"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 14

• 56 034
  • 717
  •   1
Отговори
# 405
благодаря ти много !

# 406
 някой момичета са ми казвали че те така разбрали за бременноста си обаче  аз пробвах и шупна и реших да пробвам и със  съпругът ми  и странното е че и на него също шупна  значи по тези изчислявания и той е бременен Grinning  Laughing  Grinning  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha hahaha

# 407
  • В един копнеж!
Темата нетърпимо издивя
Скрит текст:
и изпростя.
.
Не съм сигурна, но не се заключваше след 50-та страница, нали?! Защото бързам, нямам търпение да я достигне.

# 408
момичета много сте полезни благодаря ви Hug

# 409
Темата е свободна за въпроси и отговори. На който не му харесва, просто да не я чете!

# 410
Темата е свободна за въпроси и отговори. На който не му харесва, просто да не я чете!
Точно така е.

# 411
Добро утро,  момичета. Ох,  аз най-накрая разбрах какво ми е. Вирус, а не бебе. Честото ходене до тоалетна, болки в яйчниците и кръста, подуването на тялото, от тази нощ съм с 37.6-38° температура и закуската и кафето ги повърнах.. И кашлица започна да се появява..

# 412
Съжалявам, следващия месец ще стане! Hug  bouquet

# 413
Здравейте, момичета  bouquet!
Честито на всички, които са бременни  Hug!
Аз съм 2-дни преди цикъл, но вече съм сигурна, защото усетих първите признаци и моят доктор потвърди с вагинален ултразвук. Първо каза, че може да е "задържан фоликул", но след това каза, че е сигурен. Много е рано и няма плодно сакче, но той си знае какво вижда.
А как разбрах...Важно е да кажа, че имам едно дете. Само бях чувала, че раждалите жени могат да усетят с леки болки имплантацията на яйцеклетката. При първата бременност нищо не усетих, освен болки в кръста и яйчниците около датата на менструацията. Сега обаче нямах никакви симптоми по време на овулация - подути и болезнени гърди обикновено, но пък се появиха болки ниско долу. Една нощ не можах да заспя. Продължиха няколко дни. Гърдите ми са болезнени от вчера, с големи кафяви ареоли и базалната  температура, измерена сутрин е 37,3-37,5. Не знам доколко това е надежден показател, но миналият месец в дните преди цикъла беше 36,5. Чела съм, че ако във втората фаза от месечния цикъл базалната температура  е между 37-38 градуса, най-вероятно жената е бременна. Освен това от  една седмица чувствам прекомерна умора, а вечер заспивам трудно. Не съм правила тест, защото мисля, че е рано, а и мисля, че няма нужда. След седмица съм отново на преглед.
Знам, че при всяка жена и бременност е много различно, но все пак се надявам да съм била полезна.
Пожелавам на всички да си имат вече така желаните рожби  Hug  bouquet!

# 414
Този лекар трябва да е някой факир, щом вече е видял бременност...

# 415
Да, има добра техника.
Бях забравила, че тук посрещат със заяждане.

# 416
  • София
Не е заяждане, просто е невъзможно.
Може само да се предполага по дебелината на маточнатта лигавица, но да потвърди бременност - абсурд!
Ето за такива случаи говорим, че се заблуждават другите потребители...И после всички правят ранни тестове и "усещат" симптоми веднага след овулация.

# 417
Ок, щом вие знаете повече...ще предам на доктора ми да си скъса дипломата. Напълно възможно е. Моя приятелка е бременна в 5 месец сега, тя отиде на преглед и се видя в края на 4-та седмица. Напълно възможно е да има болки една седмица след овулация, когато се имплантира оплодената яйцеклетка. Не е задължително всеки да ги усеща. А за тестове преди закъснение е рано, аз самата не съм си направила. По-надеждно е да се прави температурна графика, ако човек няма търпение.

# 418
Брей, за тестове е рано, ама за преглед не е...  newsm78

# 419
Да, не е лошо когато една жена реши, че иска да има бебе да се прегледа.
За тест е рано, защото скоро след имплантацията не е възможно да се отчете положителен резултат, защото съответният хормон не е в достатъчна концентрация.
Съжалявам, че влязох тук и ще си изтрия коментарите, щом обърквам хората.
Хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт