Чудна зима се задава, с под елхата изненада! - Тема 95

• 22 001
  • 715
  •   1
Отговори
# 705
Mного ми хареса! Heart Eyes
Скрит текст:
Декември е уют. Кори от портокали. Пукащи дърва. Запалени свещи. Червено вино. Понякога розе. Тихо пиано. Вълнен шал и дебели чорапи. Първи сняг. Декември е грижа. Внимание и мисъл към най-любимите ти хора. Подаръци. Изненади. Срещи. Топло мляко с канела. Писма картички. Очакване. Декември е искри и фойерверки. Блясък по улиците, в очите. Светлини. Декември е (равно на) сметки. Разплащаме се с 365 дни случвания и пропускания. Всичко онова, което сме можели да бъдем, а не сме. Всяка неказана дума и закъснял жест. Онзи телефонен разговор, който пропуснахме. Пътуването, което не направихме. Работата, която не приехме. Думите, които не казахме. Декември е обещания. Наравно стари и нови. Да бъдем по-добри. По-щедри. По-благодарни. Да мечтаем повече. Декември е поглед навътре. Носталгия по детството. По това какви бяхме, какво търсихме, в какво вярвахме. По приказки с щастливи начала, не краища. По онова утре, което все търсим и все не стигаме. Декември е всичко в едно. Най-студеният и най-топлият месец. Най-пълният с хора и най-самотният. Едновременно край и ново начало. Прошка. Декември идва и си отива като сън. Всяка година се питаш кога пак стана Декември. Никога няма да разбереш."

# 706
Ванесита, стиснати палци и от мен.
Хихихи, момичета, може и със забременяването да нямам напредък, но по отношение на мъжо, има такъв. Днес даже се заинтересува да види тест за бременност и какво трябва да се види, че да е положителен  Mr. Green
Тоя дето го направих днес беше от писалките, та му го давам да го разгледа и той малко стреснато- ама ти сигурно си пишкала върху него- хахаха. Успокоих го милия, че не пипа нищо напишкано и по инженерному го разгледа обстойно. Ха дано да ни е на късмет че вече малко повече интерес проявява  Simple Smile
За другия месец може даже да разчитам и на голям ентусиазъм от него, че може да си направим девичка, а това е неговата зодия  Wink

# 707
Момичета, ще пусна тази вечер новата тема.
Само да стигнем края на тази, хахахха.
Например Есенчето или някой друг кулинар, може ли да ми прати рецепта за сладки, ноооо  Naughty изключително лесни за човек като мен, който хич, ама хич го няма в пекането, тортите и т.н. И ако имате някоя идея, моля да ми я споделите, може и на лични.

Благодаря на всички за стиснатите палци.

П.П. Маце   Hug Hug Утре ще ти се явя на отчет.  Whistling

# 708
Ванеситаfingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed стискам палци и чакам новини Simple Smile
Аз сега стоя и си мисля, как ще издържа чак до четвъртък за резултата от Прогестерона и че ако бях си пуснала сама изследването сигурно до сега щях да имам резултат. А тая кой знае в коя лаборатория ще ми запрати кръвчицата. На всичкото отгоре 4.12. - четвъртък е Варвара, и само да не ми върви през новата година да ходя по доктори...Дано поне резултата е добър Praynig

И аз подкрепям предложението за лесна рецепта на сладки и прочие  Peace

bananarama, много е хубаво това, което си публикувала за Декември  newsm10

anadara, стискам палци да стане от първия път fingerscrossed

# 709
Не се чудете забъркайте едни меденки аз правя по тази рецепта и стават чудесни http://www.receptite.com/%D1%80%D0%B5%D1%86%D0%B5%D0%BF%D1%82%D0 … %BD%D0%BA%D0%B8-2
   chef
Тази година ще пробвам и тези чувала съм че са страхотни ! http://sunshineskitchen.com/brownies-cookies-with-chocolate-and-nuts/

# 710
  • София
Ръс, ръс и от мен прашец, всичко е наред, започва да расте коремчето сякаш, установих, че не мога да го "глътна"  Laughing Стърчи си под пъпа.

# 711
 newsm79 newsm79 newsm79 Витаминка много хубави новини за напред още много такива да има  Hug Heart Eyes

# 712
Lqstovichka, изглеждат супер тези меденки, ще ги пробвам Simple Smile
Витаминка  Hug  bouquet Hug
Събирам прашец, след всичките негативни емоции днес, напук украсих коледната елха и събирам прашеееец  newsm75 newsm28 newsm79

# 713
Витаминка браво и нека все така да си щръква и расте, а на теб честита нова седмица  Hug
Лястовичка имай милост.... мммм сега ще печеш и от двете  Crazy  hahaha

# 714
Витаминка браво и нека все така да си щръква и расте, а на теб честита нова седмица  Hug
Лястовичка имай милост.... мммм сега ще печеш и от двете  Crazy  hahaha
Да ще пека 2 вида но 5 дена преди Коледа се печат за да омекнат така че около 20 ще ви кача снимки да видите какво е станало   chef Hug

# 715

Общи условия

Активация на акаунт