"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 14

• 56 109
  • 717
  •   1
Отговори
# 315
Вече трябваше да ми дойде МЦ на 19 но го няма  имам всички симптоми за бременност посъветвайте ме какво да правя теста преди 2 дни показа отрицателен

# 316
Вече трябваше да ми дойде МЦ на 19 но го няма  имам всички симптоми за бременност посъветвайте ме какво да правя теста преди 2 дни показа отрицателен

Пусни си кръвен тест  Peace

# 317
Здравейте, момичета!

От една година опитваме за бебче, междувременно ми откриха Хашимото, та и това оправях. Последния ми МЦ беше на 28.12.2014 г. и трябваше да ми дойде на 22.01.2015 (т.е. вчера). Симптоми на ПМС си имах стандартни уж, но още от миналата седмица нещо ме човърка, че този път е друго. Днес си купих два теста (не издържах да изчакам още ден-два) - при първия имаше много бледа втора чертичка, а при втория нямаше изобщо. Та отидох веднага да давам кръв - 48.84.
Според вас, дали съм бременна? Утре сутринта пак ще направя тест, толкова ми се иска, че ме е страх да не се пренавивам...

Определено си бременна. Тихичко честито.

iva0009, повтори си теста. И няма как да имаш "всички симптоми на бременност", особено на такъв ранен етап.

# 318
Здравейте момичета, пак се включвам. Вчера писах , че прокървих по рано от датата на менструалният ми цикъл(1 седмица по рано). Споменах,че кървенето беше розовеещо после стана леко кафеникаво, а днес го няма. Притеснявам се и чета само по форумите ,но нищо не откривам някъде пише за цветни бременности,другаде за по лоши неща, чувствам се напрегната и тъжна и едновременно се надявам да е първото Simple Smile. Все пак си запазих час при лекар, защото той най-точно може да каже. Така,че ако има някой с поднобни симптоми или случай ще бъда благодарна да откликне. Бъдете здрави Simple Smile

# 319
Надявам се мами и бъдещи мами да съм оцелила темата за питане ... Сега кажете с този  нередовен цикъл и как сега този месец вървя 15 дена като от началото беше само зацапване после се поусили ,но не както ми е нормалния кога да правя тест какво да правя изобщо .. знам ,че е прекалено рано ,а и не знам дали съм имала О изобщо или още не е дошло г/д смятям към 10 февруари нали за следващия Ц ,ще изчакам до 12 февруари и ще направя тест а даже не знам даши ще имам закъснение тогава ...охх тегавое появяват ми се кисти на единия яйчнок и имам само леко завишен тестостерон ... каже какво да направя ..  Какво да предприема. Sad Много ще съм благодарна за някое друго съветче  Hug

ПП: Температурата на графиката е правена орално и не веднага след сън ,затова не я считам за точна .

# 320
  • В един копнеж!
Съветите тук са едни и същи- посещение при лекар, уринарен тест, кръвен тест. Друго не можем да измислим при положение, че естеството на "проблемите" и въпросите са едно  и също.

# 321
  • Germany
Момичета, наистина не искам да съм груба и да ви гоня от темата, но темата е за бързи въпроси и отговори. Peace

За отчет си има други теми. Например:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=801218.0;topicrefid=20

Стискам палци на всички скоро да видите 2-те чертички.   bouquet 

# 322
Здравейте момичета за първи път влизам в форума. Искам да ви попитам дали да си направя тест преди датата на,която трябва да ми дойде понеже този месец правихме опити за бебе.Бях в овулация,когато пробвахме за първи път и следващите дни също пробвахме.Трябва да ми дойде на 28-ми този месец,но имам симптоми,като при М.
Дата на О 13.01
Дата на М  01.01-08.01

# 323
Мери, може да пробваш, но ако е отрицаъелен, само ще се разочароваш, а въпреки това, може да има бебче. Нека поне 14 дена да са минали или ако не те сдържс, може кръвен тест да си направиш, той вече ще покаже, след като са минали 13 дена от ову. Стискам палци!

# 324
Точно,защото има вероятност да бъде отрицателен аз бих изчакала още два дни до евентуална М,въпреки че наистина знам какво е да нямаш търпение да видиш станало ли е този месец или не е.
Ако наистина не те сдържа е по-добре кръвен тест! Peace
п.с.И аз като теб си чакам датата на М и се моля да не дойде въобще,но не смея да правя тест,че имам още 5 дни до М. Flushed

# 325
Момичета няма бременност цикъла ми дойде и то твърде късно 5 дни закъснение .Успех на другите

# 326
На мен теста ми показа преди закъснението,ако нямаш търпение може да опиташ и сега.Успех... Peace

# 327
Благодаря за отговорите момичета ще изчакам дано е станало,макар че пак имам симптоми,като при М ама ако не е станало този месец другия пак ще пробваме. Искам също да пожелая на всяка една от вас,която иска скоро да има бебе да се збъдне.   smile3503

# 328
Здравейте,
Аз искам да помоля за мнение. На 14.01 с мъжа ми правихме опит. Усетих овулацията на 15.01. Искам да попитам - смятате ли че утре сутрин теста би трябвало да ми покаже, тъй като правих един вчера сутрин и беше отрицателен. Може би е било рано.

# 329
Здравейте,
Аз искам да помоля за мнение. На 14.01 с мъжа ми правихме опит. Усетих овулацията на 15.01. Искам да попитам - смятате ли че утре сутрин теста би трябвало да ми покаже, тъй като правих един вчера сутрин и беше отрицателен. Може би е било рано.

При мен на 11 ден след О излезе бледа черта, но аз я следях с тестове Peace а твоето "усетих я" не означава, че е била тогава  Peace успех!

Общи условия

Активация на акаунт