"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 14

• 56 190
  • 717
  •   1
Отговори
# 135
болките ниско долу са обичаен ПМС симтом, но и такъв за бременност! аз имах такива при моята бременност, не са за притеснение, просто се разтягат разните му там женски чудеса Wink могат да продължат до края на първия триместър Wink затова стискам мн мн мн палци Praynig

# 136
Aми до момента имам следните симптоми- на 7 ми ден кафяво течение, болките ниско долу и в краста и доста чувствителни гърди. Не ми е лошо и не ми се гади. Имам 2 теста ама май утре сутрин ще направя единия Simple Smile то не се търпи .... Simple Smile Много ви благодаря за подкрепата и ще се отчета след като го направя Simple Smile Винаги съм мечтала на коледа да имам възможността да направя такъв подарък на мъжа си Simple Smile Дано най-накрая ми се сбъдне мечтата Simple Smile

# 137
  • София
Здравейте, момичета. Имам мисед преди 6 м., оттогава цикълът ми не е регулярен 26-32 дни. Днес е 31, чакам резултат. Правих 2 уринарни теста, но отрицателни. Нямам симптоми, освен болки в кръста. Може ли първия месец гърдите да не се увеличават и да не болят? Имам едно дете, с него имах слаби симптоми, не помня за 1-вия месец, при миседа във втори месец пак ги нямаше, дали липсата на симптоми може да е знак за мисед ако въобще съм бременна?

# 138
всяка бременност е строго индивидуална и симптомите при една може да са съвсем различни при друга. гърдите не винаги се увеличават абсолютно веднага, особено, че ти може би още нямаш дори закъснение Wink болката в кръста може да е както ПМС симптом, така и за бременност. стискам палци да се похвалиш до няколко дни  Praynig Hug

# 139
Мили мами,не един път из форума съм чела,че има щастливи мами,които някак усещат че бебчо е там,преди всякакви симптоми,та и редом с тях,както и закъснения. Та,колко от вас наистина са изпитвали това усещане,интуиция,убеденост или..каквото и да е там,не знам как да го нарека..  Simple Smile

# 140
Мили мами,не един път из форума съм чела,че има щастливи мами,които някак усещат че бебчо е там,преди всякакви симптоми,та и редом с тях,както и закъснения. Та,колко от вас наистина са изпитвали това усещане,интуиция,убеденост или..каквото и да е там,не знам как да го нарека..  Simple Smile
Тези с най-богатото въображение и най-силно внушение...

# 141
Привет на всички ! Аз съм прясно регистрирана тук , но следя с интерес от доста време  вашите темички Blush. Та бих искала да ви споделя нещо което ме притеснява от седмица вече . Цикъла ми беше редовен до предния месец с по 5 дневно течение , ноооо ... Не стига , че ми закъсня с 2 дни ( 16.11 ) ами и беше доста оскъден и едва 4 дни ( с големи мъки ) На цвят започна кафява, но после си текна Confused . С приятеля ми решихме , че вече е време да си имаме бебче спряхме да се пазим. Нито съм си мерила темп. , нито съм използвала лентички , водих се единствено по слузта и според мен бях в овулация на 30.11 ( + - 1/2 дни ) До тук добре , но на 28.11 коремчето ми се поду ужасно много , гърдите ме боляха, къркорене на корема ,  кисилини, болки в яйчниците , гадене , вълчи апетит . Бях чела някъде , че има жени със същите симптоми пред овулация и си помислих , че явно и аз ще съм от тях . Правихме опити за бебче на 23,26,27 и 29 . ( А преди цикъла на 6 и 12 ) . До тук добре , но ... Предполага се , че трябва вече тази овулация да е свършила , едва на 03.12 почти всичко отихна освен , че корема ми беше леко подут , продължаващ с това досадно къркорене , слънчевия сплит също ме болеше и .. И яйчниците не мога да обясня какво чувствам там от време на време нещто все едно ме ръчка от вътре , гаделичка , пробожда ( найстина не мога да гхо обясня ) Но от днес тези неща се завърнаха с пълна сила , но и имам жълтеникаво течение. Трябва да ми дойде след седмица най-ранно . На някого случвало ли му се е , защото съм много притеснена , а гениколожката ми е в отпуска до сряда. А и да спомена , че съм на 23 и нямам дечица. Благодаря предварителнон Hug Peace Heart Eyes

# 142
Имаш време до цикъла,според мен виж този месец дали ще ти дойде и направи тест,но мисля че няма бременост.

# 143
Мили мами,да ви попитам нещо. От вчера имам страшни болки в кръста и яйчниците,т.е. цял обръч се получава  и умрях от болки,вярвайте ми. Чакам си 13 число,за да видя ще има или няма вълшебство,но въпроса ми е - Вие за тези болешки,ако имате съмнение,какво пиете и въобще може ли да взимам нещо?

