"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 14

• 56 198
  • 717
  •   1
Отговори
# 165
Baltazara, закъснението може да е по много причнини. има такава тема във форума. може да я погледнеш http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=716980.0;topicrefid=19 . Има тестове с различна чувствителност от 10 до 25 единици, така че завси какъв имаш ти. прочети в упътването му. колкото до признаците - много често и аз си ги внушавам и после разочарованието не е много приятно, затова се опитай максимално да не се втренчваш в тях. направи кръвен утре и ще знаеш резултата. СТИСКАМ ТИ МНООООГО ПАЛЛЦИ  Hug

Последна редакция: пн, 08 дек 2014, 10:57 от Бубстър

# 166
Айде сега помагайте. Резултата от кръвния тест ми е 9.65. На показателите отстрани пише, че 3г.с.5.8-71.2 4 г.с. 9.5-750.
Веднага звъня на доктора и той ми вика, ооо това не означава бременност, тези нива не показват само това.... И аз както треперех цялата така все едно кофа със студена вода ми изляха...
сега как да го тълкувам резултата?

# 167
Моят съвет е час по-скоро да идеш на доктор! наистина има и други прични да се повиши чхг или да си направила химически аборт (май така се казваше). наистина иди възможно най-бързо да те прегледат!!!!!!!!!!!

# 168
 Това е ясно че ще отида утре на преглед, но проблема е 9.65 отчита ли бременност или не.

# 169
на теория - над 5 единици е бременност! стискам ти палци  Flutter

# 170
Чакаме Жълтурчо да се похвали с добри новини. baby_neutral

# 171
  • София
Здравейте, дойде ми МЦ днес, при което предишният ми стана 34 дни. След един мисед стана от 26 до 32, последните бяха 28 и 26 дни. Опитвахме за дете ноември, може ли да съм имала биохинична бременност? Не знам кога ми е О, правих тестове, отрицателни и така си правихме секс Simple Smile Правих 3 унирани теста, все отрицателни. Чак почувствах облекчение като дойде, че няма да е мисед Simple Smile

# 172
Здравейте, пуснах кръвен тест и резултата ще излезе довечера до 18ч. Бях и при двама различни доктора в две клиники, за да видят защо е това ръждиво/кафяво зацапване. И двамата казаха едно към едно нещата. Чисти яйчници и матка и никаква логика за това зацапване. И двамата ми изписаха утрогестан( от дуфастона не ми е добре), единият обаче каза да пия 2 х1, а другия 2х2 за по 5 дни и да видим дали след това до 2-3 дни ще ми дойде. Казаха, че въпреки няма шанс за бременност е много рано ( 3 дни от датата на М.) Да се види на ехограф. И на лекари ходих и пак в не видение и чакане още 1 седмица Sad

# 173
Zdr maiki neznam da li moqt vapros e tocno za tazi tema tuk no dnes si napravih registraciqta i ne sum zapoznata s vsicko  Grinning i taka iskam da popitam messecniqt mi cikal mi zakasnqva s 2dena trqbva6e da mi doide na 8-mi mesecniqt mi cikal e vinagi redoven dori moje da mi doide i sus 5dena po rano ot datata neznam kakvo da si mislq da li e stanalo 4udoto nai posle da si imame s sapruga mi edno tamagoce 4akame go vece 2g nqmam nkakvi simtomi na bremennos nito mi se povru6ta ni6to dori i gurdite ne me bolqt osven 4e me bolqt qcnicite i savsen malko krusta seno vseki moment 6te mi doide i ot vreme na vreme imam savsen leki i ne postoqni kiseleni eto tova e za test o6te ne 6tu i da si pomislq o6te strahuvam se 4e pak 6te vidq samo  EFN  no molq za vaite mneniq blagodarq vi predvariteno MAMII

# 174
  • София
Жълтурчо, а какво казаха за резултатите от кръвния тест? На какво (освен бременност) може да се дължи тази стойност от 9.65? Може да си писала по-рано, но не си спомням, затова пак ще те питам. Следила ли си овулацията този месец? Възможно ли е да е била по-късно и това да е причината за все още ниската стойност на ЧХГ?

# 175
Е резултата от втория кръвен тест от 9.65 е на 4.32....Следващия път...
Безкрайно съм ви благодарна за дните в които ви тормозех Simple Smile

# 176
  • София
Явно е имало зачеване все пак.
Пак ще стане.
И аз преживях биохимична бременност и то с доста високо ЧХГ. Та, късмет!

# 177
Здравейте
Искам да ви попитам има ли варянт до съм бременна
Септември месец цикъла ми беше на 3
Октомври 7
Ноември 27
Цикъла ми е с по 4дни
Та последния ми цикъл беше на 27.11
С приятеля ми не се пазихме на
27.11
29.11
02.12
Какъв е шанса да съм бременна
В събота си правих тест от тези двата в опаковка нещо с п...... беше
Но са отрицателни а четох по че не били мн качествени
Иначе като симптоми имам
Подут корем
Гозове
Тъпо болка долу ниско
 И мисля че имам по голям бюст
Всички пантолони са ми мн  стегнати
Може би си внушавам понеже го искам силно
Моля ви нека всички мами да си кажат мнението
Благодаря ви
Предварително

# 178
Купи си друг тест - бих ти препоръчала Clear view, Presto не са добри.
Или си пусни кръвен тест HCG .
Успех, щом е така силно желано!

# 179
  • София
Аз до колкото разбирам и в 3-те дни в които не си се пазила си била в цикъл (ПЦ 27.11) , много малко е вероятно да си бременна.
Всички тези симптоми са характерни и при предстоящ цикъл .
Правете повечко секс около дните на овулация и резултата няма да закъснее.

Общи условия

Активация на акаунт