"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 14

• 55 489
  • 717
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте отново! Днес станаха 2 дни от закъснението и от МЦ няма и следа.  Нямам особени неразположения,  освен болките в гърдите и леки пробождания долу в ляво всякаш ще ми идва,  но по-слабо. Не смея още да си направя тест,  защото ме е страх от разочарованието при вида на една черта.  На какво според вас може да се дължи закъснението, освен на евентуална бременност?  До сега никога не ми е закъснявало с 2 дни!
П.С. Хубав ден на всички!

# 46
  • В един копнеж!
Промяна в сезоните, смяна на времето...

# 47
Никога не съм имала такива проблеми, въпреки смяната на сезоните.  Е, винаги има първи път.  Дано е за добро!  Simple Smile

# 48
  • Стара Загора
Здравейте нова съм в темата ,за това малко предистория.
Имам детенце на 1.3год. все още кърмаче,суче около 2-3пъти на ден.МЦ ми се възстанови точно на рожденния му ден 07.08 2014. оттогава ми идва редовно на 29-тия ден.Последния МЦ ми беше на 03.10 -закъснява ми 3 дни.Не сме планувала за сега бременност ,но този месец имам натрапчивото чувство ,че има нещо.Най -вече за това, че около седмица след очакваната О и на датата ,когато трябваше да ми дойде имах силни менструални болки, точно така беше с първата ми бременост.Другото по необичайно е увеличената кърма.
Вчера си правих ТБ(по обяд) ,който беше отрицателен.С първата ми бременост показа пол.резултат чак след 1седмица закъснение.
Въпросите са ми  -(извинете ако звучи глупаво)-може ли кърменето да окаже влияние на теста?
Кога отново да направя тест?
Важно ми е да знам по-рано, ако трябва да намаля носенето на ръце.
Много благодаря  bouquet

# 49
Аз пък искам да попитам бременните и майките- разстройството може ли да е признак за бременност ?? Вече няколко дни го имам само сутрин, без да ме боли корем, без да съм яла нещо развалено. За гадене, болки и умора може да си внушавам, ама за това не!  Laughing
В неделя чак ще правя тест, а как не ми се чакаааааааа  Sad

# 50
Здравейте мами /бъдещи и настоящи/! Hug
За първи месец съм без противозачатъчни. Лекарката изрично ми каза, че мога да ги пия година без прекъсване и после трябва да направя 1-2 месеца почивка. С ММ решихме, че няма да почвам втори цикъл, а ще правим опити за бебче. Говорих с лекарката - каза, че няма проблеми да почнем опити от първия месец без противозачатъчни, но задължително трябва да пия фолиева киселина. Така и направих.
Попринцип вчера трябваше да ми дойде... Поне по план-график от противозачатъчните. Преди да започна да ги пия пак беше горе-долу през същия период (плюс-минус ден два). Обаче аз даже нямам обичайните симптоми... И започвам да си мисля, дали пък не е станало от първия път newsm78
Не знам какво да очаквам след спиране на противозачатъчни. Това ми беше за първи и последен път май. Сигурно е нормално да има някакви промени в цикъла ми. Някоя от вас сблъсквала ли се е с такова нещо? Може ли да ми кажете какво горе-долу мога да очаквам? И има ли смисъл да правя тест преди да минат 5 дни от закъснението?
Здравй. Аз след спиране на противозачатучни забременях Simple Smile правила съм 2 теста на 16 ден от закъснението и са показвали една черта. Имай търпение и по изчакай малко. Аз нямах никакви симптоми за бременност. Успех

# 51
Здравейте мами /бъдещи и настоящи/! Hug
За първи месец съм без противозачатъчни. Лекарката изрично ми каза, че мога да ги пия година без прекъсване и после трябва да направя 1-2 месеца почивка. С ММ решихме, че няма да почвам втори цикъл, а ще правим опити за бебче. Говорих с лекарката - каза, че няма проблеми да почнем опити от първия месец без противозачатъчни, но задължително трябва да пия фолиева киселина. Така и направих.
Попринцип вчера трябваше да ми дойде... Поне по план-график от противозачатъчните. Преди да започна да ги пия пак беше горе-долу през същия период (плюс-минус ден два). Обаче аз даже нямам обичайните симптоми... И започвам да си мисля, дали пък не е станало от първия път newsm78
Не знам какво да очаквам след спиране на противозачатъчни. Това ми беше за първи и последен път май. Сигурно е нормално да има някакви промени в цикъла ми. Някоя от вас сблъсквала ли се е с такова нещо? Може ли да ми кажете какво горе-долу мога да очаквам? И има ли смисъл да правя тест преди да минат 5 дни от закъснението?
Здравй. Аз след спиране на противозачатучни забременях Simple Smile правила съм 2 теста на 16 ден от закъснението и са показвали една черта. Имай търпение и по изчакай малко. Аз нямах никакви симптоми за бременност. Успех
Миналият месец ми дойде, но сега май уцелихме точно ову и "потрудихме" няколко поредни дни. Не съм се побъркала, че трябва да стане веднага, особено като се има предвид, че се опитваме едва за втори месец. Наясно съм, че вероятно ще мине повечко време. Но би било хубаво да получа такъв подарък за РД Heart Eyes След 10-тина дни ще видим

# 52
Момичета моля Ви дайте ми съвет какво да правя😰Закъсня ми три дни  а днес мислих да си права тест обаче имам някакво зацапване.Не е като обикновения ми цикал но все пак го има.С първата ми за съжаление неуспешна бременост има закъснение но не и зацапване.Да знам че всяка бременост е различна но сам много обаркана 🙍незнам какво да правя.дали да изчакам и тогава да хода на лекар или да отида още днес?Не ми се ходи за да не се надявам напразно защото от 7 месеца правим опити и все нестава.Моля дайте ми съвет....

# 53
Момичета моля Ви дайте ми съвет какво да правя😰Закъсня ми три дни  а днес мислих да си права тест обаче имам някакво зацапване.Не е като обикновения ми цикал но все пак го има.С първата ми за съжаление неуспешна бременост има закъснение но не и зацапване.Да знам че всяка бременост е различна но сам много обаркана 🙍незнам какво да правя.дали да изчакам и тогава да хода на лекар или да отида още днес?Не ми се ходи за да не се надявам напразно защото от 7 месеца правим опити и все нестава.Моля дайте ми съвет....

Купи два теста и ги направи и двата. Или, за да си сигурна си направи кръвен тест - утре ще имаш резултати. Ако тестовете са отрицателни и цикълът ти не е нормален след няколко дни отиди на лекар. И без това не съм сигурна, че при три дни закъснение ще види нещо.

# 54
Сега ще кажете, че сън не спя, ама трябваше да ставам рано и без това...
След "двудневно закъснение" се реших да си направя тест (преди около 15мин). Закъснението е в кавички понеже при мен винаги цикълът е +/- 1-2 дни, та реално може и да няма закъснение. Освен това ми е толкова нервно от една седмица, че и от нерви може да е закъснението. Ама си викам "'Що пък да не проверя? За 3 лева... Къде ли не съм ги дала". И на седмата минута имам втора бледа черта... Да направя ли още един тест след 1-2 дни или направо да се обаждам на АГ?

# 55
Повтори теста, според мен Simple Smile Успех!

# 56
Купи втори тест и повтори днес.  bouquet

# 57
според мен изчакай 48 часа и повтори теста  Rolling Eyes  Naughtyима някои тестове, пи които се появяват изпарителни линии, но има и вариянт нивото на чхг да е все още ниско и затова да е нужно повече време, за да се отчете от тест (при мен лично беше така)  стискам палци  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 58
Понеже нямам търпение ще отида по късно днес до лабораторията за кръвен тест... Simple Smile

# 59
Здравейте,
При мен ситуацията е следната:последния ми цикъл беше на 10.10 . 2014, цикълът ми е с различна продължителност. Вчера си направих тест за бременност, почти веднага се видя втората чертичка, макар и бледа. По обяд имах леко ръждиво течение, което почти веднага спря. Ходих на гинеколог, прегледа ме, но не видя нищо. Предположи, че е рано.  Днес си направих втори тест, отново с бледа втора черта.Не знам дали да се зарадвам или... особено с това ръждиво зацапване

Общи условия

Активация на акаунт