Чудна зима се задава, с под елхата изненада! - Тема 95

• 22 008
  • 715
  •   1
Отговори
# 690
Бананарама на мен в Щерев ми казаха да пия Инофолик. Peace

Момичета, може ли едни стиснати палчета за мен. Много ми е спечено за утре...

# 691
sweety Мерси за прашеца, Смуквам си .
Теди честито!   bouquet
Ванесита силно стиснати палци имаш от мен.

# 692
Vanesita - и от мен стиснати палци!   fingerscrossed

Sweety - мерси за прашеца! Смуквам!

# 693
Ванеситка стискам и аз ! Peace

# 694
Здравейте, както се представих в една друга тема, от този месец и ние с любимия започнахме да работим усилено за нов член на младото ни семейство.  Grinning
Напълно наясно съм, че ще сме големи късметлии ако успеем от първия месец, но много ми се иска за Коледа да поднеса един положителен тест на половинката  Blush

# 695
  • Plovdiv
Ми то е много странно зацапване, като пишкам нямам нищо по хартията, а само по ежедневната(съжалявам за натурализма). Не е постоянно пред седмица и сега пак за ден-два. Но спре ли правя тест максимум петък ако няма никой до тогава.

Мен липсата на симптоми много ме притеснява, да не се окаже нещо по-сериозно. Четох какви ли не страхотии в интернет Simple Smile

андара, добре дошла и по Коледа стават чудеса Simple Smile

# 696
Лоли, по принцип не съм зa рaнни тестове, обaче в твоя случaй си мисля, че е добре дa нaпрaвиш, все пaк си в зaкъснение и ще ти кaжa зaщо. Aко имa бременност и зaцaпвaнето е от товa, вероятно е или имплaнтaция нa къснa. О или по-ниски стойности нa прогестерон, товa в общия случaй, рaзбирa се, имa и други вaриaнти, и aко се знaе от по-рaничко, може дa сенпие прогестеронов препaрaт, зa дa сд зaкрепи добре плодния сaк. Рaзбирa се, ще нaпрaвиш кaквото решиш и кaкто го усещaш, но просто дa дaм и тaзи гледнa точкa. Peace

# 697
Ванесита, fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Мечтичке, няма шанс... Както каза док - и да се скъсат от бързане да растат няма да пораснат достатъчно в срок. Така че този месец сме пас... Лека от мен Hug

# 698
  • Plovdiv
Оооо Есенче, не се бях сетила, сега се притесних още утре ще си взема един. Може ли да съм такава бяла птица ми кажи, дано не съм навредила вече.

# 699
Не, не си и не го мисли, всичко е тaкa кaкто трябвa, не е минaло много време, всичко ще е нaред.  Hug

# 700
Ванеситка силно стиснати палчета от мен  Praynig Ще видиш, че всичко ще е наред ....поне такова предчувствие имам за теб  Hug Хайде разпитай ги, задай всичко което искаш и да измислите най-доброто решение за теб   bouquet
Анадара добре дошла и скоро отишла към отчетните теми  Hug
Редактирам се заради Рансънчето то на лекари да нямаш вяра....никога не знаеш какво става с твоят организъм и кога ще пораснат фукитата ...примери много...та затова не го отписвай...имате време и действайте  Praynig  luvbed

# 701
anadara - добре дошла! Хайде наистина да направиш директен скок към отчетни!   bouquet

# 702
anadara - добре дошла! Хайде наистина да направиш директен скок към отчетни!   bouquet
А дано, ама надали. Опитвам се да съм здраво стъпила на земята и да не мечтая много за да не падам от високо.  А и все си напомням, че ако забавим с месец-два ще ми е по-леко, защото ми предстои дипломиране. Въпреки това обаче, тайничко ми се иска да успеем възможно най-бързо. Blush

# 703
  • София
Ванесита миличка стискам палци за утре fingerscrossed fingerscrossed

Рансънче отдайте се на любов и бира този месец другия с нови сили, няма да се отказваш Hug

# 704
  • София
Анадара, можеш да започнеш да мериш БТ и правиш тестове за О., за да увеличиш шансовете. Peace

Общи условия

Активация на акаунт