"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 14

• 56 108
  • 717
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Да си я скъса, наистина. Ще направи услуга на обществото. Simple Smile

# 421
Не съм предполагала, че тук ще има толкова злобни жени!!!
Ще ти се, но той е също и хирург и онкогинеколог!

# 422
Да, не е лошо когато една жена реши, че иска да има бебе да се прегледа.
За тест е рано, защото скоро след имплантацията не е възможно да се отчете положителен резултат, защото съответният хормон не е в достатъчна концентрация.
Съжалявам, че влязох тук и ще си изтрия коментарите, щом обърквам хората.
Хубав ден!

Не е лошо да се прегледа, да. Особено в някои случаи...
Но да твърдиш, че на ехограф се вижда нещо, което все още не секретира ЧХГ е ... странно, не мислиш ли?

Съжалявам, че сме ти се сторили злобни, всъщност просто сме информирани. Хубав ден и на теб. 

# 423
Отидох да се прегледам, защото преди имах проблем. Не съм очаквала да се види нещо. Аз не съм го видяла. Както казах докторът си знае какво вижда и по какво се ориентира. На нивото, което е, ако не беше сигурен, нямаше да ми каже нищо. Допусна, че може да е "задържан фоликул", както написах по-горе, но след консултацията каза, че е сигурен.
Не бих се отнесла така грубо с никого!

# 424
  • София
Какво да ми се ще??? Все ми е тая при какъв лекар ходиш.
Обаче е факт, че на този етап може да се види само жълто тяло, което го има всеки път след овулация. И това не е мое твърдение, а всеобщопризнато такова.

# 425
Отидох да се прегледам, защото преди имах проблем. Не съм очаквала да се види нещо. Аз не съм го видяла. Както казах докторът си знае какво вижда и по какво се ориентира. На нивото, което е, ако не беше сигурен, нямаше да ми каже нищо. Допусна, че може да е "задържан фоликул", както написах по-горе, но след консултацията каза, че е сигурен.
Не бих се отнесла така грубо с никого!
Не може да се види такова нещо ви се каза много пъти тук в темата и ако някой ви е казал че е сигурен, че сте бременна и го вижда преди закъснение без направен кръвен тест........ не бих му се доверявала повече.  Peace
Направете си кръвен тест и ще разберете дали сте бременна със сигурност на този етап. Иначе си е гледане на боб.

# 426
добре де не нападайте жената все пак тя споделя с нас и ако и го е казал лекар може би е нормално да вярва на него не на нас на мен също ми се вижда абсурдно но това не е повод да я нападаме а и няма логика да ни лъже моя съвет към тази жена е да си пусне кръвни изследвания и да иде за по сигурно при друг лекар Simple Smile

# 427
Мили дами, пиша и чета и в други групи, но тази тук почва да става много специфична и то не в хубав смисъл.
Във форум, човек влиза да установи контакт с други хора, които се интересуват от същата тема, да помогне, подчертавам помогне с мнение не с оценки, ако може, а ако ли не просто да не пише.
Истината може да е всякаква и ние като неспециалисти, можем само да дадем мнение, което другата страна ако иска ще приеме.
Надали идеята на това пространство е да даде възможност за присмех, оригинални забележки на гърба на другите или да си повишаваме самочувствието.
За да може да ни е по-приятно да четем темата, ще помоля да давате мнения, не оценки- има голяма разлика между двете неща.
Едното е с цел да помогнеш, а другото да се изтъкнеш.
Хубав ден на всички   bouquet

# 428
  • София
Когато се изказват неверни твърдения, се заблуждават другите потребители. Нима пък това е идеята на темата? А щом някой твърди нещо, което очевАдно е неистина, то тогава какъв е правилният подход според вас? Особено след като в началото беше внимателно обяснено, че твърдението е глупост.

# 429
Вие как бихте реагирали ако някой каже, че твърдението ви е "глупост"?
Дори това, не е най-важното. Във форума винаги ще има различни мнения- някои верни, други не. Всеки свободно ще ги прочете и ще си прецени къде е истината. В крайна сметка форумското мнение не е крайното, то е само за информация.
Всеки има своето право да има мнение, дори и то да е грешно. Като потребители на форума, не ни е ролята да образоваме. Ако искате да просвещавате непременно хората, има си образователни институции. Тук четем и споделяме.

# 430
  • София
Ако твърдението ми наистина е глупост, бих се извинила. Ето така. А не допълнително да правя квалификации.
А вие си протияорвчите. Уж всеки можел да казва, каквото иска, пък после обяснявате за какво точно бил форумът.
Хайде да не си приписваме правомощия, които нямаме. Няма нужда от миротворци. Всеки има глава на раменете си.
А да, ако замълчим, от утре стотици момичета ще тръгнат по лекари още преди закъснение, за да установяват бременност, защото някой си го бил направил. И да, колкото и да въртим разговора, това си е глупост.

# 431
Живи, здрави Веси тогава- успех тогава в ограмотяването на българските жени, които разчитат на темата, за да решат дали да ходят на лекар или не.
Само че ако продължат така изказваните мнения, скоро няма да има на кого да обяснявате каквото и да било  Wink
Хубав ден!

# 432
еми извинявай но,как при ЧХГ ,което е по-малко и от 25 единици (при) положение , че е рано за тест ,може да се види на ехограф.След 1000 единици може да се види точка, а след 2000 да се потвърди наистина бременност..Моля ви се ,този ехограф трябва да показва бъдещето друго не виждам какво може да покаже  Shocked #Crazy За симптомите същата работа,знам че ви се иска много да сте бременни, но е пълен абсурд.На мен ми е трета бременност имам малко повече опит ,в сравнение с някои от вас подути гърди и корем получих чак към 7 8 седмица.Същото се отнася и за повръщането което се появява около 8 седмица малко четете бе хора..аз нямам никакви симптоми освен подут корем и болезнени гърди,да не казвам, че и до тоалетна не ходя често,матката ми не е толкова голяма че да ми притиска мехура още.Още от овулацията и се гади..на мен ми се гади всеки месец преди цикъл , това не значи ,че всеки месец съм бременна ...Не нападам никой ,просто малко се замислете какво пишете и се интересувайте дали научно може да е вярно..Не ми закъснява ама на може ли да съм,еми може ,може и да не си..Малко по смислени въпроси..примерно имам закъснение еди кои си ден базална темп еди колко си това онова после може ли да съм..отговоора е един и същ ТЕСТ ТЕСТ ТЕСТ !!!! Осмисляйте въпросите си и тогава ги задавайте..   bouquet

# 433
Момичета бързам да се похваля днес направих тест ,защото ми закъсня с 10 дни  EFP и излезе положителен тест  Praynig Много съм щастлива на никого не съм казала освен на щастливият татко.Другата седмица живи и здрави ще ходя на доктор да видя дали всичко е наред.  bouquet
Пожелавам на всички ,които очакват този момент да им се случи това щастие.Миналият месец също ми закъсня 10 дни и след 2 отрицателни теста и един кръвен ми дойде ,но 2015ме зарадва с мечтаното бебе.

# 434
Браво честито и лека бременност! Heart Eyes Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт