иде да подскачам от кеф.
Скрит текст:
хайде наздраве за здравето на Ели,за нашите деца и за всички нас Hug

# 33
Вили добре са си дошли децата ти  Hug

# 34
  • София
"Кaderimin Yazildigi Gun -Денят, в който е написана съдбата ми "
Tara, пък и други заинтересовани ако има.
Във форума има тема за този сериал, там и малко повечко подробности има на български език.
Доколкото ми стана ясно ще има превод на руски.

Инак - аз ... погледнах само някои от селектираните сцени - не мога да кажа, че е нещо особено представянето на актьорите, очаквах много повече от такива имена. Иначе, може би темата да е интригуваща, ала .... аз съм малко преситена и придирчива вече към теленовелите. Очаквах и повече от музиката за продукцията, ала, колкото, толкова. Разбира се, марката Й. Дениз е гаранция за висок рейтинг и съответно трето място в класацията за рейтингите във вторник. Може и да измести досегашните водещи в деня. Много се смях и на фенските коментари покрай промоцията чрез кадри и фрагмани, която Й. Дениз прави в социалните мрежи. Не му приличали двете главни актриси, трябвало други да си избере, тези двете щели да предизвикат спадане на рейтинга и т.п. А, продуцентската къща О3 си е опекла работата - поредицата се предлага в момента на международния панаир в Кан.

Последна редакция: пт, 17 окт 2014, 22:13 от milena d

# 35
# 36
Ди, за темата
Милена, наистина двете партньорки на  ЙД не блестят с нищо особено и като визия, и като игра  Hug Има нещо сбъркано с тези рейтинги. Thinking
Сравнявам първите епизоди на "Денят, в който е написана съдбата ми" и "Тримата приятели".
Първият започна с драма, плач, нерадостни съдби и.......висок рейтинг. Вторият - лек, приятен, обещаващ може би романтична любов и......20/22 място. newsm78
Вили, сигурно е много хубаво да имаш момичета /не че е лошо да имаш момчета Wink/.
Приатно прекарване на почивните дни с тях.! Hug

Последна редакция: сб, 18 окт 2014, 01:25 от Tara41

# 37
Момиета, добро утро. Hug Hug Heart Eyes
Да изпием по едни кафе за ободряване ( аз имам най-много нужда) Joy Joy

Благодаря ви за хубавите пожелания.  love001  love001  love001

Вили, Диди и аз се нервя на тази госпожа Стоянова. Като и прочетох коментара не повярвах на очите си. Подкрепям те с две ръце за намерението ти да я сложиш на място ( както казват комшиите).
Тара, нещо :Карагюл" го изпуснах, така се стекоха нещата.

Аз и преди бях писала, че комшиите нещо не са по комедиите. Те са по кахърните сериали.
Пример е  и рейтинга на "Стария ми приятел", и той е назад в класацията.
В една съседна тема едно от момичетата беше публикувало как става това с рейтингите, ако го намеря ще ви го покажа.

Вили, благодаря за любимото ми мохито. Peace

Последна редакция: сб, 18 окт 2014, 10:08 от eligeda

# 38
Добро да е!  Hug

На щастливата рожденничка, макар и днес, честито!   bouquet  bouquet  bouquet

С пожелание за много усмивки и верни приятели!

Kadim Dostum 8. Bölüm Fragmanı

# 39
За рейтинга

Скрит текст:
За тези, които се интересуваха от изчисляването на рейтинга, ето как става. Няколко групи, в които са подбрани различни хора/домакинства: гр.А, гр.В, гр.С1, гр.С2, гр.D, гр.Е, съответно на 4%, 9%, 22%, 29%, 28% и 9%. Гр.А/В е направена от комбинацията на гр.А и В и представя хора с по-високо образование и доходи. Групата е важна за рекламните компании, тъй като това са хора с възможности. Тоталът е сбор от всички групи. Не знаем коя е по-важна от двете, но за предаванията и сериалите е важно да имат добър процент и в двете. Но не е проблем, ако имат такъв само в една от групите и продължават с излъчването.

Нещо за панаира в Кан
http://www.ranini.tv/haber/1625/1/itv-inter-medyanin-geleneksel- … a-damgasini-vurdu

Това старо ли е ново ли е? newsm78 Незнанието на езика ме постава в смешна ситуация Joy
.

Последна редакция: сб, 18 окт 2014, 14:16 от eligeda

# 40
  • София
„Kadim Dostum”, 8. Bölüm – „Старият ми приятел”, 8-ми еп. – фрагман:
22 октомври 2014 г.; 19:45 ч.; FOX tv:

https://www.youtube.com/watch?v=m-YihxLDW4o
Джемиле – Ако ще светът да се срине, ако ще олелия до Бога да се вдигне, Ферзан е мой и ще остане мой!
Шюкрю Джавидан – Ей, Господи, дай ми търпение, бе! Дъщеря ми сега и този крак ли ще ми откъсне, бе?
Джемиле – Не разделяй тези, които се обичат!
Мюмтаз – Тези двамата, за това което притежават, до последната трошица, ей толкова малка поръчка ще получат!
Нуртен – В цял Мардин, толкова ли не остана никой, че намери този магаретар Билал?
Айсел – Истина е, Боже, … Билал.
Сюхейля – Ай-с-е-л!!!
Севги – Ти кога ще сключиш брак с мен?
Билал -  Какво да направя с теб?
Мюмтаз – Аз и ти сме едно цяло! Като Дона и Кихот!
Дениз – Ако не се омъжиш за него….
Хана – Бях на път всичко сама да си кажа!
Ферзан – Влюбвал ли си се? … И нека да избухва тоя скандал, любовта ще преодолее това, пък каквото ще да става…
„Старият ми приятел” с новия епизод, в сряда вечерта по телевизия ФОКС.

Хм, ами последната реплика във фрагмана е толкоз под носа и мустака на Ферзан изречена, че .... колкото и да ми се искаше да чуя края й .... мъничко го понагодих. Моля за снизхождение.

Ели, публикацията посочена в пост 39 е идентична с тази, чийто превод е в пост 28:
http://www.magazinci.com/icerikler/sinema/mahsundan-hayranlarina … k-jest_45868.html
Голям жест на Махсун към почитателите му!
За панаира в Кан:
http://www.ranini.tv/haber/1625/1/itv-inter-medyanin-geleneksel- … a-damgasini-vurdu
По време на панаира в Кан всяка година фирма ITV Inter Medya организира парти. Дописката е заради това парти и за да съобщи, че тази разпространителска фирма е започнала продажбите за тази година с новелите „Мръсни пари любов” (Kara Para Aşk), „Дървото на живота” (Hayat Ağacı), „Фатих – Харбие” (Fatih Harbiye), „Възраждане” (Diriliş) и „Къса пушка/Карабина” (Filinta), а по време на партито е показвала и анонси за въпросните поредици. Изброяват се и присъствалите деятели на турската телевисионна индустрия.
Това си е продажба „на зелено” - само първият и третият сериал са вече втори сезон на екран и с висок рейтинг. Вторият е запознал в началото на октомври, а останалите два - за тях изобщо няма и обявена още дата. Прави също впечатление и .... кои са телевизиите, които (ще) излъчват въпросните продукции и че разпространителската фирма ги предлага в пакет.

Вили, прочетох из линковете от пост 35, благодаря.

Има тук там информация, че поредицата „Любовта няма език” ще се излъчва по Star TV, въртят се и още две атрактивни имена из фенсайтовете, като нови попълнения в актьорския състав – Ирем Хелваджъоглу (İrem Helvacıoğlu) и Денисе Джаппеза (Denise Cappeza) – всъщност как се пише и произнася на български името на втората не съм сигурна, тя е италианка и от няколко години работи в Турция, професионална актриса и модел, играе в турски телевизионни новели.
И още един слух се разпространява – промоционалният клип/фрагман за „Любовта няма език” трябвало да се повия в рамките на настоящата седмица (т.е. до утре). Кое истина, кое не – скоро ще разберем.

Последна редакция: сб, 18 окт 2014, 22:14 от milena d

# 41
Здравейте, момичета. :hug: Heart Eyes

Този път патрона ни е изпреварил и ни е сервирал кафето.
günaydınn sabah kahveleri benden

и се е захванал за работа

Последна редакция: нд, 19 окт 2014, 11:24 от eligeda

# 42
 wavey

Последна редакция: пн, 20 окт 2014, 09:12 от didanka73

# 43
 Hug

Старият ми приятел, епизод 8, фрагман бг суб

# 44
Добро утро. Hug Heart Eyes

Желая на всички един ползотворен , успешен , хубав и усмихнат ден!!!И много късмет !!!

Последна редакция: пн, 20 окт 2014, 11:48 от eligeda

Общи условия

Активация на акаунт