"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 14

• 55 523
  • 717
  •   1
Отговори
# 90
Здравйте на всички и успех на тези, който са в очакване.
Знам , че е рано за моето запитване , но е странно това , което ми се случи. Малко е подобно със случая на katentse.. Днес ми е датата за МЦ . От седмица имам силни болки ниско в корема и кръста, болката спря напълно  вчера и от вчера все едно няма да ми идва въобще никакви симптоми . Гърдите съвсем леко ме наболяват от вчера, но не са променили големината си. Знам, че е рано , защото още нямам закъснение , но дали е възможно да съм бременна след като ми спряха болките?

# 91
  • София
Ако сте паравили опити около датата на овулацията е напълно възможно да си бременна. Не обръщай голямо внимание на симптомите, защото те често подвеждат. Изчакай няколко дни закъснение и си направи тест. Ако не можеш да чакаш, направи още днес. Успех!

# 92
Здравейте! На 25.10 ми дойде , на 30.10 ми свърши, по моите изчисления трябваше да ми дойде на 22.11. Правих секс на 11.11, с презерватив, като след края на половия акт разбрахме, че презерватива е скъсан. Аз обаче не съм усетила дали е свършил в мен или не е, колкото и смешно и глупаво да звучи почнах да се оглеждам какво точно тече от мен, на какво мирише и прочее.. е, на сперма си миришеше, но това пак не е гаранция според мен, че е свършил в мен, може като го е вадел и да се е разляло по ср. ми устни... решихме все пак да пия хапче за всеки случай. Изпих го на 12.11 към 18:00 часа или около 20 часа след случката. Нямах никакви видими странични ефекти, като гадене, зацапване и т.н. Днес обаче е 25ти , а на мен още не ми е дошло, леко съм притеснена.. на 21 правих тест, от онези най-обикновените ( беше отрицателен ) .. Нека пилите ЕСКАПЕЛ да споделят, според тях има ли повод за притеснение при мен.. На 20 години съм  Simple Smile Да допълня и че пия лекарства, но започнах да ги пия от 13ти, тоест дена след като пиХ ЕСКАПЕЛ, не са антибиотици, едното е противоалергично, другото за кашлица и тем подобни , а от 17ти пия и антибиотик, за това мисля, че закъснението може да се дължи и на лекарствата. Колко още да изчакам за гинеколог още и има ли причина да се шашкам изобщо или всичко си е нормално  ? Благодаря предварително  Hug

# 93
Ескапел е хормонален препарат. Мисля, че е нормално да има закъснение. То засега според написаното е 3 дни. Закъснявало ми е по седмица без да съм пила хапчета  Peace А ако все още се притесняваш дали не си бременна - не си  Peace

# 94
  • Germany
Ескапел е хормонален препарат. Мисля, че е нормално да има закъснение. То засега според написаното е 3 дни. Закъснявало ми е по седмица без да съм пила хапчета  Peace А ако все още се притесняваш дали не си бременна - не си  Peace

+1 Peace

# 95
наистина ескапел е доста силен хормонален препарат, той пречи на оплодената яйцеклетка да се закрепи и я изхвърля с менструланото кървене (поне това знам аз). не мисля, че си бременна. ти си си направила страхотно комбо - ескапел, лекарства, антибиотик, смяна на сезони, стрес.... няма как да не ти закъснее при такова положение. не се шашкай и изчакай да ти се нормализира сам цикъла. не те съветвам да прибягваш към други такива хормонални препарати в следващите 6 месеца, дори година, защото побъркват организма и водят до хормонален дисбаланс. не съм лекар, но това са ми наблюденията. ако обаче, ще си по-спокойна си иди на лекар, за да ти го потвърди Simple Smile и следващия път се пазете повече и най-вече пази организма си, защото, когато дойде време да искаш вече деца, може да си блъскаш главата защо не си се грижила за себе си повече (това не е упрек, а доброжелателен съвет, дано не съм била разбрана погрешно!) Wink

# 96
Моят случай е такъв: Пих алкохол приятеля ми също, малко по-късно се случи гафа, но понеже алкохола може да неутрализира ефекта решихме да изчакаме малко и го пих около 7 часа по-късно. Сега съм много притеснена, дайте ми мнение !

# 97
Моят случай е такъв: Пих алкохол приятеля ми също, малко по-късно се случи гафа, но понеже алкохола може да неутрализира ефекта решихме да изчакаме малко и го пих около 7 часа по-късно. Сега съм много притеснена, дайте ми мнение !
аз лично не разбирам много въпроса ти - какво си пила, какво визираш под "гафа" и работите ли за бебе  newsm78 newsm78 newsm78

# 98
аз лично не разбирам много въпроса ти - какво си пила, какво визираш под "гафа" и работите ли за бебе  newsm78 newsm78 newsm78

Значи питам има ли вероятност хапчето да нее е подействало????? Не работим за бебе и как какво разбирам под гафа,  в случея

# 99
мисля, че е нормално да попитам какво разбираш под "гаф", защото темата е в група ИСКАМ БЕБЕ, следователно тук не квалифицираме с такива думи и всички дебнем с нетърпение 2те чертички. не знам дали някой може да ти отговори на въпроса, без да си направила тест, да има закъснение или симптоми. чувала съм, че ескапела са силни препарати (имат желаното действие в първите 24 часа след половия акт почти със сигурност)и едва ли има бременност, тъй като възпрепятстват закрепянето на оплодената яйцеклетка към стената на маткат. щом ще е нежелана бременност, ти желая негативен тест Simple Smile

# 100
Здравейте! Бих искала да попитам нещо, а предполагам, че не това е правилната тема, но поне има нещо общо. Настина ли хормонът FSH  е показателен за яйчниковия резерв? Някой запознат ли е, за да обясни накратко?!
Никой не ти е отговорил и предполагам, че вече си открила информация, но все пак. FSH е фоликулстимулиращ хормон, който може да е показателен за яйчниковия резерв, НО. Първо той се мени в различните цикли; само по него не може да се заключи, че има изчерпване - необходимо е да се изследват също така АМХ и инхибин Б + преглед с УЗ около 3 ден, за да се преброят антралните фоликули. По принцип стойности над 10 обикновенно показват, започнал процес.

# 101
Здравейте настоящи и бъдещи мами. И аз се записвам в списъка с чакащите за така желаните две чертички. Успех на всички Hug  bouquet

# 102
Здравейте настоящи и бъдещи мами. И аз се записвам в списъка с чакащите за така желаните две чертички. Успех на всички Hug  bouquet

Това не е тема за чакащи Simple Smile а за въпроси.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=811486.new#new заповядай в тази, ако искаш  Peace

# 103
тест на коя фирма ще пропоръчате ?

# 104
Мине се не мине и аз се появявам тук Laughing Ама аман от аномалии. На 9.11 ми беше МЦ на 13 и 14.11 правихме опити , на 18тия ден след МЦ, или по-ясно казано 6-7 дни след ОВУ имах розово течение само като пишках като имаше като сопол ама с кървави нишки Embarassed на следващия ден това течение на следващия ден стана кафяво, днес го има отново, като това е съчетано със много силни болки ниско долу и в краста, като при М... 10дни преди цикъл съм ( на 7.12) трябва да ми е датата на М. Цикъла ми е през 28 дни
Та въпроса ми е възможно ли е да е имплантация ама 3 дни зацапване не е ли много? Или просто ме мъчи да ми дойде 10 дни по-рано.....

Общи условия

Активация на акаунт