"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 14

• 55 554
  • 717
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте
Планираме бебе, този месец мисля, че улучихме овулация. Засичала съм, че лутеалната ми фаза е 13 дни, днес е 13-тия и утре трябва да ми дойде (поне предишните 3 месеца беше така, откакто я засичам). Днес реших да направя един тест за бременност и ми се струва, че виждам втроа много бледа. Но може и да се заблуждавам. Моля ако може някои да погледне и да каже какво вижда. Истината е че долу ниско ме боли корема все едно всеки един момент ще ми дойде...
Скрит текст:

P.S. имам един ранен аборт точно след чудене на втора бледа чертичка ли е, не е ли ....

# 106
Втора чертичка е Simple Smile
Стискам палци и тихичко честито Hug

# 107
Мерси, дано всичко да е наред .. нещо много почнах да се тревожа. Ще повторя след 2 дена пак. А с първа сутрешна урина ли да правя теста или не? Този го правих по средата на деня.

# 108
Имаш ли закъснение на цикъла?
Успокой се изчакай 4-5 дни закъснение и иди при добър лекар с хубав апарат да видите точицата.
Сутрешната урина има по-високо съдържание на хормона, затова казват да се прави сутрин.

# 109
Не, още дори нямам закъснение. Попринцип утре се пада да ми дойде. Но заради предния ранен аборт се тревожа толкова.
Отделно за петък имам час за профилактичен преглед при гинеколожката, която си ходя. Тогава и ще е 5-ти ден закъснение евентуално.
Освен да се стегна и да чакам, друго няма какво Praynig

# 110
  • София
Здравейте
Планираме бебе, този месец мисля, че улучихме овулация. Засичала съм, че лутеалната ми фаза е 13 дни, днес е 13-тия и утре трябва да ми дойде (поне предишните 3 месеца беше така, откакто я засичам). Днес реших да направя един тест за бременност и ми се струва, че виждам втроа много бледа. Но може и да се заблуждавам. Моля ако може някои да погледне и да каже какво вижда. Истината е че долу ниско ме боли корема все едно всеки един момент ще ми дойде...
Скрит текст:

P.S. имам един ранен аборт точно след чудене на втора бледа чертичка ли е, не е ли ....

И според мен има но е много бледа Когато цикълът се разлиава от 26 до 32 дни как измервам закъснение? Аз също имам ранен мисед аборт при бледа втора чертичка която се задържа след закъснението Ако и сега сед закъснението остане бледа имам ли поводи за притеснение? Не се увеличава достатъчно хормона?

# 111
Здравейте
Скрит текст:

И според мен има но е много бледа Когато цикълът се разлиава от 26 до 32 дни как измервам закъснение? Аз също имам ранен мисед аборт при бледа втора чертичка която се задържа след закъснението Ако и сега сед закъснението остане бледа имам ли поводи за притеснение? Не се увеличава достатъчно хормона?

Здравей, благодаря и за твоя отговор. Моя цикъл е както при теб - варира от 26 до 32. Аз също не знаех как да разбера кога е закъснение. Но след като почнах да си следя базалната температура + овулационни тестове, разбрах колко ми е дълга лутелната фаза. За нея знам, че тя не се променя. Та така установявам закъснение. За друг начин не знам как би могла да установиш.

# 112
  • София
Правих си 10 теста за овулация, всички бяха отрицателни, т.е. никога 2-та черта не се насищаше, правихме си секс все пак. Сега мисля да изчакам за втора плътна чертичка. Първото дете при един ден закъснение беше плътна. Второто, което е мисед във втори месец, така и остана бледа доста след закъснението. АГ-то каза, че няма връзка. Имам някакви признаци, но при миседа сума ти тестове минах докато тя розовееше все Simple Smile Тогава нямах възможност за кръвен тест.

# 113
Моля за извинение,но аз виждам само една черта.Може би недовиждам... Joy

# 114
Моля за извинение,но аз виждам само една черта.Може би недовиждам... Joy

Ми честно казано и аз на моменти виждам една, на моменти втора много бледа. Затова исках да събера повече мнения. Вкрайна сметка всичко опира до търпение и чакане Simple Smile

# 115
Аз знам,че трябва да има закъзнение и тогава тест,и пак не е много сигурно,защото не се знае кога си забременяла.Изчакай малко и повтори теста

# 116
Момичета, на никой ли не се е случвало нещо такова.... Sad Моля ви за мнение

# 117
Какво нещо...?нещо не те разбрах

# 118
Здравейте мили мами!
Чак ми е странно да пиша в тази тема,но ме човъркат въпросчета Flushed
С приятеля ми от 20 миналият месец и в продължение на девет дни,всеки ден и всеки път,любовта ни завършва с желание за бебче.. Flushed
Започнахме точно последният ден на МЦ,не съм смятала за овулации и прицизно спазване на план-график бебеправене.. Просто се случи и сега обръщам внимание на дните..
Следващият ми МЦ трябва да е на 13 дек., та въпроса ми е до тогава ли да чакам или мога и по-рано да си купя тест,въобще дали ще отчете? Странното е,че от вчера ми е зле.. Днес и температура си имам,вчера стомах и придърпване.. Не го отдавам на бременност,защото не мисля,че толкова рано и бързо може да се случи,макар че от вас разбрах,че невъзможни неща няма!
С нетърпение чакам отговорите ви newsm03 Благодаря! Heart Eyes

# 119
Здравейте мили мами!
Чак ми е странно да пиша в тази тема,но ме човъркат въпросчета Flushed
С приятеля ми от 20 миналият месец и в продължение на девет дни,всеки ден и всеки път,любовта ни завършва с желание за бебче.. Flushed
Започнахме точно последният ден на МЦ,не съм смятала за овулации и прицизно спазване на план-график бебеправене.. Просто се случи и сега обръщам внимание на дните..
Следващият ми МЦ трябва да е на 13 дек., та въпроса ми е до тогава ли да чакам или мога и по-рано да си купя тест,въобще дали ще отчете? Странното е,че от вчера ми е зле.. Днес и температура си имам,вчера стомах и придърпване.. Не го отдавам на бременност,защото не мисля,че толкова рано и бързо може да се случи,макар че от вас разбрах,че невъзможни неща няма!
С нетърпение чакам отговорите ви newsm03 Благодаря! Heart Eyes

Отвсякъде е рано за тест. Ако ПМЦ е бил на 20ти, то може още дори да не ти е минала Овулацията, продължавайте с опитите и успех! На "симптомите" не обръщай внимание

Общи условия

Активация на акаунт