"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 14

• 55 505
  • 717
  •   1
Отговори
# 60
  • Germany
Щом има втора чертичка, значи си бременна! Доколкото знам, такова зацапване е нормално около датата на МЦ (щом е само зацапване). Аз лично обаче, нямам опит, затова нека и по-компетентните се включат. Според мен не се е видяло нищо, защото е рано. Ако искаш да си сигурна, че нещата се развиват добре, направи си кръвен тест и повтори след 48 часа, за да проследиш нарастването на ЧХГ.
Тихичко честито, лека и безпроблемна бременност ти желая.   bouquet

# 61
Здравейте момичета!!!
Не мога да повярвам,че отново съм тук....Но за съжаление не за хубаво, в смисъл, както виждате в подписа ми имам 2 девойки и последното, което искам е 3-то дете...По скоро съм притеснена....Така....Миналия месец бях болна и изпих 2 антибиотика, почти един след друг и респективно ми дойде 6 дни по-рано. Само да уточня, че съм точна като швейцарски часовник...на 28 дена. Това очевидно беше от антибиотика, но....сега е 34-ти ден, а го нямааааа.... Confused Сутринта правих тест, не видях 2-ра черта....макар че като си спомня тия двете моите какви въображаеми чертички бяхаааа  #Crazy И сега съм в чуденка....дали е възможно да си ми дойде по стария график, така да се каже или пак е от антибиотика????  bouquet

# 62
По скоро е от времето,а пък и теста щом показва значи няма да си бременна,споко не се паникьосвай,пък и да си какво ще си го изгледаш.. Wink

# 63
Здравейте,
При мен ситуацията е следната:последния ми цикъл беше на 10.10 . 2014, цикълът ми е с различна продължителност. Вчера си направих тест за бременност, почти веднага се видя втората чертичка, макар и бледа. По обяд имах леко ръждиво течение, което почти веднага спря. Ходих на гинеколог, прегледа ме, но не видя нищо. Предположи, че е рано.  Днес си направих втори тест, отново с бледа втора черта.Не знам дали да се зарадвам или... особено с това ръждиво зацапване
Ммм, аз след първия тест не издържах и отидох да си пусна кръвен. Crazy Понеже беше късничко вчера, резултатите ми ще излязат след 7:30 тази вечер и ще си ги видя в интернет. Mr. Green Съвсем съм се побъркала.
Аз нямам зацапване, но от 2-3 дни усещам придърпване и пробождане ниско долу (от време на време де). Неприятно е и ми изкарва акъла като се случи да е по-силно.
Ако има попадение на кръвния утре сутрин звъня на лекарката, за да си запазя час

# 64
Излязоха резултатите от кръвния тест - 473,7 при норма 5 newsm47
Днес ще се обаждам да си запазя час за преглед, но чак за другата седмица, за да мога да спазя 10-те дни от закъснението. Стискайте палци всичко да е наред  Praynig

# 65
Поздравления за Кира , много се радвам , когато някоя се окаже бъдеща мама   bouquet
Доколкото двете черти щом ги има , сигурно си бременна, но както казват деугите кръвния е най-сигурен Simple Smile

# 66
Поздравления и от мен!Желая безпроблемна бременост на Кира.

# 67
Хммм...и днес го няма....7 дни закъснение.... newsm78 Утре сутринта със сигурност ще правя нов тест, ама се чудя какъв?!?  Rolling Eyes Четох, че Престо са по-чувствително, но пък дават доста често разни изпарителни черти....

# 68
Здравейте мами,
Послушах съвета и отидох да си направя кръвен тест . Сега проверих резутата 714,80  Blush.

# 69
Честито dara82! bouquet

Благодаря ви Heart Eyes Дано всичко да мине безавариино. За съжаление имаше свободен час чак за 02.12, та ще си почакам още малко.

При мен сега се заформи друг проблем... Снощи започна да ми избива мъдрец (за пореден път). От години пробива по-малко от време на време, но по неподходящ момент не можеше да избере. Sick Боли ме зверски - едва преглъщам и говоря, не мога да се усмихвам, не знам как ще ям... И най-гадното е, че нищо не мога да направя. Говорих с една фармацефтка и тя ми каза, че мога да пия парацетамол или аналгин, но само ако умирам. Всъщност, си е напълно логично, но аз се надявах на някакво магическо хапче. Ако някоя от вас е чувала за ефективен начин за обезболяване, освен жабурене с ракия или лайка, да сподели, моля. Ракията ми помага само за 10-тина минути, а лайката я чакам да се накисне Sad

# 70
честито на Дара и Кира  Hug Hug Hug Hug лека и безаварийна бременността, девойки!
иначе наистина е много кофти с мъдреца, но ще отмине за няколко дни! стискай и не пий нищо, сега е повече от опасно да приемаш, каквито и да е медикаменти! повтаряй си за какво или по-скоро за кого го правиш!!! надявам се скоро да се оправиш, за да започнеш да се наслаждаваш на новината!!! Praynig Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 71
Я да питам още нещо - джи-пи-то днес ми каза да пия фолиева киселина и витамини за бременни. Ама аз гледам, че във въпросните витамини има и фолиева киселина 400мг. При това положение да пия ли и фолиева отделно? Нямам директна връзка с АГ, а часът ми е чак след 2 седмици, така че няма как да питам нея.

# 72
Я да питам още нещо - джи-пи-то днес ми каза да пия фолиева киселина и витамини за бременни. Ама аз гледам, че във въпросните витамини има и фолиева киселина 400мг. При това положение да пия ли и фолиева отделно? Нямам директна връзка с АГ, а часът ми е чак след 2 седмици, така че няма как да питам нея.

Дневната препоръчителна доза фолиева киселина е 400мг, така че щом я има във витамините не е нужно да приемаш допълнително Wink

# 73
Здравейте:)цикъла ми закъснява с 3 дни имах симптоми малко преди датата след това отшумяха...останаха само големите гърди и напрежението... А и едно гадно течение

# 74
  • Germany
Здравейте:)цикъла ми закъснява с 3 дни имах симптоми малко преди датата след това отшумяха...останаха само големите гърди и напрежението... А и едно гадно течение

След като си в закъснение, прави тест! Дано да е това, което искаш! Hug

Честито на Дара и Кира! Лека и безпроблемна бременност с най-прекрасния пухкав финал ви желая, момичета!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт