"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 14

• 55 556
  • 717
  •   1
Отговори
# 120
Много е рано за тестове и др.имаш 13дни до М.първо виж дали ще ти дойде и тогава ще правиш тестове. Mr. Green

# 121
абсолютно рано е за тест! и аз смятам, че може даже в момента да си в О. ЛФ е 14дни (+/- 1 ден) , в много редки случаи е до 18-19дни. домашен тест се прави за най-сигурно при ден- два закъснение с първата сутрешна урина. т.е. и за симптоми и за тест е доста рано, щом очакваната дата на МЦ е 13.12. стискам палци в средата на декември да се похвалиш Wink

Последна редакция: пн, 01 дек 2014, 14:12 от Бубстър

# 122
Благодаря ви Simple Smile  Не знам дали идва О. ,но ми е много зле.. Ще изтрая някак до датата на М.,както и ще информирам 😊

# 123
Какво нещо...?нещо не те разбрах
На предишната страница съм писала, но никой не ми отговори.... Само да добавя, че след 4 дневно кафяво течение, днес вече капка от него няма... Дали пък наистина не е било имплантиране?

# 124
  • София
Здравейте. Аз съм кърмачка от 1г и 4м, без МЦ. По принцип с ММ въпреки това се пазим, но 2 пъти през последните два месеца не се пазихме. Изведнъж ми се отвори един зверски апетит, за 1 месец качих 3кг - нещо, което досега ми се е случвало веднъж в живота - при първата бременност.
Тази вечер направихме Clear test и Presto. Престото беше категорично отрицателно, но на клиър теста излезе една втора, която аз в началото игнорирах, защото приличаше по-скоро на петно и не беше до другата, ами в гланцираната част на лентичката, където са стрелкичките.  Аз мисля, че не съм бременна при това положение, вие какво ще кажете?

# 125
Добро утро,аз знам че когато кърмииш неможе да се забременее,но пак вземи тест ,а за кг.които си качила може да са от ядене.Повтори теста,и ако няма черта добре,ако пък има още по добре тъкмо не си забравила как се гледа бебе. Hug

# 126
може да се забременее, докато се кърми! така обаче, както описваш втората черта на мен ми звучи като изпарителна или дефектен тест. повтори тест с първата сутрешна урина Wink

# 127
♥ Жълтурчо ♥ , аз не съм многокомпетентна, нито съм била бременна до сега.
Чела съм за имплантационно кървене , че е около ден или максимум 2 дни, но знаеш,че при всички е индивидуално.
А мога да споделя личен опит с кървене, което не е менструално
   -единия случай беше преди 3 години , казаха ми че е от нерви, тогава наистина имах много притеснения;
    - втория е от миналия месец, 4 дни преди М получих еднократно кафеникаво зацапване, и вече бях много щастлива точно по описание беше като имплантация, но уви точно на датата на М ми дойде  Crossing Arms
Но това си е строго индивидуално за мен , при теб може да е за добро, успех  Hug

# 128
При всеки е различно,аз съм имала две бремености и съм нямала такова кървене но знам само,че това става при цветната бременост.Дано да е за добро. Peace

# 129
  • София
Направих още един тест тази сутрин -  EFN ... Sad Нищо, другия път.

# 130
Момичета вече ще се побъркам Cry как издържате да дойде датата на М...днес е 11 дни след овулация и след като на 7 и 8 ден имаше кафяво зацапване след това спря за 3 дни, от 5 дни усещам болки в корема и тапа болка в кръста, която не спира. Сега има съвсем бледо кафяво почти незабележимо и се чудя какво е сега това. Трябва да ми дойде на 7.12 и се чудя дали това не е сигнал Sad  Страх ме е да правя тест защото си мисля, че ще се разочаровам, а ако пусна кръвен тест утре дали ще се види? Моля ви за подкрепа, от 2006 година чакам това щастие Cry

# 131
Направи тест де какво чакаш,ако си бременна може и да покаже.Доколкото разбрах 8години чакаш да забременееш?това е много време,ходила ли си някъде да се допиташ,явно има причина.Дано сега да е станало от сърце ти го жел Praynigая

# 132
Ходили сме и двама и при Владимиров и в клиниката на Щерев и няма нищо...но и бебе няма. Утре ще видя дали няма да се засили това течение и ако няма в събота ще направя тест. Душичката ми трепери, а вътрешно с мен нещо се случва ама ще си покаже. Благодаря Heart Eyes

# 133
Жълтурчо, знам колко е трудно, но се опитай да изчакаш още малко (пътят на оплодената яйцеклетка до вгнездяването отнема между 6 и 10 дни и чак тогава започва произвеждането на чхг като приблизително на всеки 48 часа количеството му се удвоява). занимавай се с нещо, за да са ти максимално ангажирани мислите. не си го причиняавай сега теста, за да не е прекалено малко още количеството на чхг! стискам палци симптомите ти да са с шастлив двучертов резултат Simple Smile  Hug Hug Praynig Praynig
Радея, не се разочаровай, покрай празниците ще ти е заета главата и яма да усетиш даже кога ще стане малката точица  Hug

# 134
Освен течението нещо друго усещаш ли?гадене или нещо другоо,за болки ниско долу не би трябвало да ги има аз ако сьм още сега отивам на аптеката,няма да чакам...

Общи условия

Активация на акаунт