# 144
Мили мами,да ви попитам нещо. От вчера имам страшни болки в кръста и яйчниците,т.е. цял обръч се получава  и умрях от болки,вярвайте ми. Чакам си 13 число,за да видя ще има или няма вълшебство,но въпроса ми е - Вие за тези болешки,ако имате съмнение,какво пиете и въобще може ли да взимам нещо?

No Spa.

# 145
знам колко много боли, но се опитай да остискаш и да не пиеш нищо. води се, че може в краен случай No spa. Лекарите в Англия препоръчват Парацетамол, но не съм съвсем сигурна, че е безопасно. Точно в началото на бременността е добре да се вземат всички мерки и да не се рискува излишно Wink

# 146
Благодаря. Мисля че днес е по-добре,но ако отново се засили болката ще взема No Spa. Simple Smile 

# 147
Привет на всички ! Аз съм прясно регистрирана тук , но следя с интерес от доста време  вашите темички Blush. Та бих искала да ви споделя нещо което ме притеснява от седмица вече . Цикъла ми беше редовен до предния месец с по 5 дневно течение , ноооо ... Не стига , че ми закъсня с 2 дни ( 16.11 ) ами и беше доста оскъден и едва 4 дни ( с големи мъки ) На цвят започна кафява, но после си текна Confused . С приятеля ми решихме , че вече е време да си имаме бебче спряхме да се пазим. Нито съм си мерила темп. , нито съм използвала лентички , водих се единствено по слузта и според мен бях в овулация на 30.11 ( + - 1/2 дни ) До тук добре , но на 28.11 коремчето ми се поду ужасно много , гърдите ме боляха, къркорене на корема ,  кисилини, болки в яйчниците , гадене , вълчи апетит . Бях чела някъде , че има жени със същите симптоми пред овулация и си помислих , че явно и аз ще съм от тях . Правихме опити за бебче на 23,26,27 и 29 . ( А преди цикъла на 6 и 12 ) . До тук добре , но ... Предполага се , че трябва вече тази овулация да е свършила , едва на 03.12 почти всичко отихна освен , че корема ми беше леко подут , продължаващ с това досадно къркорене , слънчевия сплит също ме болеше и .. И яйчниците не мога да обясня какво чувствам там от време на време нещто все едно ме ръчка от вътре , гаделичка , пробожда ( найстина не мога да гхо обясня ) Но от днес тези неща се завърнаха с пълна сила , но и имам жълтеникаво течение. Трябва да ми дойде след седмица най-ранно . На някого случвало ли му се е , защото съм много притеснена , а гениколожката ми е в отпуска до сряда. А и да спомена , че съм на 23 и нямам дечица. Благодаря предварителнон Hug Peace Heart Eyes

Thinkingаз малко се пообърках с толкова много дати, ама ще се опитам да отговоря на това, което разбрах  Rolling Eyes за болките в слънччевия сплит мога от личен опит да потвърдя, че са симптом и за О и за бременност (при теб е рано за 2рото). останалите симптоми са по същия начин. рано ти е за симптоми за бременност (щом имаш седмица до М и това е при положение, че цикълът ти е редовен и О ти е била на посочената дата, а не по-рано). може да са ПМС симптоми. успокой се и се наслаждавай на бебеправенето. колкото повече се взираш в симптоми и се шашкаш за всяко нещо, толкова повече стрес за теб (това доказано затруднява процесите). след само седмица ще разбереш дали ще закачите теста с 2те чертички на елхата  Praynig

# 148
Здравейте, бях писала, че ще кажа в петък за резултата от теста...отрицателен Sad ,но беше два дни преди М. От петък до днес има кафяво течение отново, даже преди малко след  wc,имаше и леко вече розово, но в никакъв случай познатия ми обилен цикъл. Сигурно си ми идва...чудя се за мое успокоение да пусна един кръвен тест утре, но да споделите на гладно ли се взима кръв или по всяко време може да се направи?
Още веднъж ви благодаря за подкрепата онзи ден Simple Smile

# 149
Жълтурчо кога трябва да ти идва?

Общи условия

Активация на акаунт