"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 14

• 56 098
  • 717
  •   1
Отговори
# 330
Trex с каква чувствителност беше теста? Ако е бил престо например те са с чувствителност 20 и е било рано. Може утре да пробваш, но дори тогава е съмнително. Ако ти вървят стандартно стойностите на 7 ден са 5, на 9 10 мл., на 11 ти ден 20 мл. Но и това е индивидуално. Стискам палци, пиши после  newsm10

# 331
Теста беше surecheck. Ще пробвам утре сутрин и ще видим.

# 332
Дами,стискам палци да видите  EFP .Радвам ви се на куража,който имате да правите тест преди закъснение,защото аз не смея.Просто,защото неискам да се разочаровам предварително.
iva0009,не се отчайвай...горе главата.Другият месец е пред вас! Peace

# 333
Здравейте,
Аз искам да помоля за мнение. На 14.01 с мъжа ми правихме опит. Усетих овулацията на 15.01. Искам да попитам - смятате ли че утре сутрин теста би трябвало да ми покаже, тъй като правих един вчера сутрин и беше отрицателен. Може би е било рано.

Ами мисля,че е рано за тест и аз като теб нямам търпение да видя   EFP  ,но все пак ако искаш си направи успех ти желая.  Simple Smile

# 334
Здравейте момичета как сте ?   Simple Smile

# 335
Здравейте, момичета. Преди време бях писала за внушенията ми,  че съм бременна. Разликата е, че този път май не са внушения (или поне се надявам). Последният ми МЦ бе на 05.01 като предполагаемата овулация на 19.01, при 30 дневен цикъл.  От няколко дни забелязваме с моя,  че дрехите ми са омаляли, лягам си твърде рано (за което търпя "подигравки" и подмятания Laughing ).  Имам странни много леки "болки" ниско долу,  ту в ляво,  ту в дясно,  ту по средата. И пишкам по над 20 пъти на ден. Как мислите вие?  Дали това ни е достатъчно да се надяваме този месец на  EFP . Благодаря ви предварително и приятно бебеправене!    bouquet

# 336
Мика, не казвам,че не си бременна, но е твърде рано за признак- напълняване. Найвероятно ако е станало, сега си след имплантация и може гърдите да те болят, но и това не е признак сигурен. Изчакай 14 дена и тествай, не че аз го спазвам това де, но знам че правилния подход newsm10

# 337
Blue cloud, зависи. Аз почти от началото не се събирам в дънките си. А на всичкото отгоре не съм качила нито един килограм. Не знам как стана номера, но си е факт.
Иначе наистина е най добре да изчакаш Мика. Поне 1 ден от закъснението да мине. Може и 1-2 дни по-рано с кръвен тест

# 338
Blue cloud, зависи. Аз почти от началото не се събирам в дънките си. А на всичкото отгоре не съм качила нито един килограм. Не знам как стана номера, но си е факт.
Иначе наистина е най добре да изчакаш Мика. Поне 1 ден от закъснението да мине. Може и 1-2 дни по-рано с кръвен тест

Не зная колко рано, но една седмица след предполагаемото оплождане да се говори за напълняване е несериозно. Аз лично носех старите си дънки до седмия месец.

По темата - може да си, но може и да не си бременна. Тези признаци не ги гледай. Тялото ти още не е разбрало, че си бременна, за да започнат симптоми. На този етап те са същите като при ПМС. Направи тест след седмица и успех.

# 339
Разбира се,  че ще изчакам. Просто се чувствам странно и най-вече като балон  Laughing а гърдите по принцип ме болят след ову,  а този път са отпуснати и без грам болка.  Всичко с времето си,  разбира се.  Не се чувствам комфортно в кожата си и исках да се успокоя.  Благодаря ви!

# 340
Blue cloud, зависи. Аз почти от началото не се събирам в дънките си. А на всичкото отгоре не съм качила нито един килограм. Не знам как стана номера, но си е факт. Laughing

Чакането до датата и след нея не е проблем.  Точно така съм и аз и не се чувствам добре. Имам чувството,  че съм пълна с въздух. По принцип не съм никак дребна (175см съм висока и съм си пухкава) ,  но тук от 1-2 дни не търпя дънки, клин и нищо, което дори малко ме стяга..   И ме изнервя,  че не мога да свърша нищо,  защото нулите постоянно ме зоват  Laughing  Laughing Хубав ден ви желая!   Wink

# 341

Не зная колко рано, но една седмица след предполагаемото оплождане да се говори за напълняване е несериозно. Аз лично носех старите си дънки до седмия месец.

След една седмица не, но след 2-3 вече всичко ми стягаше. При оплождане края на октомври/началото на ноември, в средата на ноември (когато разбрах, че съм бременна) вече едва се събирах в дънките си, а като стоях с тях повече от 3-4 часа започваше да ме боли корема. Crazy Започнах да ходя само с клинове и дълги блузи, заради това. Наистина нямам идея на какво се дължи. Наложи се да си купя нови дрехи още преди да ми е проличало, че съм бременна Tired
Така или иначе при всеки е индивидуално. Все едно да кажем, че понеже някоя жена е бременна трябва задължително да повръща... Затова и не може да се отговори еднозначно. Теста си е най-сигурното!

# 342
  • София
Това е от подуването в началото заради хормоните и задържането на вода. Ама да говорите за напълняване... Mr. Green
Ама това го има и преди цикъл, така че е абсурдно да го броите за симптом на бременност.

# 343
Това е от подуването в началото заради хормоните и задържането на вода. Ама да говорите за напълняване... Mr. Green
Ама това го има и преди цикъл, така че е абсурдно да го броите за симптом на бременност.

Явно при всяка е различно. Никига не съм си влизала толкова трудно в дънките.  Чак се уплаших, а моя се заля от смях.  Laughing и в комбинация с ежечасно ходене по малка нужда, картинката е доста изнервяща.  Simple Smile

# 344
Мика, аз нещо се обърках с твоите дати...  newsm78 Кога очакваш цикъл?

Общи условия

Активация на акаунт