"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 14

• 55 516
  • 717
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте:)цикъла ми закъснява с 3 дни имах симптоми малко преди датата след това отшумяха...останаха само големите гърди и напрежението... А и едно гадно течение

След като си в закъснение, прави тест! Дано да е това, което искаш! Hug

Честито на Дара и Кира! Лека и безпроблемна бременност с най-прекрасния пухкав финал ви желая, момичета!  bouquet

Правих бледа втора черта това от снощи... Тази сутрин престо и нищо .... Ще изчакам още и ще повторя пак а странно е че пмс изчезна. Принципно пробвах с много топъл душ защото винаги се е получавало.. Обаче пак няма цикъл.. А ще се радвам и да не идва де Simple Smile

# 76
Здравейте:)цикъла ми закъснява с 3 дни имах симптоми малко преди датата след това отшумяха...останаха само големите гърди и напрежението... А и едно гадно течение
направи тест! аз имах кошмарно течение преди да разбера, че съм бременна, но имай впредвид, че не винаги можеш да разчиташ, че симптом при една жена е симптом и при теб! Rolling Eyes добави и факта, че при смяна на сезоните, стрес, прием на антибиотик или други лекарства, дори прием на някой чай могат да пообъркат цикъла. надявам се да са най-хубавите  EFP и да изкараш безпроблемна лека  pregnant събери смелост и направи тест  Hug

# 77
  • Germany

Правих бледа втора черта това от снощи... Тази сутрин престо и нищо .... Ще изчакам още и ще повторя пак а странно е че пмс изчезна. Принципно пробвах с много топъл душ защото винаги се е получавало.. Обаче пак няма цикъл.. А ще се радвам и да не идва де Simple Smile

В случай, че има втора черта, макар и бледа, значи има бременност. Може, обаче, и да е била изпарителна. Розова ли беше?

Повтори теста, а ако все още не си сигурна, пусни кръвен. Peace

# 78

В случай, че има втора черта, макар и бледа, значи има бременност. Може, обаче, и да е била изпарителна. Розова ли беше?

Повтори теста, а ако все още не си сигурна, пусни кръвен. Peace

Не точно розова нз и аз каква ... Но сутринтпук нямаше нищо

# 79
Ако отида да си взема тест какво ли ще покаже

# 80
  • Germany
Може и да е била изпарителна.
Най-добре си направи още един уринарен още сега. Щом си в 3-ти ден закъснение, няма нужда да е с първа урина според мен. Ако продължаваш да не си сигурна в резултата, най-сигурно е да си направиш кръвен. Ако няма нито положителен тест, нито М - лекар.
Иначе, нарушения в цикъла може да има по безброй причини, включително промени във времето, стрес и т.н.

# 81
Може и да е била изпарителна.
Най-добре си направи още един уринарен още сега. Щом си в 3-ти ден закъснение, няма нужда да е с първа урина според мен. Ако продължаваш да не си сигурна в резултата, най-сигурно е да си направиш кръвен. Ако няма нито положителен тест, нито М - лекар.
Иначе, нарушения в цикъла може да има по безброй причини, включително промени във времето, стрес и т.н.

Сега правих тест нищо Sad

# 82
  • Germany

Хм, значи може и изпарителна да е била. Ако до няколко дни не дойде М, бих ти препоръчала да идеш на лекар.
Стискам палци другия месец да е вашия! Hug

# 83
Имам някакво гадене и ме приболва корема долу ниско все едно ще ми идва цикъла..... но не течение е само

# 84
  • Germany
Не се предоверявай на симптоми, обикновено са или заради наближаващ М или внушение. Аз съм с много редовен М, нямам МПС или поне не кой знае какви симптоми, но понякога, особено когато се сменя времето, ми се е случвало да ми е лошо, да ми се гади от миризми, храна, цигари, кафе и т.н. И после си ми идва на време или след 1-2 дни закъснение. Надявам се при теб да има повод за радост, но не се пренавивай, за да не се разочароваш после. Иначе, ако все пак не идва и мислиш, че е станало, просто направи кръвен и ще решиш дилемата.  Peace
А овулацията засечена ли е? Бебеправили ли сте тогава? Thinking

# 85
Здравейте момичета !
Това ще ми е първата публикация във форума! Няма да навлизам в много подробности, така че ще обясня накратко ситуацията ми. От 6 месеца спрях да взимам противозачатъчни и правим опитити за бебе. До сега цикълът ми е редовен(28 дни) , само с едно изключение от 2 дни закъснение . Този месец имам вече седмица закъснение, но и 3 отрицателни теста ( последният беше на 5 ден от закъснението) . Точно преди датата на МЦ имах ПМС симптоми, които постепенно отшумяха и сега от време на време имам леко придърпване в яйчниците( повече от дясната страна ) и чуствителни гърди .
Някой ако може да сподели мнение ще съм благодарна , защото няма да мога да си направя кръвен тест до петък , а ако домашният тест се окаже отново отрицателен ще се объркам тотално !
Благодаря ви предварително !

# 86
При три отрицателни теста след закъснение не бих се надявала аз лично, а бих си записала час за лекар.

# 87
  • В един копнеж!
Здравейте! Бих искала да попитам нещо, а предполагам, че не това е правилната тема, но поне има нещо общо. Настина ли хормонът FSH  е показателен за яйчниковия резерв? Някой запознат ли е, за да обясни накратко?!

# 88
Това е най- точното решение при всички положения , но няма да имам възможност да отида чак до петък 😤инъче точно преди месец и половина бях на гинеколог и всичко беше абсолютно нормално .

# 89
Здравейте момичета !
Това ще ми е първата публикация във форума! Няма да навлизам в много подробности, така че ще обясня накратко ситуацията ми. От 6 месеца спрях да взимам противозачатъчни и правим опитити за бебе. До сега цикълът ми е редовен(28 дни) , само с едно изключение от 2 дни закъснение . Този месец имам вече седмица закъснение, но и 3 отрицателни теста ( последният беше на 5 ден от закъснението) . Точно преди датата на МЦ имах ПМС симптоми, които постепенно отшумяха и сега от време на време имам леко придърпване в яйчниците( повече от дясната страна ) и чуствителни гърди .
Някой ако може да сподели мнение ще съм благодарна , защото няма да мога да си направя кръвен тест до петък , а ако домашният тест се окаже отново отрицателен ще се объркам тотално !
Благодаря ви предварително !

с риск да ти дам напразни надежди - има жени, при които домашния тест не отчита и след седмица закъснение. НО това са много редки случаи за съжаление. Иначе е нормално да ти се разбърка леко цикъла от смяна на времето, сезоните, средата, стрес, медикаменти, диети, промяна в хранителен режим и т.н. все пак ти стиска палци да имаш  EFP и да имаш все още ниски нива на чхг  Praynig изчакай още 2 дни (на всеки 48 часа горе долу се удвоява нивото на чхг ) и пробвай с възможно най-чувствителния тест със сутришната урина Wink

Общи условия

Активация на акаунт